Zaključek poletja na Mljetu

ALH_Odisej_exterior_aerial_02-2
6 dni
6 dni
IMG_9276-Edit-2093723913-O_1920manjsa008A6030manjsa008A6174manjsa008A6770manjsa8008A6412manjsa

320,00 € 309,00 €

Cena za 1 osebo: avtobusni prevoz, trajekt, 5x zajtrk in večerja samopostrežno, namestitev v sobah deluxe z balkonom in pogledom na morje, vstopnina v nacionalni park, ladjica na otok Sv. Marije, pohodi, raziskovanja, animacija z Ojlinim predstavnikom in mandarine v dolini Neretve na povratku.

Kdaj: 06.10.-11.10.2019 (nedelja-petek). Odhod zagotovljen!

Prima cena 309 € za vsa naročila do 31.08.2019.

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: podarimo vam 1-dnevni izlet v božični Zagreb (na voljo imate popoldanski ali večerni izlet) v vrednosti 25 €.

Počisti
Kolicina
Zaloga izdelkov: N/P Kategorija: ,

Mljet, zelena oaza sredi Jadrana, ponuja številne priložnosti za samostojna raziskovanja, za miren počitek ali prijetno druženje. Na otoku se kopajo praktično do konca jeseni, saj znajo biti dnevi prijetno ogreti, morje pa toplo. Zagotovo pa v jezerih v bližini hotela, v samem srcu narodnega parka, ki ponujajo vsaj za 3-4° toplejšo morsko vodo. Naš predstavnik vas bo povabil na raziskovanja, na kakšno animacijsko srečanje ali pogovor ob travarici.

Paket vključuje:

 • avtobusni prevoz in trajekt,
 • dobrodošlica v dolini Neretve,
 • 5x nočitev v dvoposteljni sobi delux z balkonom in pogledom na morje v hotelu Odisej 3*,
 • 5x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja),
 • vstopnina v nacionalni park,
 • ladjica na otok Sv. Marije,
 • pohodi, raziskovanja, animacija z Ojlinim predstavnikom in
 • mandarine v dolini Neretve na povratku.

Hotel Odisej se nahaja v naselju Pomena in je hkrati tudi edini hotel v Nacionalnem parku. Nekaj minut hoje od hotela sta dve slani jezeri. Oddaljenost od plaže 10 m, kamnita, ob hotelu betonirana, brezplačni ležalniki in senčniki, priljubljeno je kopanje na Malem jezeru. Klimatizirana restavracija s pokrito teraso s pogledom na morje.

Opremljenost sob: klima, prha/wc (obnovljene kopalnice), fen, sat TV, minibar, del sob ima balkon, pogled na morsko stran ali park, možnost dodatnega ležišča (kavč na razteg), možnost otroške posteljice (doplačilo na licu mesta).

Hotelska ponudba: restavracija, aperitiv bar, taverna, dvigalo v glavni zgradbi, terasa z žarom, betonirana površina za sončenje, zunanji bazen za otroke z morsko vodo, možnost priveza za manjše plovilo, parkirišče, možnost uporabe sefa in pranje perila, menjalnica, manjši wellness center – fitness (brezplačen za hotelske goste), savna, usluge beauty centra za doplačilo (masaže, manikura, predikura).

Športna ponudba: kanu, kajak, kolesarstvo, potapljanje, deskanje, šola deskanja, ob obali mljetskih jezer se razprostira tudi 12 km dolga sprehajalna steza, ki je namenjena sprehajalcem in kolesarjem.

Domače živali: dovoljene ob predhodni potrditvi v agenciji.

Kdaj? 06.10. - 11.10.2019 (nedelja - petek)

Popust:

 • otrok do 13 let: 160 €
 • tretja oseba v troposteljni sobi: 30 €

Doplačila na osebo: turistična taksa 10 €.

Možna oplačila na osebo:

 • enoposteljna soba 100 €
 • rezervacija sprednjih sedežev 10 €
 • riziko odpovedi ali Coris zavarovanje po ceniku

Opomba k prevozu: odhod avtobusa bo 5.10. v večernih urah. Potnike pobiramo na relaciji Maribor – Celje – Ljubljana, odhod iz posameznega vstopnega mesta pa bo zagotovljen v primeru najmanj 10 prijavljenih.

Zakaj na Mljet z nami?

 • Zato, ker dobro poznamo otok in domačine, številne skrite poti, ki nam bodo odprle oči in srce.
 • Zato, ker bomo skupaj (če boste tako želeli) šli na otok Sv Marije, na najvišji vrh Montekuc, v zapuščene vojaške rove, na peščeno plažo Saplunaro,  na »morske« dobrote k domačinom.
 • Zato, ker je je to najlepši čas, diši po cvetju in zdravilnih rastlinah, dnevi so najdaljši in morje že vabi.
 • Zato, ker imamo edini poleg svojega animatorja.
 • Zato, ker bo organiziran tudi prevoz.
 • Zato, ker bomo skupaj kolesarili, se z Miranom naučili kakšno dalmatinsko.
 • Zato, ker vas bo najbolj zelen otok Mljet preprosto očaral.
 • Zato, ker je zadnja leta hotel Odisej dobil novo kvaliteto z novim vodstvenim kadrom (naši gostje predvsem pohvalijo bogat izbor hrane).

Ali ste vedeli?

 • Da je otok Mljet najbolj zelen jadranski otok, z bogato floro in favno, kar tretjina otoka pa je proglašena za nacionalni park?
 • Da se na Mljetu nahaja sistem dveh slanih jezer, ki predstavljata edinstveni geološki in oceanografski fenomen in sta bili vse do prihoda benediktinskih menihov sladkovodnega izvora?
 • Da sta jezeri 3-4°C toplejši od morja? Raznovrstne hranljive soli in vodikov sulfid, ki jih najdemo v jezerih, blagodejno in zdravilno vplivajo na revmatična in kožna obolenja.
 • Da na otoku lahko najdete kar 5 različnih vrst gozdov, številne kraške jame ter kriptodepresije oz. slankasta jezera, t.i. »blatine«, katerih dno je nižje od površine morja?
 • Da se sredi mljetskega Velikega jezera nahaja otoček Sv. Marije, na katerem so benediktinski menihi že v 12. stoletju zgradili samostan, ki je v nadaljevanju zgodovine predstavljal center kulturnega in znanstvenega življenja širšega področja Dubrovniške republike?
 • Da so Mljet poimenovali že stari Grki ter mu nadeli ime »melite nesos«, medeni otok, po vsej verjetnosti zaradi raznovrstnega cvetja, čebel in medu, ki so včasih bogatili otok?
 • Da je Mljet omenjen in opisan v številnih legendah, od katerih sta zagotovo najbolj poznani legenda o Odiseju in legenda o Svetem Pavlu?
 • Da je slavni francoski raziskovalec Jacques Cousteau območje Mljeta označil kot enega najlepših potapljaških lokacij na svetu?

Plačilo: po potrditvi naročila, s strani potovalne agencije Ojla, prejmete vso potrebno dokumentacijo s plačilnimi podatki po e-mailu (če ga nimate, pa po navadni pošti). V roku treh delovnih dni je potrebno poravnati akontacijo (30%); tako se rezervacija za izbrani termin potrdi. Preostali znesek pa mora biti poravnan najkasneje 10 dni pred odhodom. Plačilo si lahko razporedite po obrokih ali pa poravnate vse v enkratnem znesku. Plačilo je možno preko UPN obrazca ali spletnega bančništva.

Prijavnina 15 € na osebo se plača neposredno ponudniku (Turistična agencija Ojla) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski oz.navadni pošti.

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: podarimo vam 1-dnevni izlet v božični Zagreb (na voljo imate popoldanski ali večerni izlet) v vrednosti 25 €. Možni termini odhodov: dnevni izlet: 7.12. / 14.12. / 15.12. / 21.12. / 26.12.2019; večerni izlet: 6.12. / 13.12. / 14.12. / 27.12.2019

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Zaključek poletja na Mljetu”

Ojla d.o.o.

OJLA, D.O.O., (DRUŽBA ZA TURIZEM IN STORITVE OJLA, D.O.O.), Petrov trg 2, Šempeter v Savinjski dolini, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, matična številka: 3308740000, davčna številka: SI21556318.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.

test