Otok Vis – lepotec iz filma

4 dni
4 dni

259,00 €

Cena za 1 osebo: prevoz, trajekt, 3x nočitev, 3x polpenzion, izlet po otoku Vis, ogled Titove špilje, degustacija in obisk domačije, poizkušanje Viške pogače, vina med vinogradi, izlet z ladjo, kosilo na ladji, obisk in vstopnina na otok Biševo-Modra špilja ter glasbena spremljava.

Kdaj: 03.10. – 06.10.2019 (četrtek-nedelja)

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: podarimo vam 1-dnevni izlet v božični Zagreb (na voljo imate dnevni ali nočni izlet) v vrednosti 25 €.

Počisti
Kolicina
Zaloga izdelkov: N/P Kategorija: ,

Najbolj ekološko - nostalgičen izlet. Če ste slišali govorice, da se je na prelepem otoku Vis ustavil čas zaradi dolgoletne izolacije, lahko z zagotovostjo rečemo, da je to danes njegova največja prednost. Predvsem zaradi neokrnjene narave in vojnih objektov, ki so danes prava turistična atrakcija.

Paket vključuje:

 • prevoz, trajekt,
 • 3x nočitev v dvoposteljni sobi,
 • 3x polpenzion,
 • izlet po otoku, ogled Titove špilje, zalivi,
 • degustacija in obisk domačije, poizkušnja viške pogače in vina med vinogradi,
 • izlet z ladjo ter kosilo na ladji,
 • obisk in vstopnino na otok Biševo - Modra špilja,
 • glasbeno spremljavo,
 • takse, vodstvo in organizacijo.

1. dan: prevoz, nočitev, večerja, animacija
Zgodnji odhod iz Slovenije. Vožnja do Splita. Trajekt. Namestitev v hotelu. Sprehod in spoznavanje otoka Vis z domačinom. Dobrodošlica pred večerjo in spoznavno srečanje.

2. dan: nočitev, zajtrk, večerja, animacija
Odpravili se bomo na južno stran otoka, kjer so lepe plaže, veliki vinogradi in nasadi oljk ter staro vojno letališče. Ustavili se bomo pri domačinu, poizkušali njihova vina in Viško pogačo. Sprehodili se bomo do »Titove« špilje in se ustavljali na razglednih točkah. Pokazali vam bomo atraktivne točke, kjer so snemali film Mamma Mia 2. Sledi zabavni večer.

3.dan: nočitev, zajtrk, kosilo, večerja, animacija
Po zajtrku bomo odšli na izlet, obiskali ribiško vasico Komiža, se vkrcali na ladjo, ki nas bo peljala proti otoku Biševo. S čolni se bomo zapeljali in občudovali svetovni naravni fenomen Modra špilja. Ladjar pa nam bo medtem pripravil okusno kosilo, seveda bo možno tudi kopanje. Zvečer zaključna zabava z Mirči bando.

4. dan: prevoz, zajtrk, animacija
Po zajtrku bomo naredili sprehod do trdnjave Ford Georg lll in do tunelov, možen bo tudi fakultativni izlet. Popoldanski povratek s trajektom. Domov bomo prišli v poznih večernih urah.

Kdaj? 03.10. - 06.10.2019 (četrtek-nedelja)

Možna doplačila na osebo:

 • 1-posteljna soba: 48€
 • sprednji sedeži na avtobusu (prve tri vrste 3-12): 10 €
 • zavarovanje rizika odpovedi: 5% od zneska paketa
 • manjše število potnikov (v primeru 40-44 potnikov): 15 €

Opomba: Program je informativen in se lahko spremeni glede na vremenske razmere in možnosti, ki so odvisne od sodelujočih partnerjev.

Plačilo: po potrditvi naročila s strani potovalne agencije Ojla, prejmete vso potrebno dokumentacijo s plačilnimi podatki po e-mailu (če ga nimate, pa po navadni pošti). V roku treh delovnih dni je potrebno poravnati akontacijo (30%); tako se rezervacija za izbrani termin potrdi. Preostali znesek pa mora biti poravnan najkasneje 10 dni pred odhodom. Plačilo si lahko razporedite po obrokih ali pa poravnate vse v enkratnem znesku. Plačilo je možno preko UPN obrazca ali spletnega bančništva.

Prijavnina 15 € na osebo: se plača neposredno ponudniku (Turistična agencija Ojla) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski oz navadni pošti.

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: podarimo vam 1-dnevni izlet v božični Zagreb (na voljo imate popoldanski ali večerni izlet) v vrednosti 25 €. Možni termini odhodov: dnevni izlet: 7.12. / 14.12. / 15.12. / 21.12. / 26.12.2019; večerni izlet: 6.12. / 13.12. / 14.12. / 27.12.2019

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Otok Vis – lepotec iz filma”

Ojla d.o.o.

OJLA, D.O.O., (DRUŽBA ZA TURIZEM IN STORITVE OJLA, D.O.O.), Petrov trg 2, Šempeter v Savinjski dolini, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, matična številka: 3308740000, davčna številka: SI21556318.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.

test