Trinajsta Club Prima stilska preobrazba: Simona Androjna

Trinajsta Club Prima stilska preobrazba je bila 12.9.2017 - izbranka gospa Simona Androjna.

4K7F5732     4K7F5992     4K7F6018
Simona pred in po Club Prima preobrazbi ... brez in z modnimi očali, za katera je poskrbela Optika MALI.

Poglejte si kratek filmček stilske preobrazbe

 

4K7F5735     4K7F5737
Simono je najprej prevzel Sašo "Veliki" ... vzel je v roke svoje mojstrske škarje in njene dolge lase v sekundi odstrigel. Kakšen šok za Simono ...

4K7F5815     4K7F5831
Po velikem mojstru je prevzel Simono Blaž, jo pobarval in poskrbel za dobro masažo telesa in glave ... moram to omeniti ... ni boljšega od Blaža ... kar se tiče masaže glave :)

4K7F5785     4K7F5863
Sašo je ponovno vzel vajeti v svoje roke :) torej prijel je škarje v svoje roke, zajahal svojo Yamaho in začel oblikovati frizuro v detajle :) Kaj ta Sašo res zna!!! Kakšne lepotne spremembe naredi ... in to prav pri vsaki izbranki ... kapo dol Sašo :) res ne vem, zakaj si ti Mali, ker zame si res Veliki :)

4K7F5879     4K7F5896
... sledila je fen frizura pri Teji ... ki je res več kot odlična za oblikovanje frizure ... še sama jo zelo rada rezerviram zase :)

4K7F5904     4K7F5931
... nato jo je prevzela Ana ... najprej ji je oblikovala obrvi ... sledil še make-up ...

4K7F5952     4K7F5959
... seveda tako kot začne tudi konča ... kdo drug kot Sašo Mali :) še zadnji detajli ...

4K7F5976     4K7F5986
... no ja ... niso bili to še čisto zadnji detajli :) Sašo je še tik pred slikanjem ponovno malček popravil Simoni frizuro :) a ste opazili, da ima tudi Sašo novo pričesko :) fajn, a ne :) za njegov nov image pa je poskbel ... kdo drug kot Blaž :) Bravo Blaž ... opravil super delo :)

4K7F5967     4K7F6018     4K7F6024
Simona po končani stilski preobrazbi ... huda je, a ne :) res neverjetna sprememba :) in kako se je tudi veliko bolj samozavesto postavila pred kamero kot na začetku :) Optika Mali je poskbela za očala, ki jih vidite na Simoni ... v kolikor se ne znate odločiti, katera očala bi vam pasala, vam predlagam, da obiščete Optiko Mali in strokovnjaki vam bodo pomagali pri izbiri najbolj primernih očal za vaš obraz ... saj veste ... očala so kot nakit ... samo prava morate izbrati :)

4K7F6051
... in še skupinska slika ... bravo ekipa ... zopet ste opravili odlično delo :)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi Simona?

»Za stilsko preobrazbo sem izvedela preko hčerke Sabine, ki je s sodelovanjem v nagradni igri zadela preobrazbo zame. Ko sem izvedela za preobrazbo, sem najprej mislila, da je to šala, ko pa sem se zavedala da je res, sem bila izjemno vesela in navdušena, saj v tempu vsakdanjika težko najdem čas zase - za razvajanje, za obisk frizerja, za sprostitev.  Po preobrazbi se počutim vsaj 5 let mlajša. Club Prima bi z največjim veseljem priporočila tudi svojim prijateljicam, saj sem imela možnost na lastni koži preizkusiti kakšno super osebje deluje zanj. Hvaležna sem za to izkušnjo in verjamem, da bom na ta dan ohranila prav posebne, prečudovite spomine. Na preobrazbi sem se počutila super in sproščeno, saj so bili z mano vsi zelo prijazni, poleg tega pa so svoje delo opravili več kot odlično. Znotraj stilske preobrazbe bi morda dodala še stilista, ki bi mi znal svetovati glede modnega sloga, ki bi mi najbolj ustrezal glede na moj tip postave. V Salon Mali bi se z največjim veseljem še vrnila, saj sem bila nad končnim rezultatom pozitivno presenečena, nad spremembo pa so bili navdušeni tudi doma in v službi. Stilska preobrazba znotraj Club Prima projekta se mi zdi super ideja, saj nekatere ženske nima(mo)jo časa/smisla za ličenje in frizuro, strokovnjaki pa jim lahko pri tem pomagajo in poskrbijo za popolnoma nov izgled in obenem boljše počutje zaradi izgleda.«

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.