Kaj je ključ do mladostnejšega videza?

Kaj je ključ do mladostnejšega videza? Napeta in sijoča koža.

Ste vedeli, da jo lahko dosežete tudi brez kirurškega noža?
Seveda, če okrepite tkivo pod kožo, se ta ne bo povesila. S starostjo namreč mišice izgubljajo svojo prožnost in se spuščajo, z vsakim hujšanjem pa najprej izgubimo tudi maščobo v predelu obraza. Rezultat je upadel obraz in povešena koža. A če mišice ponovno natreniramo, bodo te služile kot odlično ogrodje naši koži.

 

In kako jih okrepiti? Odgovor se glasi - s TEENLIFTINGOM.

Posebno metodo elektrostimulacije mišic je razvila zagrebška zdravnica dr. Sanja Malbaša Gošović, za razliko od klasične elektrostimulacije, ki jo uporabljajo tudi fizioterapevti, pa je neprimerljivo bolj učinkovita.

TEENLIFTING deluje mnogo bolj difuzno, električni tok enakomerno razporedi čez celo izbrano mišico in zajame vsa mišična vlakna, h krčenju pa spodbudi tako hitre, kot počasne mišice.

Klasična elektrostimulacija medtem deluje le na majhen del mišičnih vlaken, ker je jakost toka, ki jih spodbuja h krčenju mnogo večja, pa lahko vodi v trganje vlaken in trajne poškodbe mišičnega tkiva.

TEENLIFTING tudi tukaj prekaša ustaljene prakse. Ne povzroča namreč nobenih poškodb, prinaša le dobre rezultate. Poleg tega, da krepi mišice, jih s tem, ko jih spodbuja k delovanju, tudi dodatno prekrvavi in poskrbi za boljši pretok hranilnih snovi in kisika.
In kaj je rezultat dobre prekrvavitve? Sijoča in zdrava polt.

 

S TEENLIFTINGOM pa ne dosežemo le lepšega videza. Odličen je tudi v boju z zdravstvenimi težavami.

V predelu glave odpravlja migrene in glavobole, ki jih povzroča neenakomerna napetost mišic v predelu čeljusti. Ker izboljšuje prekrvavitev, preprečuje osteoporozo kosti čeljusti in obraza. Blagodejno vpliva tudi na vnetja živcev, bolečine v mišicah in sinusitis.

 

Metoda TEENLIFTING prinaša odlične učinke, ki  jih je mogoče izkoristiti tudi na drugih delih telesa.

Z različnimi postavitvami elektrod lahko jačamo še mišice trebuha, zadnjice in stegen. Ne le da bodo mišice s tovrstnim treningom krepkejše, prekrvavitev bo pomagala učinkovitejše odpravljati celulit, ki je v veliki meri posledica počasne presnove.

dr. Sanja Malbaša Gošović priporoča TEENLIFTING tudi pri težavah s hrbtenico. Že po prvem tretmaju bo olajšal bolečine v ledvenem delu hrbtenice. Na področju vratu, ramen ali rok pa pomagal pregnati občutek zastanosti, ki jo občutimo ob statičnem sedenju za volanom in sključenostjo pred računalnikom.

Club Prima priporoča:
TEENLIFTING stimulacija mišic celega obraza
TEENLIFTING mišic medeničnega dna
TEENLIFTING podbradka

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.