Tretja Club Prima stilska preobrazba: Maja Culiberg

Tretja Club Prima stilska preobrazba je bila 25.10.2016, izbranka je bila gospa Maja Culiberg.

IMG_2629          IMG_3032_pp copy
Maja pred in po Club Prima preobrazbi

IMG_2693      IMG_2725
Barvanje in umivanje glave

IMG_3004      IMG_2820
Make up in striženje

IMG_3039       IMG_3106

Maja še brez modnih očal ... in z modnimi očali ... po končani stilski preobrazbi.
Besede Maje: "Sem kar zadovoljna sama s seboj😉"

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Maja?

"Za Club Prima in stilski izziv sem slišala v začetku meseca oktobra, v Cankarjevem domu, na Festivalu za III. Življenjsko obdobje, na razstavnem prostoru Cluba Prima.  

Zdravje je verjetno prvo na lestvici izraženih želja naše generacije, pa tudi mlajših in če mi bo zdravje naklonjeno, je ostalo še kar nekaj destinacij, ki bi jih rada obiskala. Potovanja so moja velika strast. Sem velika ljubiteljica gledališča, glasbe in vsega, kar se dogaja na odru. Svoja znanja ohranjam z branjem in spremljanjem medijev, vključno z internetom. Vrsto let že obiskujem predavanja na Univerzi za III. življenjsko obdobje – jeziki, psihologija, računalništvo, igra, … Kljub zanikanju let, razmišljam o tem, kako si sedaj, ko to še zmorem, preurediti stanovanje za bivanje v letih, ki ne bodo več  meni prijazna. Kar nekaj idej imam, vendar se bojim, da jim finančno ne morem slediti.

Ko sem zvedela, da sem bila izbrana, sem bila vesela, predvsem zaradi dejstva, ker že nekaj časa nisem bila zadovoljna s svojo frizuro. Med stilsko preobrazbo sem čutila, da me razvajajo in razmišljala sem, ali se da iz mene še kaj narediti. Med preobrazbo nisem pogrešala ničesar. Strokovnjaki naj poiščejo moj naj. Zato sem prišla. Kar sem mislila, da lahko na sebi spremenim sama, sem že poizkusila. Večkrat. Uspešno in neuspešno, odvisno od mojega takratnega razpoloženja. Sem pa zelo pogrešala prisotnost stilistke. Predvsem zato, ker nisem več zadovoljna sama s seboj. Ne zaradi let, tem se ne da uteči, pač pa zaradi prekomerne teže. S temi kilami, ki so v največji meri posledica zdravstvenih težav (odstranjena ščitnica, ginekološka operacija in seveda tudi leta), se ne počutim dobro. Pred tem nikoli nisem imela več kot 64 kg (176 cm). Brez kakršnihkoli diet in odrekanja hrani. Sedaj se počutim kot Jeti in ne vem kaj Jetijem sploh še pristoji. To bi želela vprašati stilistko. Zato sem jo zares pogrešala.

Sem ena izmed tistih, ki varčujejo na sebi. Nisem redna obiskovalka frizerskih salonov, zgolj striženje in enkrat do dvakrat letno prameni. Barvam se v glavnem sama, ker sem prevečkrat razočarana nad rezultatom barvanja pri frizerju. Ampak, Sašo me je ostrigel »v nulo«! Tudi barva zelo malo odstopa od želene. Zgolj zaradi cene (vem, da se kvaliteta in blagovna znamka plačata) bom razmislila, če bo salon Sašo Mali postal moj salon. Ampak fantje, bili ste super! Najbolj  naporen del stilske preobrazbe je bilo slikanje, prej in potem, ker mi je poziranje tuje. Hvala fotografu za vse potrpljenje. Njegove slike »končnega rezultata« z veseljem pogledam. Bila sem vesela, zadovoljna, dan polepšan. Da se po preobrazbi ne počutim letom primerno, pove vse. Ta stilska preobrazba je »bingo« in jo priporočam prijateljicam.

Sedaj, ko vem za Club Prima, ko sem se seznanila z njim, lahko rečem zgolj PRIMA! Je pa res, da brez promocije klub ne bo zaživel, kot bi si zaslužil. Jaz sem zanj zvedela po naključju, na Festivalu za III. Življenjsko obdobje."

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.