Serum za obraz s čebeljim strupom – naravni botox

39,90 €

30 ml. Serum za obraz s čebeljim strupom se uporablja na predelih, kjer so že vidne gubice. Pri plitvih in manj vidnih gubicah boste opazili razliko že po dveh tednih. Na predelih, kjer so gubice bolj izrazite pa bo napredek počasnejši.

Dostava pri nakupu za ta izdelek = 2,90 €
Dostava nad 100 € za izdelke iz podkategorije “Kozmetika Večna mladost” = BREZPLAČNA

Serum se uporablja na predelih, kjer so že vidne gubice. V primeru, da se serum nanaša okoli oči prosimo za previdnost, saj lahko tudi malo zapeče, sčasoma pekoči občutek tudi izzveni. Pri nanašanju seruma na ustnice se lahko zgodi, da boste z jezikom prišli v stik z njim. Lahko se zgodi tudi, da boste imeli na jeziku rahlo čuden občutek.

Priporočamo, da naredite fotografijo svojega obraza iz različnih zornih kotov in postopek ponovite čez kakšne tri tedne. Kjer so gubice plitve in manj vidne, boste opazili razliko že po dveh tednih, mogoče še prej. Na predelih, kjer so gubice bolj izrazite pa bo napredek počasnejši. Verjetno jih odstranili ne bomo, bodo pa manj opazne.

Uporaba: enkrat do največ dvakrat dnevno po lastni presoji. Nanašajte v tanki plasti in vtirajte tako dolgo, da se serum vpije v kožo.

Opozorilo: ljudje, ki so alergični na čebelji pik, tega produkta ne smejo uporabljati.

Sestavine: Aqua, Hyaluronic acid, Prunus Armeniaca Butyrospermum Parkii, Vitis vinifera, Horse fat, Ceatearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Rose oil, Allantoin, Dehydroacetic acid, Benzyl alcohol, Dl-alpha tocopherol, Fish collagen, Xanthan Gum,  Citrus Bergamia, Bee Venom.

Rok uporabe: 6 mesecev.

Serum je na voljo v pakiranju po 30 ml.

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.                                 

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Serum za obraz s čebeljim strupom – naravni botox”

LT-KA d.o.o.

LT-KA D.O.O., (LT-KA proizvodnja, svetovanje, razvoj in posredništvo d.o.o.), Malahorna 38, Malahorna, 2317 Oplotnica, Slovenija, matična številka: 3666182000, ID za DDV: SI37600150.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.