Zaključek poletja na Lastovu

shutterstock_1135963019 duhec
8 dni
8 dni
5678Depositphotos_78482982_xl-2015-850×400CurrentArticles6-850×400

390,00 €

Cena za 1 osebo: avtobusni prevoz, trajekt, ogled mesta Lastovo z lokalnim vodnikom, 7x nočitev v Hotelu Solitudo 3*, 7x samopostrežni zajtrk in večerja, koncert domače dalmatinske klape, zabavni dalmatinski in plesni večeri ter sprostitvene aktivnosti z animatorjem.

Kdaj: 07.09.-14.09.2019 (sobota-sobota) in 14.09.-21.09.2019 (sobota-sobota). Odhoda zagotovljena!

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: podarimo vam 1-dnevni izlet v božični Zagreb (na voljo imate popoldanski ali večerni izlet) v vrednosti 25 €.

Počisti
Kolicina
Zaloga izdelkov: N/P Kategorija: ,

Paket vključuje:

 • avtobusni prevoz (Maribor, Celje, Ljubljana),
 • trajekt Split-Ubli-Split,
 • 7x nočitev v Hotelu Solitudo 3* v enoposteljni sobi,
 • 7x samopostrežni zajtrk in večerja,
 • ogled mesta Lastovo z lokalnim vodnikom,
 • koncert domače dalmatinske klape,
 • zabavni dalmatinski večeri (voditelj Miran Vavče) in Adriana/Tina Turner (7.9. - 14.9.2019),
 • zabavni plesni večeri (plesni par Maja Pucelj in Peter Fileš), plesni tečaj (plesna šola Fredi, 14.9. - 21.9.2019),
 • sprostitvene aktivnosti z animatorjem (pohodi, raziskovanje tunelov in vojaških objektov in družabne aktivnosti.

Miran Vavče je radijski napovedovalec na koroškem radiju ter član skupine Chateau, spremlja pa tudi obetavno slovensko pevko Adriano Kamnik, ki je blestela v oddaji Slovenija ima talent 2014. Znan je po tem, da nikamor ne gre brez svoje kitare, s katero pričara prelepe dalmatinske večere. Zraven pa navrže še vic ali dva in skrbi, da je družba okrog njega vedno vesela in zadovoljna.

Maja Pucelj in Peter Fileš sta profesionalna plesalca športnega plesa, ki skupaj plešeta že 24 let. Vsa ta leta sta tekmovala za plesni klub Bolero, bila sta člana državne reprezentance in uspešno predstavljala Slovenijo na mednarodnih tekmovanjih. Zadnja leta sta trenirala v plesnem klubu Urška. Sodelovala sta tudi v dveh sezonah plesnega turnirja Zvezde Plešejo na RTV Slovenija v oddaji Spet doma, kjer je Peter plesal z igralko Laro Jankovič ter pevko Regino, Maja pa je s svojima zvezdama, Markom Vozljem ter Dejanom Pevčevićem, obakrat priplesala zmagi. Sodelovala sta pri predstavi The 50´s Show (2007), kjer je Maja plesala skupaj v paru z Bojanom Feslom v družbi vseh najboljših slovenskih plesalcev športnega plesa v paru (Andrej Škufca, Katarina Venturini, Matej Krajcer, Jurijin Jagoda Batagelj, Janja Lesar idr.). Peter nastopa tudi s pevskimi nastopi v živo v slogu Franka Sinatre.

Hotel Solitudo se nahaja na obali Pasadur, ob morju, s pogledom na Veli in Mali Lago. Od mesta Lastovo je oddaljen cca. 13 km, od mesteca in pristanišča Ubli 3 km. Kamnita plaža za hotelske goste se nahaja 50 m od hotela, možen je najem senčnikov in ležalnikov. Na drugi strani zaliva se nahaja prodnato skalnata plaža, do katere je 10 min vožnje z ladjico, ki pa je za goste hotela brezplačna. Vse sobe in suite so obrnjene na morsko stran. Opremljenost sob: prha/wc, fen, telefon, mini hladilnik, klima, del sob ima balkon ali teraso, nekatere sobe imajo možnost dodatnega ležišča.

Hotelska ponudba: Recepcija, restavracija s teraso in pogledom na morje (ob večerih glasba), aperitiv bar, dalmatinska konoba z bogatim izborom dalmatinskih jedi, pred hotelom možen privez za jahte, mini trgovina, piano bar, fitness, jacuzzi, savna. V sklopu hotela deluje potapljaški center s šolo.

Športna ponudba: možen najem koles, skuterja, avtomobila, veliko sprehajalnih ter kolesarskih poti, bogata ponudba izletov. V sklopu hotela deluje potapljaški center „Potapljaški raj”. Arhipelag Lastovo je eden od zadnjih nedotaknjenih mest na svetu z izjemnim podvodnim svetom. Spoznate lahko skrivnosti pod gladino morja, bogatega s prekrasno floro in fauno. Za tiste bolj izkušene je mogoč potop do potopljene antične ladje. Potopov se lahko udeležijo tudi popolni začetniki, saj ekipo sestavljajo izkušeni inštruktorji in je na voljo vrhunska oprema.

Dodatna ponudba: V okolici (8 km) se nahaja hotelska kmetija, kjer pridelujejo ekološko hrano. Za goste, ki na otok prispejo brez lastnega prevoza, je zagotovljen brezplačen povraten prevoz od pristanišča do hotela ob predhodni najavi v agenciji. Avto lahko pustite v garaži v Splitu, za kontakt se prosimo obrnite na agencijo. Nudijo tudi najem koles, skuterjev, avtomobilov, kajakov, čolnov, organizirajo razne izlete in treking skozi neokrnjene gozdove.

Domače živali: dovoljene po predhodni najavi in doplačilu.

Kdaj? 07.09. - 14. 09.2019 (sobota - sobota) in 14.09. - 21. 09.2019 (sobota - sobota)

Doplačila na osebo: turistična taksa 8,4 €.

Možna doplačila na osebo:

 • enoposteljna soba 140 €
 • sprednji sedeži (1-8) 10 €
 • fakultativni izleti (na licu mesta)
 • soba balkon ali terasa 14 €
 • zavarovanje rizika odpovedi ali Coris dodatno zavarovanje po ceniku

Opomba k prevozu: potnike pobiramo na relaciji Maribor – Celje –  Ljubljana, odhod iz posameznega vstopnega mesta pa bo zagotovljen v primeru minimalni 10 prijavljenih.

Plačilo: po potrditvi naročila, s strani potovalne agencije Ojla, prejmete vso potrebno dokumentacijo s plačilnimi podatki po e-mailu (če ga nimate, pa po navadni pošti). V roku treh delovnih dni je potrebno poravnati akontacijo (30%); tako se rezervacija za izbrani termin potrdi. Preostali znesek pa mora biti poravnan najkasneje 10 dni pred odhodom. Plačilo si lahko razporedite po obrokih ali pa poravnate vse v enkratnem znesku. Plačilo je možno preko UPN obrazca ali spletnega bančništva.

Prijavnina 15 € na osebo: se plača neposredno ponudniku (Turistična agencija Ojla) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski oz.navadni pošti.

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: podarimo vam 1-dnevni izlet v božični Zagreb (na voljo imate popoldanski ali večerni izlet) v vrednosti 25 €. Možni termini odhodov: dnevni izlet: 7.12. / 14.12. / 15.12. / 21.12. / 26.12.2019; večerni izlet: 6.12. / 13.12. / 14.12. / 27.12.2019

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Zaključek poletja na Lastovu”

Ojla d.o.o.

OJLA, D.O.O., (DRUŽBA ZA TURIZEM IN STORITVE OJLA, D.O.O.), Petrov trg 2, Šempeter v Savinjski dolini, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, matična številka: 3308740000, davčna številka: SI21556318.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.

test