LPG estetska lipomasaža

Capture

45,00 € 38,00 €

Za lepoto telesa, uma in duha! Imate težave s celulitom, maščobnimi oblogami in ohlapno kožo? Za bolj oblikovano telo vam ponujamo terapevtsko in estetsko nego telesa, lipomasažo. Ob nakupu vam podarimo LPG enderolift masažo za obraz- naravni lifting obraza.

Kategorija: ,

Paket vključuje:

 • 1x tretma lipomasaže  (45 min) in
 • darilo: LPG enderolift masaža za obraz (20 min)

Lipomasaža je klasična masaža, ki je pod nadzorom računalnika. Gre za povsem neinvazivno metodo!

Tretmanske glave aparata nežno zagrabijo tkivo kože in ga tretirajo na popolnoma naraven način, po principu mehano-stimulacije. Mehano-stimulacija je mehanska stimulacija na površini kože, katera pošilja signale globoko v celice in s tem izzove fiziološki odziv, npr. aktiviranje proizvodnje kolagena ali sprostitev maščobe iz adipocitov. Adipociti so celice, ki gradijo maščevje in so specializirane za skladiščenje energije v obliki maščobe.

To metodo lahko uporabljamo za “zdravljenje” širokega spektra problemov s kožo.

Rezultati, doseženi z LPG metodo so potrjeni v preko 3000 kliničnih in znanstvenih študijah širom sveta.

Vaše telo bo tretirano z najnovejšim LPG aparatom: Cellu m6 Integral.

Za koga je primerna lipomasaža?

ZA ŽENSKE:

 • ste aktivni, se zdravo hranite, pa se kljub temu ne morete rešiti maščobnih oblog na določenih področjih;
 • ste vitki, imate urejen metabolizem, vendar kljub vsemu spadate v skupino 90% žensk, ki ima celulit;
 • redno vadite in želite hitrejše, vidne rezultate, ne želite izgubiti motivacije in ne želite ostati brez ženstvenih oblin;
 • ste na dieti, upate, da boste izgubili kilograme, oblikovali telo in želite da vaša koža ostane elastična;
 • ste pred kratkim rodili in želite čim prej dobiti postavo kot ste jo imeli pred nosečnostjo ali še boljšo;
 • ste zaskrbljeni zaradi svojega videza, želite shujšati in zgladiti netretirana področja po liposukciji;
 • ste v menopavzi in želite ostati zdravi in vitki.

ZA MOŠKE:

 • ste aktivni, se zdravo prehranjujete, vendar se kljub vsemu ne morete rešiti maščobnih oblog na določenih področjih telesa;
 • ste vitki in imate urejen metabolizem, vendar se ne morete rešiti maščob okoli trebuha;
 • ste na dieti, želite izgubiti odvečne kilograme, ali omejiti izgubo kilogramov samo na problematičnih področjih;
 • redno obiskujete fitness centre in želite imeti dobro mišično maso in napeto telo;
 • ste izgubili preveč kilogramov, sedaj pa želite koži vrniti napetost in elastičnost.

Uporaba ni priporočljiva: v primeru nosečnosti, infekcij, alergij in ostalih suspektnih sprememb na koži, razširjenih ven, karcinoma, antikoagucijske terapije, liposukcije (do 6 mesecev po operaciji).

Kaj dosežemo z lipomasažo?
Z lipomasažo delujemo na 3 mehanizme v telesu:

Arterio-vensko cirkulacijo
S tretmajem pospešimo cirkulacijo 4-5-krat. S tem pospešimo tudi metabolizem v tretiranem tkivu.

Limfni sistem
Pospešimo limfni sistem, vendar je učinek nekoliko počasnejši. Najboljši učinek nastopi po 2-3 urah, ko je limfni pretok pospešen 3-6-krat.

Fibroblaste
Z lipomasažo stimuliramo delovanje fibroblastov. To so celice, ki izdelujejo kolagenska in elastična vlakna, ki skrbijo za čvrstost in elastičnost kože. Po tretmaju ne naraste število fibroblastov, ampak se izboljša njihova funkcija, torej začnejo izdelovati večjo količino omenjenih beljakovin.

Adipocit/maščobno tkivo
Z mehanskim delovanjem stimuliramo ß-receptorje na celicah in s tem pospešimo izločanje maščobe iz celice. Temu procesu pravimo lipoliza. Pri lipolizi nastanejo stranski produkti, kot so proste maščobne kisline, glicerol in voda. Proste maščobne kisline porabimo za energijo, glicerol in vodo pa limfni sistem odstrani iz medceličnega prostora.

Kako poteka?
Pred pričetkom izvajanja tretmajev je potrebno opraviti pregled – analizo telesa. Le tako se lahko namreč ugotovi, kje je problem, saj bo glede na globino prilagojena tudi izbira tretmaja.

Nadaljujemo z meritvami obsega posameznih delov telesa, ki se jih kasneje ponovi po določenih intervalih. Te meritve so ves čas vodilo o uspešnosti lipomasaže.

Nazadnje se izmeri še telesno težo in izračuna indeks telesne mase.

Šele takrat, ko se jasno in ciljno opredeli problem, se lahko prične z lipomasažo.

Lipomasaže se nikoli ne izvaja na golo kožo, saj lahko pride do prevelikega trenja med kožo in valjčki na aparatu, poleg tega je veliko bolj higienično in udobno za stranko. Zato vsak dobi posebno oblačilo, ki se tesno prilega telesu. Stranka se nato uleže na mizo in se tiste dele, ki se jih bo tretiralo, natančno označi, ter se napravi načrt. Pomembno je namreč, da se lipomasaža izvaja v pravilnih smereh in da zajamemo celo površino. Na LPG aparatu se nastavi ustrezen tretma, vakuum in lahko se prične z masažo.

Da bi dosegli optimalne in želene rezultate se priporoča paket 10 – 15 tretmajev. Najboljši rezultati se dosežejo, če se jih izvaja 2x do 3x tedensko. Za ohranjanje doseženih rezultatov priporočamo nadaljnje vzdrževalne masaže; npr. 1x mesečno.

Ob naročilu LPG estetske lipomasaže, boste ekskluzivno kot Club Prima stranka, dobili še darilo

endermologyLPG endermolift masaža obraza – naravni lifting obraza
(20 min)!

LPG endermolift masaža, je revolucionarno »zdravljenje« vezivnega tkiva – pričakujete lahko dolgotrajne rezultate po opravljenem številu priporočenih tretmajev.

Končno lahko polepšate kožo, optimizirate svoje obrazne poteze in dosežete dolgotrajen, sijoč in mladosten videz – brez injekcij, operacij in brez da bi posegali  v naravno obliko obraza ali izraze.

POMEMBNO: V primeru odpovedi rezervacije termina vas prosimo, da nam to sporočite vsaj 24 ur prej. Z veseljem vam bomo poiskali nov termin.

Kaj o LPG estestki lipomasaži meni Neisha?

facebook_1505331828425Odkar sem prvič poskusila LPG lipomasažo, sem v hipu postala zvesta uporabnica storitev in več kot zadovoljna stranka Devee centra. Navdušena sem predvsem nad tem, s kakšno hitrostjo so postale moje noge čisto gladke, prav nič celulita nimam in kako se je dodatno učvrstila zadnjica in zmanjšal obseg pasu.

Poleg tretmajev, ki so moja tedenska rutina, seveda tudi telovadim (najbolje takoj po lipomasaži, da se izločijo proste maščobne kisline, ki preidejo iz celic v limfo) in pazim na prehrano (ne jem prečiščenih mok, sladkorja, mesa in mlečnih izdelkov), večkrat si pa v Devee centru privoščim tudi dopolnilne terapije z lipolaserjem in limfno drenažo, kar pa še pospeši učinek LPG-ja. Skratka,dobro počutje in dober izgled gresta z roko v roki, zato skrbim zase kakor se le da in prisegam le na najboljše.

Toplo vam priporočam obisk Devee centra, da spoznate kaj vse vam ponuja in da naredite prvi korak k sebi, k čvrstemu in zdravemu telesu. Vem, da ob garantiranih hitrih rezultatih ne boste ostali ravnodušni. Telo vam bo hvaležno in vaše dobro počutje in dobra volja bosta postala nalezljiva. Pripravite se na komplimente in bikini sezono 365 dni na leto. Ne oklevajte, čas je za akcijo, za zdravje, za super počutje, za zapeljiv pas, glasen smeh in ozka krila. In ne skrbite, ste v najboljših možnih rokah. Preverjeno.😉Se vidimo! Vaša Neisha

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Lokacija:  Cesta 24. junija 25, Ljubljana Črnuče.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “LPG estetska lipomasaža”

DEVEE CENTER d.o.o.

DEVEE CENTER, lepota telesa, uma in duha, d.o.o., Kajakaška cesta 38B, Ljubljana, 1211 Ljubljana - Šmartno, davčna številka: 50955900, matična številka: 3814351000.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.