Teenlifting platizme

20170605_113039

50,00 €

TEENLIFTING. Elektrostimulacija mišic obraza, vratu, podbradka in ust. Povsem naraven in varen postopek.

V ceno je vključen teenlifting tretma platizme (45 min), hkrati pa vam podarimo tudi teenlifting tretma hrbta v vrednosti 20 €.

Kategorija: ,

Paket vključuje: 

  • teenlifting tretma platizme (45 min) in
  • darilo: teenlifting tretma hrbta v vrednosti 20 €

Neprivlačnega podbradka se je mogoče znebiti tudi na povsem naraven in varen način. 

Teenlifting je posebna metoda elektrostimulacije mišic, ki jo je razvila zagrebška zdravnica dr. Sanja Malbaša Gošović, za razliko od klasične elektrostimulacije, ki jo uporabljajo tudi fizioterapevti, pa je neprimerljivo bolj učinkovita.

Teenlifting deluje mnogo bolj difuzno, električni tok enakomerno razporedi čez celo izbrano mišico in zajame vsa mišična vlakna ter vzpodbudi mišice h krčenju.

Klasična elektrostimulacija medtem deluje le na majhen del mišičnih vlaken, ker je jakost toka, ki jih spodbuja h krčenju mnogo večja, pa lahko vodi v trganje vlaken in trajne poškodbe mišičnega tkiva. Teenlifting tudi tukaj prekaša ustaljene prakse. Ne povzroča namreč nobenih poškodb, prinaša le dobre rezultate. Poleg tega, da krepi mišice, s tem, ko jih spodbuja k delovanju, mišice tudi dodatno prekrvavi in poskrbi za boljši pretok hranilnih snovi in kisika.

In kaj je rezultat dobre prekrvavitve? Sijoča in zdrava polt. Teenlifting je še posebej odličen pri odpravljanju podbradka. Z različnimi postavitvami elektrod lahko močno ojačamo plosko mišico platizmo, ki poteka vse od spodnje čeljusti preko vratu do ključnic prsnega koša, in je glavni krivec za neljubi videz podbradka, ko se s starostjo poveša.

S Teenliftingom pa ne dosežemo le lepšega videza. Odličen je tudi v boju z zdravstvenimi težavami. V predelu glave odpravlja migrene in glavobole, ki jih povzroča neenakomerna napetost mišic v predelu čeljusti. Izboljšuje prekrvavitev, preprečuje osteoporozo kosti čeljusti in obraza. Blagodejno vpliva tudi na vnetja živcev, bolečine v mišicah in pri vnetju sinusov.

 

Kaj menita o tej metodi igralki Maja Martina Merljak in Tina Gorenjak:
foto03"Na Teenlifting - metodo dr. Sanje Malbaša Gošović, za vzdrževanje mladostnega, vitalnega videza prisegam zato, ker je preprosto logična. Če mišice, kjerkoli na telesu, z vadbo krepiš, bodo ohranile svojo primarno, mladostno obliko. Elektrostimulacija je metoda stara približno toliko kot elektrika, a niti ena od vseh elektrostimulativnih metod, ki so trenutno na tržišču, nima nikakršne zveze s Teenliftingom - sem preizkusila vse. Izjemna jakost, velikost ter prava oblika različnih, za vsako skupino mišic posebej prilagojenih netočkastih elektrod, izdelanih po dolgoletnih pikolovksih raziskavah in izkušnjah dr. Sanje Malbaša Gošović, zagotavljajo tako rekoč kiparsko obravnavo mišic, ki ji enostavno ni para. Izključno takšna obravnava pa prineša prave, vidne rezultate. Za obraz skrbim tako, da redno hodim na teenlifting."

tina gorenjak naslovnica foto natasa muller"Prva beseda bi lahko bila - ČUDEŽNO! Vendar ni na Teenliftingu čisto nič čudežnega, razen rezultat po nekaj tretmajih. Sama sem precej „nejeverni Tomaž“ glede različnih posegov, sploh na obrazu. V prvi vrsti se ne bi odločila, da poizkusim, če ne bi vedela, da je dr. Sanja Malbaša Gošovič priznana zdravnica. Ko veš, da ti bo nekdo z električno stimulacijo krepil obrazne mišice, si predvsem rad prepričan, da bo to narejeno profesionalno in z veliko znanja. Moram reči, da mi ni žal. Nasprotno! Nad rezultatom sem več kot navdušena. Naj navedem konkreten primer: vedno bolj me je motila globoka guba med obrvmi- saj veste, tista zaskrbljena, ki nas dela tako resne. Pred dvema letoma sem začela z nekaj zaporednimi tretmaji in guba je resnično izginila. Kot bi jo zlikali. S stimulacijo namreč krepimo mišice obraza, ki ponovno začnejo delati, postanejo napete in aktivne in tako napet in zglajen postane celoten obraz. Po vsakem nadaljnjem tretmaju sem vedno čutila, kakor da je moj obraz kot majhen natreniran atlet, na katerem vsaka mišica čvrsto stoji na svojem mestu. Meni osebno je pomembno tudi to, da na tretmaje ni potrebno hoditi pogosto in redno. Efekt „obraznega fitnesa“ se ne izgubi. Vsakokrat, ko prideš na „trening“, se mišice samo ponovno okrepijo in celoten obraz je ponovno svež in mladosten. Na kratko- absolutno in najiskreneje priporočam!"

"Naj povem le še to, da je obisk v salonu Ajna, kjer v Sloveniji edini izvajajo Teenlifting zame vedno, kot bi prišla v oazo popolne sprostitve. Tudi če potrebujete še kakšen drug „lepotni poseg“, imate pri njih ogromno možnosti. Predvsem pa so izredno prijazni, profesionalni, njihove storitve pa so vrhunske in cenovno prijazne."

Lokacija: Kozmetični salon Ajna, Linhartova 17, Ljubljana

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Teenlifting platizme”

Salon Ajna

AJNA d.o.o., Sneberska cesta 56, 1260 Ljubljana, Slovenija, matična številka: 7125232000, davčna številka: SI 49617796. Za kakršnekoli dodatne informacije se lahko obrnete direktno na poslovnega partnerja, http://www.salon-ajna.si/

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.