Nakit naj bo vaše sporočilo, ki se ga odločite dati svetu.

Ženske že od nekdaj s svojim izborom nakita komuniciramo s svetom. Nakit na nas sporoča naša občutja, zgodbe, prepričanja, celo misli … vso paleto čustev; živahnost in umirjenost, veselje in žalost, nežnost in drznost, odprtost in zaščito, umik, odločnost in moč in še bi lahko naštevali ... Govori brez besed, skozi vašo izbiro.

jev0288 2

Če dobro pomislimo, je vsakič in za vsako od nas izbiranje kosa, ki nas bo definiral, naš notranji ritual. V tistem trenutku zberemo misli in se posvetimo pogovoru v sebi; “Kako se počutim danes?“ Izberemo kos nakita, včasih ga začutimo takoj, včasih pomerjamo dokler svojemu odsevu v ogledalu ne odgovorimo: “Ta se danes čuti prav.” Ali ni tisti trenutek čaroben, kot da imamo vso moč na svetu, skladne smo same s seboj in pripravljene na vse.

Club Prima priporoča:
Verižica Prima
Zapestnica Prima
KOMPLET verižica + zapestnica Prima (15% ceneje)

ali pa ...

Verižica s kamnom Viktorija
Zapestnica s kamnom Viktorija
KOMPLET verižica + zapestnica Viktorija (15% ceneje)

idealno za darilo ...

Verižica Glorija - zlata barva
Zapestnica Glorija - zlata barva
KOMPLET verižica + zapestnica Glorija (15% ceneje) - zlata barva

in pa ...

Verižica Glorija - srebrna barva
Zapestnica Glorija - srebrna barva
KOMPLET verižica + zapestnica Glorija (15% ceneje) - srebrna barva

Prav to je inspiracija in namen Freye Lupo. Da ženske opolnomoči z zavedanjem lastne moči, lepote. Nakit Freye Lupo se posveča ženstvenosti, ljubezni do življenja in temu, da dame žarijo nežno, a drzno žensko energijo.

“Želim si, da ženske, ki imajo rade nakit Freye Lupo, na polno živijo svoje sanje. Da si upajo. Najbolj me navdušuje to, da lahko s svojim nakitom ženske oplemenitim s samozavestjo, s tisto piko na i, ki jo nakit da. Ker je bistvo nakita očem skrito. Nakit Freya Lupo, ki se blešči okrog vašega vratu, na zapestju ali okoli pasu, je le »stranski produkt«. Bistveno je, kaj predstavlja ženski, ki ga nosi. Freya Lupo ima svoje vrednote, svoja prepričanja, svojo osebnost, in če se ženska z njimi enači, se prepleteta dve podobni energiji in ženska drugače zasije.

Nakit Freye Lupo je drugačen zaradi nenavadnih kombinacij materialov, ki jih uporablja. Hkrati je drugačen tudi zato, ker je že skozi samo izdelavo in do konca nabit s pozitivno, ženstveno energijo. Vsaka linija, barva, oblika to samo poudari. Freya Lupo zastopa izjemnost ženske v vseh vlogah, ki jih nosimo. Uspešna poslovna ženska, dobra mama, partnerka, ki spoštuje sebe in svoj doprinos okolici in življenju.

Torej, draga moja, kako se želiš počutiti danes?

Lepo žensko moč želim sijati in deliti!

Club Prima priporoča:
Verižica Prima
Zapestnica Prima
KOMPLET verižica + zapestnica Prima (15% ceneje)

ali pa ...

Verižica s kamnom Viktorija
Zapestnica s kamnom Viktorija
KOMPLET verižica + zapestnica Viktorija (15% ceneje)

idealno za darilo ...

Verižica Glorija
Zapestnica Glorija
KOMPLET verižica + zapestnica Glorija (15% ceneje)

Zgodba modne oblikovalke Freye Lupo se je začela z obiskom rojstnodnevne zabave in z darilom prijateljici. Tako je uspešna ekonomistka prisluhnila svojemu notranjemu klicu in kreativnosti dovolila dati krila. Tudi ve izberete priložnost in pričarajte sebi ter svojim izbrankam lep večer, druženje in imenitne pogovore. Morda bo ravno tokrat “vaš moment”. In tudi užitek ob nošenju, uživanje v lepoti ženske, izžarevanje pozitivne energije podarite še komu.

DSC_4741_pppppp (Custom) (2)

Ksenja Volk je priznana modna oblikovalka, ki je s svojim nakitom prisotna na številnih modnih brveh po svetu. Je odločna podjetnica, strastna mama in partnerka ter ženska, ki si je drznila začutiti svojo notranjo moč in pogledati izven okvirjev. S svojo iskreno željo dajati moč ženskam in sijati prekipevajočo življenjsko energijo je odlična ambasadorka ženstvenosti in drznosti. Ima izbran okus za modo, detajle in prekaljen pogled na svet.

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.