Sarajevo, obiranje mandarin

008A7225m
3 dni
3 dni
008A7136-Edit_mstara bosna (20)Brass pepper mills008A7084mstara bosna (1)

209,00 € 189,00 €

Cena za 1 osebo: avtobusni prevoz, nočitev z zajtrkom v hotelu v Sarajevu, večerja v tradicionalni restavraciji v Sarajevu, nočitev z zajtrkom v hotelu v Neumu, večerja v Neumu, ogled Konjic z lokalnim vodnikom, vstop v muzej rezbarstva, dobrodošlica v dolini Neretve, piknik (žar, pijača) med mandarinami in vrečka mandarin.

Kdaj: 25.10. – 27.10.2019 (petek-nedelja).

Samo 189 € za vse rezervacije do 3.8.2019!

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: podarimo vam 1-dnevni izlet v božični Zagreb (na voljo imate dnevni ali nočni izlet) v vrednosti 25 €.

Počisti
Kolicina
Zaloga izdelkov: N/P Kategorija: ,

Povabljeni ste na obisk, ogled in sprostitev v Sarajevo. Sarajevo je najbolj pisano mesto različnih kultur in ljudi,. Je kraj, kjer se prepletata staro in novo mesto, kjer se je ponekod zaustavil čas, ponekod pa le-ta prehiteva. Konjic, Jablanac, Mostar in tam, kjer Neretva končuje svojo dolgo potovanje, tam kjer se slano poljublja s sladkim in naznanja obilne sadove, pisane in predvsem oranžne v oktobru, tam se bodo naši pogledi in čutila na koncu tridnevnega druženja napasli lepega in dobrega, sproščujočega in veselega. Za kratek čas se bomo ustavili v "Hrvaški Kaliforniji" in se družili z domačini, ki nam bodo povedali in pokazali marsikaj lepega.

Paket vključuje:

 • avtobusni prevoz, stroški cestnin in voznika,
 • 1x nočitev v dvoposteljni sobi v hotelu 3* v Sarajevu,
 • 1x zajtrk v Sarajevu,
 • 1x večerja v tradicionalni restavraciji v Sarajevu,
 • 1x nočitev v dvoposteljni sobi v hotelu 3-4* v Neumu,
 • 1x zajtrk v Neumu,
 • 1x večerja v Neumu,
 • ogled Konjic z lokalnim vodnikom, vstop v muzej rezbarstva, postanek v Mostarju,
 • dobrodošlica v dolini Neretve,
 • piknik (žar, pijača) med mandarinami,
 • vrečko mandarin,
 • glasbo,
 • takse in spremstvo vodnika.

1. dan: Slovenija - Sarajevo
Odhod avtobusa v zgodnji jutranjih urah, predvidoma ob 3:00. Mimo Slavonskega Broda in Zenice bomo prispeli v Sarajevo v opoldanskih urah. Namestitev in čas za osvežitev. Naš popoldanski ogled bomo pričeli z obiskom razgledne točke (avstro-ogrske garnizije), kjer bomo imeli Sarajevo na dlani. Kot ostrostrelci bomo imeli možnost razumeti, zakaj so bili meščani v zadnji vojni dolgo odrezani od sveta, zakaj jih je veliko izgubilo življenje. Peljali se bomo mimo Principovega mosta in se zaustavili v bližini Baščaršije, ki v svojem objemu skriva veliko zakladov (Svrzina hiša, Gazi Husrev-begova džamija, Vječnica, katedrala). Naš vodič vam bo poskusil na kratko razkriti nekaj preteklosti, ne preveč in ravno prav, da nam bo ostalo dovolj moči za nekaj samostojnih korakov po najbolj znameniti ulici, kjer med drugim prijetno diši po sarajevskih dobrotah. Večerja v tipični bosanski restavraciji. Vrnili se bomo v hotel in po večerji morda zavili na zabavo v diskoteko.

2. dan: Sarajevo - Konjic - Mostar - Neum
Po zajtrku nadaljevanje vožnje po dolini Neretve do Konjica, kjer bomo naredili krajši postanek, se srečali z domačinom, ki nas bo popeljal v muzej rezbarstva in po želji v Titov bunker, ki je bil ena največjih skrivnosti v nekdanji Jugoslaviji. Nadaljevanje vožnje do Jablanice in postanek za ogled mostu, prizorišča znamenite bitke za ranjence. V Mostarju postanek, sprehod preko »starega – novega mostu«, ogled starega dela mesta in prosto za kosilo ali nakupe. Nadaljevanje vožnje do obale. Namestitev v hotelu, skok v morje, večerja, zabava.

3.dan: dolina Neretve - Slovenija
Po zajtrku se bomo zapeljali mimo plantaž mandarin, si pogledali izliv Neretve v morje, obiskali bomo domačina, ki nas bo povabil na svojo plantažo, nas gostil, vsak si bo lahko natrgal svojo vrečko mandarin, tu bo piknik, žar, pijača, glasba, nakup izdelkov, fotografiranje. Povratek v Slovenijo v večernih urah.

Kdaj? 25.10. - 27.10.2019 (petek-nedelja).

Možna doplačila na osebo:

 • 1-posteljna soba: 44 €
 • sprednji sedeži na avtobusu (prve tri vrste 3-12): 10 €
 • zavarovanje rizika odpovedi: 5% od zneska paketa
 • manjše število potnikov (v primeru 39-44 potnikov): 8 €

Opomba: Program je informativen in se lahko spremeni glede na vremenske razmere in možnosti, ki so odvisne od sodelujočih partnerjev.

Plačilo: po potrditvi naročila s strani potovalne agencije Ojla, prejmete vso potrebno dokumentacijo s plačilnimi podatki po e-mailu (če ga nimate, pa po navadni pošti). V roku treh delovnih dni je potrebno poravnati akontacijo (30%); tako se rezervacija za izbrani termin potrdi. Preostali znesek pa mora biti poravnan najkasneje 10 dni pred odhodom. Plačilo si lahko razporedite po obrokih ali pa poravnate vse v enkratnem znesku. Plačilo je možno preko UPN obrazca ali spletnega bančništva.

Prijavnina 15 € na osebo: se plača neposredno ponudniku (Turistična agencija Ojla) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski oz navadni pošti.

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: podarimo vam 1-dnevni izlet v božični Zagreb (na voljo imate popoldanski ali večerni izlet) v vrednosti 25 €. Možni termini odhodov: dnevni izlet: 7.12. / 14.12. / 15.12. / 21.12. / 26.12.2019; večerni izlet: 6.12. / 13.12. / 14.12. / 27.12.2019

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Sarajevo, obiranje mandarin”

Ojla d.o.o.

OJLA, D.O.O., (DRUŽBA ZA TURIZEM IN STORITVE OJLA, D.O.O.), Petrov trg 2, Šempeter v Savinjski dolini, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, matična številka: 3308740000, davčna številka: SI21556318.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.

test