Priprava zdravih obrokov je lahko povsem enostavna

Se tudi vi vsak dan sprašujete, kaj bi še skuhali? Vam manjka idej, hrana pa se vam zdi vedno enaka? Poleg tega pa je še toliko nasprotujočih si informacij, kaj je zdravo in kaj ne… Zdi se, da zdravo življenje postaja vedno bolj komplicirano.

Vendar ni nujno, da je tako! S pomočjo naših enostavnih in zdravih receptov in s pomočjo Barbio's izdelkov za lažje kuhanje, bo priprava vsakodnevnih obrokov res enostavna. Ni nujno, da so zdrave jedi brez okusa.

Club Prima svetuje:
Prihranite svoj dragoceni čas in energijo za druge aktivnosti in dovolite, da vam Barbio's izdelki olajšajo zdravo življenje. Privoščite si: Bio paket "okusni" Barbio's ali pa Bio paket "Za zdravo kuhanje" Barbio's

Začimbe popestrijo okus hrani

Če se izogibate maščobam, lahko okus popestrite s številnimi začimbami, kot so denimo v že pripravljeni mešanici Bio konopljina sol. Ta je pripravljena iz naravne, nerafinirane morske soli iz Piranskih solin, ki vsebuje le naravno prisoten jod in druge minerale. Poleg odličnega okusa pa jedi doda še vse zdravilne snovi konoplje. Dodane začimbe prikrijejo sicer močan okus konoplje, tako da tega nihče ne bo opazil.

 

Odlično kosilo kot bi mignil

Bio konopljina sol je odlična na pečenem mesu, še posebej na piščancu. Prija tudi k vsem drugim krepkim mesnim jedem in k pečenemu krompirju. Poskusite denimo piščanca pred peko namazati z mešanico Bio konopljine soli in medu. Nad rezultatom boste navdušeni!

 

Okus popestrite z naravnimi začimbami

Z različnim kombiniranjem začimb lahko sicer enaka jed dobi čisto drugačen okus. V paketu Okusni najdete tudi Biogetto, ki popestri in obogati okus vsem kuhanim jedem. Priprava zdravih in okusnih jedi je zdaj mala malica, saj Biogetta ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov, barvil in drugih industrijskih dodatkov. V njej so izključno samo sestavine, ki jih najdete v naravi. Jedi so pripravljene hitreje, pa še bolj okusne so.

 

Podprite lokalno okolje

V Barbio's uporabljajo le vrhunske surovine, ki so večinoma lokalnega izvora. Uporabljene so brez dolgih transportnih poti in skladiščenja, tekom katerega se izgubi mnogo koristnih snovi. Za nabavo zelenjave in zelišč sodelujejo s slovenskimi ekološkimi kmetijami, katerih število se iz leta v leto povečuje. Na ta način podpirajo lokalno okolje in prispevajo k ohranjanju slovenskega podeželja.

 

Club Prima svetuje:
Prihranite svoj dragoceni čas in energijo za druge aktivnosti in dovolite, da vam Barbio's izdelki olajšajo zdravo življenje. Privoščite si: Bio paket "okusni" Barbio's ali pa Bio paket "Za zdravo kuhanje" Barbio's

 

Okusen, enostaven in 'zdrav' recept za lahko poletno kosilo!

To je recept moje stare mame, ki je bila Štajerka in je kumaram pravila murke.
1.Olupljen in na kocke narezan krompir skuhamo do mehkega v bolj malo vode, da so murke potem goste.
2.Lonec odstavimo in mu dodamo 2-3 prej naribane in ožete kumare, ki jih nič prej ne solimo.
3.Dodamo še 2-3 stisnjene stroke česna, pol lončka kisle smetane in 1 žličko Biogette.
4.Vse skupaj pretlačimo in še kakšni 2 minuti kuhamo.
5.Med kuhanjem poskušajte, če vam je všeč več česna ali česa drugega, ga mirne duše še dodajte.
6.Na krožniku je murke treba malo popoprati, uživači pa si jih bodo zabelili še z ocvirki. 7.Zraven nujno sodi še stročji fižol, prav tako zabeljen z ocvirki.

Smetanove murke in strocji fizol (1 of 1)-2

Dober tek vam želi Barbara Meža in Club Prima :)

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.