Trd šampon za mastne lase (2 kom)

19,98 € 18,99 €

Brezplačna dostava! V paketu prejmete 2 kom trdega šampona. Vse bolj so popularni “trdi” šamponi. 1 šampon v trdi obliki zadošča pri dolgih laseh za do 15 pranj, pri srednje dolgih za 25 pranj, pri kratkih pa za do kar 30 pranj. Njegova prednost je tudi ekološka embalaža, izdelana iz kartona. Količinsko ena ploščica šampona (35 g) nadomesti dve 250 ml plastenki šampona.

Vse kar koža potrebuje za zdrav in sijoč videz. Kozmetika Meze.

Kategorija: ,

Za nego las so vse bolj popularni tako imenovani trdi šamponi za lase. Gre za šampon v trdni obliki, pri katerem se ob stiku z vodo ustvari stabilna pena, ki lase neguje in očisti. Uporaba je preprosta, lahko se »ploščico« navlaži, pri tem se ustvari pena, ki jo nanesemo na lase, ali pa se ploščico zmoči in z njo nežno drgne po lasišču in laseh.

Uporaba trdih šamponov je ekonomična in dobra tudi za okolje, saj 1 šampon v trdi obliki zadošča pri dolgih laseh za do 15 pranj, pri srednje dolgih laseh za 25 pranj, pri kratkih laseh pa za do kar 30 pranj.

Šampon je nežen, zato je primeren za vsakodnevno uporabo.

Prednosti uporabe trdega šampona je tudi njegova ekološka embalaža, izdelana iz kartona, količinsko tako ena ploščica šampona (35 g) nadomesti dve 250 ml plastenki šampona.

Poleg tega suhi šampon v svoji sestavi vsebuje minimalno ali nič vode, zato dodatek konzervansa, ki je posebej pri občutljivem lasišču lahko vzrok draženja, ni potreben. Mikrobiološko stabilnost izdelka zagotovimo z kombinacijo eteričnih olj. V svoji sestavi prav tako ne vsebujejo barvil in natrijevega klorida, zato na laseh po umivanju ne bo neprijetnih zaostankov, ki dajejo obtežen občutek.

Trdi šampon za mastne lase

BC20181007_191045

Problem mastnih las je pretirano izločanje sebuma, ki maši lasišče, lasem pa daje občutek obteženosti in neprivlačnega videza. Pri mastnem lasišču je potrebno delovati na vzrok pretiranega izločanja sebuma.

Zelena glina posrka sebum,  eterični olji mete in limone delujeta na bakterije, ki izločajo sebum, hkrati pa imata tudi ugoden sproščujoč učinek ter krepita telo in duha.

Ob umivanju las s trdim šamponom tako ne le razvajate lasišče in lase, temveč tudi svojega duha, saj prijetna kombinacija eteričnih olj mete in limone, daje ugoden sproščujoč učinek. Dodatek koprive pa omogoči, da lasje postanejo bolj močni.

Mastni lasje ne potrebujejo balzama, katerega naloga je, da posnema pozitivne lastnosti sebuma, saj ga le-ti že tako izločajo v preveliki meri.

V kompletu ponujamo dva šampona za učinkovito nego in normalizacijo mastnega lasišča, tako bo razvajanje z šamponom trajalo še dlje.

Sestavine: natrijev koko-sulfat, zelena glina, mleta kopriva, eterično olje mete, eterično olje limone.

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Trd šampon za mastne lase (2 kom)”

Naravna kozmetika Miran Klemenc s.p.

Naravna kozmetika, Miran Klemenc s.p., Josipdol 58, 2364 Ribnica na Pohorju, Slovenija, matična številka: 8221235000, davčna številka: 30481856.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.