Da si ne boste govorili: »Ko bi le vedel prej!«

Vsi vemo, da je zdravje največja vrednota, ki se ne da primerjati z nobenim drugim bogastvom. Kadar pride bolezen, ta postane najpomembnejša stvar v našem življenju. Nekaterim boleznim se sicer ne moremo izogniti, toda večina bolezni je zlahka ozdravljivih, lahko pa se jim popolnoma izognemo, če jih le odkrijemo pravočasno. Skrb za preventivo mora biti načrtovana in izvedena pravočasno, torej pred pojavom bolezni. Zato je pravočasno zaznavanje sprememb našega zdravstvenega stanja ključnega pomena.

Preventivni pregled z računalniško diagnostiko Amsat je edinstven način, da v kratkem času in brez nelagodnih občutkov, predvsem pa pravočasno dobite splošno informacijo o stanju in delovanju svojih vitalnih organov.

Preventivni pregled je neinvazivna diagnostična metoda, ki lahko vam in vašemu splošnemu zdravniku omogoči pomoč pri nadaljnji specialistični diagnostiki in zdravljenju.

Za pregled potrebujete samo pol ure časa 

Diagnostični pregled po metodi Amsat poteka 30 minut in brez bolečin. Meritev na osebi, ki želi izvedeti, ali se v njenem telesu dogaja nekaj, kar odstopa od normalnega zdravstvenega stanja, opravi poseben aparat. Nadaljnje informacije o morebitnih motnjah v posameznih organih in organskih sistemih pa izpiše računalnik.

Club Prima priporoča:
Preprečite izbruh bolezni in se naročite na preventivni pregled. Vaše telo si ga zasluži! Poglejte tukaj >>

Skeniranje telesa, fokusirano na skupine organov 

Skeniranje stanja v telesu poteka z uporabo 6 elektrod na osnovi elektromagnetnega valovanja. Moč in frekvenca sta nizki, električni signal teče v različnih smereh, kjer na svoji poti beleži različne, točno določene skupine organov.

Metodo Amsat so iznašli v zgodnjih devetdesetih letih prejšnjega stoletja, v državah nekdanje Sovjetske zveze, z namenom, da bi lahko kar se da hitro in čim bolj enostavno preverili zdravje astronavtov, potapljačev in pripadnikov specialnih enot.

Takojšnja računalniška obdelava podatkov, pridobljenih preko merilnega aparata Amsat, omogoča hkratno razlago in priporočila medicinskih ukrepov.

Na preventivne preglede prisega tudi Oprah 

Z računalniško preverjenim zdravstvenim stanjem se je v enem izmed svojih televizijskih oddaj, češ da je popolnoma zdrava, pred leti pohvalila tudi svetovno znana Oprah.

Amsat je odlična investicija v prihodnost, saj lahko vam in vašim najdražjim pravočasno razkrije morebitne bolezni, na katere bi vas telo morda prepozno opozorilo.  

Club Prima priporoča:
Preprečite izbruh bolezni in se naročite na preventivni pregled. Vaše telo si ga zasluži! Poglejte tukaj >>

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.