26. Club Prima stilska preobrazba: Jana Stanjko

Naša druga kandidatka naše šestindvajsete Club Prima stilske preobrazbe, ki je bila 21.03.2018 - izbranka gospa Jana Stanjko.

IMG_5429_manjša       IMG_5545_manjša
Gospa Jana pred in po stilski preobrazbi, ki je nad novo podobo popolnoma navdušena. Je ljubiteljica težkih motorjev, svoj prosti čas pa rada preživlja s svojimi vnučki :)

4K7F6186_manjša      4K7F6191_manjša
Tudi našo gospo Jano čaka izredna sprememba. Sašotu je popolnoma zaupala, edina želja je bila, da bo frizura na koncu taka, da ne bo ovirala nošenja motoristične čelade. Gospa Jana brez skrbi, naš Sašo poskrbi prav za vse 😉

4K7F6241_manjša      4K7F6253_manjša
Gospo Jano je pod svoje okrilje prevzela Teja, ki je najprej na narastek nanesla barvo IONA in poskrbela za popolno prekritje le tega.

4K7F6315_manjša      4K7F6324_ manjša
Po 30-ih minutah je Teja gospe Jani sprala barvo, našamponirala lase in ji privoščila najbolj znano masažo lasišča salona Mali. Gospa Jana se je sprostila in že premišljevala kako bo s svojo novo pričesko zajahala svoj motor in uživala v vožnji.

4K7F6342_manjša      4K7F6417_manjša
Tako ... narastek pobarvan in že je na vrsti Sašo Mali. Le kakšno pričesko si je zamislil tokrat ... hmmm???

4K7F6434_manjša      4K7F6455_manjša
In mojstrovina mojstra Sašota je končana. Teja pa bo poskrbela še za fen frizuro in gospa Jana je že pripravljena za naslednji korak ... ličenje v trgovini Kabuki.

4K7F6509_manjša      4K7F6520_manjša
Naša Ana bo poskrbela še za obstojni make up in naša gospa Jana je pripravljena na razkritje :) O ne, ne še ... najprej sledi še finalni pregled velikega perfekcionista Sašota 😉

4K7F6464_manjša       4K7F6468_manjša
Sašo v svoji značilni drži, še z zadnjimi detajli in naša motoristka Jana je pripravljena na "foto shooting" :)

4K7F6460_manjša      IMG_5550_manjša22
Seveda brez očal Optike Mali ne gre ... Sašo je naši gospe Jani pomagal pri izbiri očal, da bo gospa Jana zasijala v vsej svojem sijaju :) Uaauuu gospa Jana kakšna sprememba ... noro sexy ste :) ... samo še motor vam manjka za piko na i 😉 Naš Sašo se je zopet izkazal, gospa Jana je z novo podobo več kot zadovoljna :)

IMG_5569_manjša
Za konec še, tako kot vedno, skupinska fotografija gospe Jane in celotne ekipe: Kristian, Ana, Teja, Blaž in Sašo Mali. Hvala ekipi in srečno do naslednje stilske preobrazbe :)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Jana?
»Za stilsko preobrazbo s Club Prima mi je povedala sorodnica, ki me je na preobrazbo tudi prijavila. Zelo sem bila vesela, ko sem izvedela, da bom preobrazbe deležna tudi jaz. Že vsa leta imam namreč dolge lase: spuščene, spete v čop ali figo ... frizerski mojster Sašo me je popolnoma presenetil s čisto novo podobo - zelo všečna pričeska, vrhunski make up pa je dodal piko na i moji stilski preobrazbi. Pri preobrazbi sem bila deležna vrhunskih storitev, prijazne in strokovne ekipe, ki mi je polepšala praznovanje rojstnega dne. S stilsko preobrazbo sem zelo zadovoljna in tudi od prijateljev sem prejela same pohvale. V salon Mali pa se definitvno vrnem; ob enem pa svetujem vsem damam, da izkoristijo prijazno ponudbo Cluba Prima in se na stilsko probrazbo prijavijo, se pustijo razvajati in pozitivno presenetiti. Še enkrat najlepša hvala za čudovito izkušnjo in lep pozdrav vsem skupaj!«

Oglejte si tudi kratek filmček preobrazbe :)

 

  1. registracija na naši spletni strani Club Prima
    (prav tako morate biti registrirani in prijavljeni vsi tisti, ki boste želeli prijaviti ženo, sestro, mamo, hči ali prijateljico);
  2. pišite nam na naš spletni naslov info@club-prima.si
    (v rubriko zadeva vpišite ''Želim si preobrazbe'');
  3. priložite fotografijo;
  4. napišite zakaj naj izberemo prav vas, oziroma, zakaj si preobrazbe želite.

 

Naslednja Club Prima stilska preobrazba bo 23.05.2018.

Za več informacij ali pomoč pri prijavi nas pokličite na našo brezplačno številko 080 11 74.

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.