Peta Club Prima stilska preobrazba: Mojca Špes

Peta Club Prima stilska preobrazba je bila 6.12.2016, izbranka gospa Mojca Špes.

Prej-01           Zatem-02
Mojca pred in po Club Prima preobrazbi

Preobrazba-12      Preobrazba-03
Barvanje in umivanje glave

Preobrazba-07      Preobrazba-19
Striženje in make up

Zatem-04     Preobrazba-21

Mojca zelo zadovoljna z novim videzom - kar žari :) Počuti se čudovito, mladostno, samozavestno.

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Mojca?

Nisem si postavljala vprašanje, če sem prav jaz tista, ki si zaslužim stilsko preobrazbo. V sebi  sem slišala notranji glas: »Naredi nekaj zase. Sedaj je čas zate.« in že sem pisala prijavo v mislih, ti si tista, ki si res zaslužiš.

Vsa leta sem dela za družino in otroke. Zadnje 2 leti sem trpela za moževo bolezen in v letu 2016 je tudi izgubil bitko z življenjem. Zame je ostalo zelo malo časa ali skoraj nič.  Otroci so odrasli. Torej je sedaj čas, da poskrbim zase, da naredim nekaj na sebi. Ne bojim se sprememb, sem odločna, sem samozavestna.

Do informacije o možni brezplačni stilski preobrazbi sem prišla preko vas. Prejela sem reklamni material z vabilom na Club Prima spletno stran www.club-prima.si, kjer sem ugotovila, da nudite ugodnosti za mojo starostno skupino, zato sem se seveda takoj registrirala in tako tudi prišla do stilske preobrazbe.

Bila sem ravno v službi, ko sem prejela vaš klic, da sem prav jaz srečna izbranka za stilsko preobrazbo. Najprej nisem vedela, če prav slišim, potem sem dojela, da je to vse res. »Uauuu«, res sem bila zelo vesela, kar nisem morala dojeti, da je to res, presrečna sem bila, da sem bila ravno jaz izbrana. Tisto minuto ste mi polepšali dan.

Prav zagotovo bom svojim prijateljicam priporočala, da se registrirajo na vaš portal Club Prima, saj jih nič ne stane, samo večje izkušnje v življenju lahko pridobijo in nagradijo same sebe z bogato ponudbo iz vašega portala.

Občutki so res fenomenalni, proti pričakovanju. Celotna ekipa v frizerskem salonu Mali je  preprosta, prijazna, obdana s pozitivno energijo, vse poteka izredno sproščeno, počutiš se zelo domače in hkrati je vse na zelo visokem nivoju. Res kul! J Okoli mene so bili sami profesionalci, še nasvete sem dobila, katerih sem bila zelo vesela.  V salon Mali  bom vsekakor še prišla, Sašo ti res zna dati nasvet, se s teboj pogovoriti in naredi »končni izdelek« tako, da je stranka na koncu zelo zadovoljna.

Zelo sem zadovoljna z novim videzom - kar žarim!
Počutim se čudovito, mladostno, samozavestno.

Za konec bi samo še poudarila, da je res super, da ste se odločili, da boste nekaterim ženskam omogočili stilsko preobrazbo. Marsikatera ženska ne upa delati sprememb na sebi, še posebej starejše. Vendar pa, ko bodo na vašem portalu videle trenutno stanje ženske in stanje ženske po  preobrazbi,  si upam trditi, da se bo marsikatera odločila za korak naprej in se prijavila.

Club Prima projekt je dobro zasnovan projekt in prepričana sem, da se bo »prijel« in da ga boste vsake toliko s svojim znanjem nadgradili in to vam tudi iz srca želim. V tem kratkem času, ko spremljam vaš Club Prima portal, je vedno kaj na novega in meni osebno je res zelo všeč.

V glavnem – z dvema besedama – fantastično, fenomenalno!

received_10208971199330475
Hčerka zelo ponosna za svojo mamico - kakšen lep "kolaž" ji je pripravila. Mojca presrečna :)

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.