Lipolaser in presoterapija

c700x420
1350005201453

60,00 € 48,00 €

Za lepoto telesa, uma in duha! Za zmanjševanje maščobe v telesu, hujšanje in oblikovanje telesa, vam ponujamo lipolaser. Je najsodobnejša tehnologija, ki pomaga pri preoblikovanju telesa.

Ob nakupu vam podarimo LPG enderolift masažo za obraz- naravni lifting obraza (20 min).

Kategorija: ,

Paket vključuje:

  • 1x tretma z lipolaserjem  (60 min) in
  • darilo: LPG enderolift masaža za obraz (20 min)

Lipolaser je najsodobnejša tehnologija, ki pomaga pri preoblikovanju telesa, zmanjševanju maščobnih celic in s tem posledično zmanjšanju obsega dela telesa, ki ga tretiramo. Tretma je neinvaziven, kar pomeni, da neagresivno posegamo v človeško telo, je popolnoma varna metoda, brez stranskih učinkov, kot so: brazgotine, modrice, rdečica.

Lipolaser v tem trenutku velja kot najvarnejša, najhitrejša in najučinkovitejša metoda za odpravo prekomernih maščobnih oblog, saj lahko že po prvem tretmaju (ki traja nekje med 20 in 40 minut) omogoča izgubo obsega telesa do več centimetrov, po osmih tretmajih (v enem mesecu) lahko izgubimo obseg za več kot dve konfekcijski številki.

Za koga je primeren lipolaser?
Terapija z nizkoenergijskim laserjem je primerna za vse, ki se soočajo z lokalizirano maščobo, kot npr. okoli kolen, na nadlahteh, podbradku, ledvenem predelu, trebuhu, stegnih, zadnjici … Metoda je primerna tudi za hujšanje, vendar je v tem primeru potreben celovitejši pristop, ki vključuje spremembo življenjskega sloga (prehrana, gibanje). Vsekakor hitro doseženi vidni rezultati za nekoga, ki je prekomerno težak, pomenijo motivacijo, da spremeni  življenjske navade na dolgi rok oziroma za celo življenje.

Uporaba ni priporočljiva: nosečnicam in doječim materam, srčnim bolnikom, epileptikom, diabetikom, bolnikom z maligno boleznijo, z ledvičnimi obolenji, kovinskimi implantanti, osebam po operaciji ali z odprtimi ranami, mlajšim od 14 let, ženskam v času menstruacije. Vsekakor vam priporočamo, da se v primeru, da niste prepričani o varni uporabi Lipolaserja zaradi kakršne koli medicinske indikacije, posvetujete s svojim zdravnikom.

Kaj dosežemo z lipolaserjem?
Na posamezni tretma lahko v povprečju izgubite tudi do 5 cm. Zmanjšanje obsega na določenem predelu je odvisna od več faktorjev, predvsem od količine maščobe.

Maščobe
Lipolaser ne topi maščobe, temveč aktivira (pospeši) njihovo izločanje. Maščoba se razgradi v glicerol, maščobne kisline in vodo. Zaradi pospešenega izločanja maščobe lahko dosežete tudi do 10x hitrejši rezultat kot z običajno vadbo.

Celulit
Ker je eden glavnih razlogov za nastanek celulita povečanje obsega maščobnih celic, je tretma zelo učinkovit proti celulitu. Za boljšo prekrvavitev in stimulacijo limfnega sistema tretmaje kombiniramo s tretmaji limfne drenaže in aerobno vadbo.

Katere dele telesa lahko tretiramo?
Tretmaje lahko izvajamo na trebuhu, zadnjici, bokih, stegnih, ledvenemu predelu, kolenih, nadlahteh in podbradku. V do 40ih minutah, kolikor časa ste maksimalno lahko izpostavljeni laserski svetlobi, lahko tretiramo 2 predela naenkrat. Lahko pa si izberete samo en predel, v tem primeru tretma traja 20 min. V obeh primerih je priporočljiva aerobna vadba 30 min (vsaj v roku 12ih ur po tretmaju).

Kako poteka?
Pred pričetkom same izvedbe tretmaja z lipolaserjem se s stranko naredi razgovor, ki zajema vprašalnik o navadah in morebitnih kontraindikacijah, izvedejo se natančne meritve predelov telesa, ki se jih bo tretiralo, opravi seanalizo telesa (izračun telesne maščobe, indeksa telesna mase, maščobe med organi).

Na del telesa, ki ga tretiramo, se namestijo laserske sonde. Med tretmajem stranka občuti le prijetno toploto. Določen predel telesa se tretira 10 minut, saj se v tem času prične postopek lipolize. Sonde se premaknejo do 4x. Tretma je popolnoma neboleč.

Ker laser deluje v specifičnih valovnih dolžinah 635 - 660 nm, omogoča ciljno delovanje na hipodermis (maščobno tkivo). Ob stiku laserske svetlobe z maščobno celico, v kateri so shranjeni trigliceridi (naša energijska zaloga), nastane t.i. foto kemični efekt in maščobna celica se odpre. Trigliceridi se razgradijo v glicerol in maščobne kisline. Maščobna celica se takrat skrči, kar se na zunaj odraža kot izguba obsega. Izločeno maščobo je seveda potrebno “pokuriti”, da se ne bi naložila na drugo področje, zato po tretmaju z lipolaserjem nadaljujemo postopek limfne drenaže, za najboljši rezultat pa je priporočljiva telesna aktivnost.

Rezultati so po navadi vidni že po prvem tretmaju, medtem ko so trajnejši rezultati vidni od četrtega tretmaja naprej. Priporočljivo je 2x tedensko izvajanje.

Priprava na tretma:

  • na tretma pridite v udobnih oblačilih (v športni opremi za nadaljevanje aerobne vadbe),
  • dve uri pred tretmajem NE JESTE,
  • pijte veliko vode (najmanj 2 litra).

Cena poleg lipolaserja zajema tudi strojno limfno drenažo – presoterapijo 30 min in svetovanje o prehrani in gibanju.

Ob naročilu lipolaserja, boste ekskluzivno kot Club Prima stranka, dobili še darilo

endermologyLPG endermolift masaža obraza – naravni lifting obraza
(20 min)!

LPG endermolift masaža je revolucionarno »zdravljenje« vezivnega tkiva – pričakujete lahko dolgotrajne rezultate po opravljenem številu priporočenih tretmajev.

Končno lahko polepšate kožo, optimizirate svoje obrazne poteze in dosežete dolgotrajen, sijoč in mladosten videz – brez injekcij, operacij in brez da bi posegali  v naravno obliko obraza ali izraze.

POMEMBNO: V primeru odpovedi rezervacije termina vas prosimo, da nam to sporočite vsaj 24 ur prej. Z veseljem vam bomo poiskali nov termin.

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Lokacija: Cesta 24. junija 25, Ljubljana Črnuče.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Lipolaser in presoterapija”

DEVEE CENTER d.o.o.

DEVEE CENTER, lepota telesa, uma in duha, d.o.o., Kajakaška cesta 38B, Ljubljana, 1211 Ljubljana - Šmartno, davčna številka: 50955900, matična številka: 3814351000.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.