Sprostitev v termalni vodi iz globin vrelcev Term Vivat

V Termah Vivat, v idilični vasici Moravske Toplice, ponujajo vrhunske turistično-termalne, wellness, zdraviliške, poslovne in športne storitve.

Bazeni9-L

Sodobno opremljeni Hotel Vivat****superior dopolnjuje edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda iz globin vrelcev Term Vivat. Gre za natrijevo hidrogen karbonatno kloridno vodo, ki ima priznan status naravnega zdravilnega sredstva. V bazenskem kompleksu se prepustite razvajanju v zdravilni termalni vodi, v  notranjih in zunanjih bazenih na 2000 m2 vodnih površin,  se razstrupite v notranjem in zunanjem svetu savn, se prepustite pridnim rokam tajskih in wellness maserjev ter uživajte na nudistični terasi. Posebnost pravljične prekmurske pokrajine je črna termalna voda, ki jo najdemo le v tem delu Evrope. Prihaja iz globine več kot 1000 m in ima ob izviru 63 °C. Ima posebno zdravilno moč, s katero zdravimo stanja po poškodbah, revmatska obolenja, kožne bolezni, itd.

Predajanje toplim objemom termalne vode, potepanje po prostrani ravnici na jugu ali številnih gričih na severu, kolesarjenje po urejenih kolesarskih poteh, predajanje vrhunskim vinskim in kulinaričnim posebnostim pokrajine ter nenazadnje tudi poznano prekmursko gostoljubje tukaj živečih ljudi, vse to se vam bo vtisnilo v nepozaben spomin.

DRONE_crop-L

Ali ste že slišali za prekmursko gibanico?Zagotovo ste, saj je ena izmed najboljših posebnosti tega predela Slovenije. Gre za značilno sladico, slavni nadev sestavljajo plasti jabolk, maka, skute in orehov. Kuharski chefi vas bodo razvajali z značilno prekmursko gibanico ter drugimi prekmurskimi dobrotami kot so dödöli, bograč, bujta repa, krvavice in ciganska pečenka.

Prekmursko okolje in tam živeči ljudje so poznani po gostoljubnosti, dobri hrani ter seveda zdravilni termalni vodi.

 

Terme Vivat 4* v Moravski Toplicah, 3 dni - kliknite tukaj in si preberite več o ponudbi

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.