Združite zdravje, sprostitev in dobro počutje v Thermani Laško

Verjetno je vaša prva asociacija, ko pomislite na terme, bazen tople vode, namakanje in plavanje. Imate prav, vendar pa je obisk toplic še mnogo več od tega. Morda se vam sliši čudno, vendar je potrebno pravilno »uporabljati« tudi tovrstno sprostitev, še posebej, če si želimo čim boljših rezultatov v čim krajšem času. Termana Laško vam nudi vse to, obenem pa vam z različnimi programi omogoči poiskati pravšnji tretma za vas. Tak program je dobro premišljen, saj združuje pravo prehrano, masaže, zdravstvene usluge, skratka vse, kar narekuje specifika slehernega gosta.

Thermana Laško je na kožo pisana tistim, ki iščejo zdravje, uživajo v wellness razvajanjih, pa tudi vsem, ki potrebujejo aktiven oddih. Kopali se boste lahko pod edinstveno odpirajočo se stekleno kupolo, telo pa razvajali z ayurvedskimi, medenimi in pivovskimi tretmaji, v katere smo vtkali vrhunsko znanje in blagodejne učinke naravnih sestavin lokalnega izvora.

Thermano Laško odlikuje:

  • edinstvena laška termalna voda, ki zaradi posebne oblike kristalov izžareva močno življenjsko energijo; kot darilo ali spomin jo lahko dobite tudi v posebni steklenici;
  • vrhunski programi rehabilitacije z odličnimi rezultati;
  • mestece Laško se ob zdraviliški tradiciji ponaša še z eno – pivovarsko;
  • tu je doma odlično Laško pivo, ki je v Thermani Laško vtkano v edinstvene wellness in kulinarično-pivovske zgodbe;
  • preventivni zdravstveni pregledi;
  • alternativen pristop k zdravju in boljšemu počutju – ayurveda v Thermana & Veda Ayurveda centru.

Sodobni »Wellness in Spa« center temelji na razvajanju s posebnimi rituali, tematskih kopelih ter negah telesa in obraza, z izdelki priznanih svetovnih kozmetičnih hiš.

Ste za nekaj drugačnega? Pivovsko razvajanje lahko doživite samo v Thermani Laško. Če ste ljubitelj sladkosti iz narave, vas pričakujejo medene wellness zgodbe.

V Savna centru lahko obiščete 7 sodobnih savn, a s pridihom zgodovine Laškega; parna savna ima obliko kotla za varjenje piva.

Raziskave na Inštitutu Bion so pokazale, da ima laška termalna voda zelo kakovostno biopolje, njene zdravilne lastnosti pa so se skozi desetletja dokazovale v terapevtske namene pri balneoterapiji.

Dolgoletne izkušnje so zdravilno delovanje termalnih vrelcev dokazale pri blago zvišanem krvnem tlaku, kroničnih vnetjih sklepov in hrbtenice ter pri težjih okvarah in prizadetosti gibal.

Bernarda Kočevar, 51 let
''Podrl se mi je svet, ko sem pred sedmimi leti dobila diagnozo bolezni multipla skleroza. Ampak pravijo, da ko si na tleh, greš samo po zalet, da se lažje pobereš. Kdo pravi, da kljub bolezni ne moreš normalno živeti, oz. še boljše živeti. Na obnovitveno rehabilitacijo sem se prijavila v Thermano Laško. Sedaj lahko to potrdim, da je bila prava izbira. V tem zdravilišču so me pričakali prijazni ljudje, saj, ko je človek bolan, je še bolj občutljiv na tem področju. Fizioterapevti so strokovni in te naučijo aktivno delati na sebi, saj si človek največ lahko pomaga sam. Ampak Thermana Laško ni samo fizioterapija, je tudi razvajanje, saj te izkušene roke maserjev popeljejo v uživanje in sproščanje. Da pa je zadovoljstvo res popolno, je poskrbljeno tudi za dobro hrano. Zato je moje vodilo v zdravilišču: jej, telovadi in uživaj. Saj kombinacija vseh treh prinese k boljšemu počutju in če je človek notranje popoln, tudi na zunaj kaže popolnost in lažje premaguje zdravstvene težave. Naša bolezen pa je zelo povezana s psiho, zato se prepustimo uživanju v Thermani Laško. Zelo sem vesela, da sem spoznala toliko čudovitih ljudi, ki so mi dali moč, energijo, upanje in samozavest, da se lažje soočim z mojo boleznijo.
Hvala Thermani Laško za vse lepe trenutke, ki jih delite z mano.''

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.