Kozmetika Odori

Ker telo ni iz umetnih sestavin, jih za svoje delovanje tudi ne potrebuje. To je bilo tudi vodilo pri izdelavi 100-odstotno naravne kozmetike Odori, ki nastaja pod rokami magistrice kemije Nine Slapšak. Nina je ljubezen do narave in zelišč začutila že v ranem otroštvu, ko se je skupaj z babico sprehajala po Ljubljanskem barju in spoznavala, kaj vse nudi narava. Čeprav je Ninina velika strast kemija, se je odločila za izdelavo naravnih izdelkov za dom in osebno nego, ki so učinkoviti, nežni, dišeči, varni in zdravi ter prijazni do kože in narave. Ne vsebujejo fosfatov, konzervansov, barvil, alkohola, encimov in drugih dodatkov.

Srce kozmetike Odori so zelišča in cvetovi pobrani na Ljubljanskem barju. Iz njih se s stiskanje in mletjem pridobijo dragocena olja in esence, ki vam jih ponudijo v okolju prijazni embalaži namenjeni večkratnem polnjenju. Nina ima svoj vrt in lasten čebeljnak, kjer pridobi vse potrebne sestavine. Kadar je le mogoče, so izdelki tudi veganski. Pri proizvodnji vseh izdelkov pa se uporabljajo postopki, ki ne škodujejo živalim.

Celotna linija izdelkov je izdelana ročno in unikatno. Ninino znanje s področja zelišč, kozmetike in kemijskih tehnologij pa še vedno dopolnjuje njena babica, ki jo je za izdelavo kozmetike navdušila.

Kozmetika Odori ponuja širok nabor izdelkov za osebno nego, kot so deodoranti, mila, šamponi za lase, balzami za ustnice, kreme losjoni za telo itd. Absolutni zmagovalec med izdelki za osebno nego pa je vsekakor naravna krema za sončenje, ki je prva preizkušena naravna sončna krema v Sloveniji.

Ninina vizija je: Trgu ponuditi širok nabor izdelkov, ki bodo poskrbeli za celotno družino na popolnoma naraven način.

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.