Prva Club Prima stilska preobrazba: Nataša Fistric

Prva stilska preobrazba je bila 20.9.2016, izbranka gospa Nataša Fistric.

Natasa_prej         Natasa_potem
Nataša pred in po Club Prima preobrazbi

Natasa_preobrazba    Natasa_make up
Barvanje, umivanje glave in make up

Natasa_strizenje1 Natasa_urejanje frizure
Striženje in frizura izpod rok frizerskega virtuoza Saša Malija

Natasa1_potem Natasa1_prej
Nataša je nasmejana in zadovoljna odšla iz frizerskega salona Mali. Razlika je očitna :)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Nataša?

"Na kratko bi se predstavila kot ženska, ki jo zanimata orientalski plesi in tango. Rada se udeležim kakšnega zanimivega predavanja in duhovnih vaj. Počutim se mladostno, polno energije, veliko imam še za naredit in zelo rada živim. Za stilsko preobrazbo sem se odločila, ker sem jo nujno potrebovala, takoj in zdaj. Zelo sem si želela postati lepša. Za stilsko preobrazbo Cluba Prima sem izvedela prek prijateljice in se prijavila. Ob prijavi sem pomislila, saj iz tega tako ali tako ne bo nič, zagotovo ne morem biti izbrana prav jaz.

Na stilski preobrazbi je bilo vse na nivoju. Zelo sem si želela spoznati slavnega Saša Malija. Res je velika razlika, ko te uredi priznan strokovnjak kot je Sašo, ali pa če obiščeš navadnega frizerja. V salonu Saša Malija je energija super, celotno osebje je zelo prijazno in sproščeno, sama pa sem bila malo manj. Ob naslednjem obisku se bom te treme zagotovo otresla. Človek se tu zares odlično počuti. Prav ničesar nisem pogrešala, kot sem že rekla, je bilo vse super, želela pa bi si, poleg preobrazbe frizure in make upa, še modno preobrazbo. Dobro se počutiš v salonu in super, ko odideš prenovljen. Prijateljicam bom povedala, da Sašo ni noben bav bav, priporočila pa jim bom tudi članstvo v Clubu Prima, ki ima veliko prihodnost, saj je vedno več starejših ljudi, ki tu dobijo pomoč, ideje in nasvet.

Če kdo pomisli, da je obisk tega salona drag, naj povem, da se sama rada odločim za kvalitetno storitev, raje plačam malo več in uživam v kakovosti. Ta izkušnja ni le super, je enkratna, neverjetna. Je nekaj, kar bi morali ljudje posnemati!"

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.