Sedma Club Prima stilska preobrazba: Darinka Klenovšek

Sedma Club Prima stilska preobrazba je bila 24.2.2017, izbranka gospa Darinka Klenovšek.

4K7F4373        4K7F4574
Darinka pred in po Club Prima preobrazbi ...

4K7F4381     4K7F4398
... tako se pri Sašo Maliju organizirano pripravijo na barvanje ... kar trije profiji :) ni čudno potem, da gredo gospe vse presrečne in lepe ven iz salona ...

4K7F4405     4K7F4411
... Jani barva gospo Darinko ... poglejte pa, kaj ta čas dela "mojster" Sašo Mali :) v ozadju ... ureja si frizuro, da bo lep in urejen, ko bo strigel Darinko ... na desni sliki pa vidite, kako izgleda vse skupaj skozi ekran na telefonu :)

4K7F4434     4K7F4437
... Jani je Darinki umil in zmasiral glavo ... joj, kako prijeten je ta občutek ... pa še sediš na masažnem stolu, ki ti masira celo telo ... uauuuuuuuuuuuu ... res enkratno :)

4K7F4467     4K7F4473
... in na vrsto pride Sašo Mali ... striženje ... Darinka se je popolnoma prepustila Sašotu ... je pa izrazila eno željo ... prosila je za pričesko, katera ne bo preveč poudarila njen vrat ... seveda je Sašo upošteval njeno željo ...

4K7F4482     4K7F4506
... tako pa Sašo "zajaha" svojo Hondo :) svoj frizerski "stol" ...

4K7F4516     4K7F4519
... ob striženju tudi nasmeji Darinko ... ta Sašo res zna :)

4K7F4526     4K7F4526
... fenanje in finalno urejanje frizure ...

4K7F4539     4K7F4553
... Sašo se je preizkusil tudi v make-up(u) ... a ker mu ni šlo najbolje, je prevzela Teja, ki to delo opravlja odlično :) Ja, Sašo, povsod pa res ne moreš "razturati" :)

4K7F4574iz     4K7F4590
... čisto spremenjena Darinka :) "zelo nice" ... in pa prima Darinka v paru z Malijem ...

4K7F4618
... zadovoljna celotna ekipa, ki se je ukvarjala z Darinko, z Darinko na čelu :) čestitke vsem ... HVALA!

Poglejte si filmček stilske preobrazbe z Darinko.

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Darinka?

Ko sem »brskala« po Club Prima spletni strani, sem opazila, da ponujate možnost brezplačne stilske preobrazbe z ekipo Sašo Malija in sem pomislila, da bi tudi sama enkrat preizkusila, kako se je prepustiti ljudem, ki znajo. Ko sem prejela od vas obvestilo, da sem prav jaz izbranka, sem bila zelo vznemirjena, imela malo treme in pa velika pričakovanja. Ne vem sicer, če sem si stilsko preobrazbo prav jaz zaslužila, ampak me je res zelo vznemirila in vsaj enkrat sem bila v povsem novi vlogi.

Sedaj, po končani stilski preobrazbi se počutim super, moj nasmeh pove vse :). To res izjemno izkušnjo sem že delila s svojimi prijateljicami :), ki pa so zelo radovedne in tudi one bi si želele take nepozabne izkušnje. In teh prijateljic ni malo :)

Kakšen dan je bil na dan stilske preobrazbe … predvsem drugačen dan, drugačna družba, sproščenost, domačnost, prijaznost, optimizem … zmaga! Moram pa priznati, da sem imela kar nekaj treme pred nenehnim fotografiranjem. Skratka … bravo Club prima, bravo ekipa Saša Malija, bravo fotograf, hvala Barbara in Janja. Privlačna gesta, mnoge ženske si to želijo, pa morda nimajo dovolj poguma ali volje.

Na tedenski ravni spremljam Club Prima spletno stran, obiskala sem tudi Ciper v organizaciji vašega kluba Club Prima, pa še kaj se bo našlo v naslednjih mesecih. Ponudba je pestra, zajema različna področja življenja, zato vedno lahko kaj najdeš.

Moto gospe Darinke mi je zelo všečen: “nisem tako bogata, da bi poceni kupovala”. Darinka, kupim to :)

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.