Korčula, obiranje oliv in mandarin

4 dni
4 dni
davdav14566318_10154534795773428_5925211868611137052_o008A0788rhdrcof

289,00 € 279,00 €

Cena za 1 osebo: avtobusni prevoz, 3x nočitev, 3x zajtrk, 3x večerja, dobrodošlica z mandarinami, degustacijo, malico in obisk vasice prvi dan, ogled Korčule z lokalnim vodnikom drugi dan, izlet z degustacijo po otoku drugi dan, izlet z obiranjem oljk, dobrodošlico, degustacijo, kosilom, glasbo in pijačo tretji dan, piknik med mandarinami v dolini Neretve (hrana in pijača) četrti dan, vrečko mandarin, spremstvo glasbenikov in ekipe ter drobne pozornosti.

Kdaj: 17.10. – 20.10.2019 (četrtek-nedelja).

Samo 279 € za vse rezervacije do 3.8.2019!

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: podarimo vam 1-dnevni izlet v božični Zagreb (na voljo imate dnevni ali nočni izlet) v vrednosti 25 €.

Počisti
Kolicina
Zaloga izdelkov: N/P Kategorija: ,

Paket vključuje:

 • avtobusni prevoz z odhodom iz Celja, Maribora in Ljubljane,
 • 3x nočitev v hotelu 4*,
 • 3x zajtrk (samopostrežni),
 • 3x večerja (samopostrežna),
 • dobrodošlica z mandarinami v dolini Neretve,
 • degustacija, malica, obisk vasice prvi dan,
 • ogled Korčule z lokalnim vodnikom drugi dan,
 • izlet z degustacijo po otoku drugi dan,
 • izlet z obiranjem oljk, dobrodošlico, degustacijo tretji dan,
 • kosilo, glasbo in pijačo tretji dan,
 • piknik med mandarinami v dolini Neretve (hrana in pijača) četrti dan,
 • vrečka mandarin,
 • spremstvo ekipe, glasbenikov, drobne pozornosti in lepe želje.

1. dan: prevoz, večerja, animacija
Prijetna dalmatinska glasba nas bo pospremila v prijeten spanec in noč bo hitro minila. Že bomo v dolini Neretve, kjer jesen še kipi od zelenja, kjer je narava obarvana z valovi oranžnih nasadov mandarin, pripravljenih, da nas »pocrkljajo«. Zvonko nas bo zjutraj pozdravil z mandarinami, na Pelješcu pa nas že čaka nova, še neodkrita pustolovščina. V zanimivi vasici nas bo pričakal gospodar s priboljškom. Pot bomo nadaljevali do Korčule, se namestili v sobe, morda zaplavali v bazenu ali morju in zvečer – domača klapa in dobra družba.

2. dan: nočitev, zajtrk, večerja, animacija
Gremo na ogled mesta in izlet po okoliških krajih, spoznavamo Korčulane, njihove navade, okušamo sadove narave, naredili si bomo mini piknik. Zvečer pa sledi zabava z Miranom in gosti in »mednarodne« družabne igre.

3.dan: nočitev, zajtrk, kosilo, večerja, animacija
Dan za trgatev. Najprej se peljemo po slikoviti poti preko otoka do Vele Luke, ob kavici zajamemo zrak in se nato spustimo v polje, (če bo vse po sreči) tokrat na novo lokacijo. Razdelili bomo orodja in trgatev se lahko začne. A preveč se ne smemo utruditi, saj nas čaka še sajenje nove oljke, krst, malica, novo vino mladega gospodarja, pesem. Za nas bodo dan prej stisnili sveže olje, katerega bomo tako lahko okušali v vsej svoji žlahtnosti in bo odlična podlaga za dogodke, ki bodo sledili. Zvečer pa še zaključek po naše v hotelu.

Ali ste vedeli, da je za 1 liter oljčnega olja potrebno natrgati kar 14-20 kg drobnih sadežev?

4. dan: prevoz, zajtrk, kosilo
Po zajtrku slovo od Korčule. Ustavili se bomo v dolini Neretve. Zvonko, tisti, ki nas je pričakal z dobrodošlico prvi dan, nas bo tokrat peljal domov, da pogledamo, kje rastejo njegove mandarine, degustirali bomo mandarinovec, mandarinov med in še kaj. S prijetno glasbo se bomo na avtobusu, ko se bomo peljali mimo Trogirja, spomnili našega prijatelja Vinka Coceja, pri katerem nas je med mladimi oljkami gostil znani glasbenik, katerega je žal prehitro »vzela« bolezen.

Kdaj? 17.10. - 20.10.2019 (četrtek-nedelja).

Možna doplačila na osebo:

 • 1-posteljna soba: 40 €
 • sprednji sedeži na avtobusu (prve tri vrste 3-12): 10 €
 • zavarovanje rizika odpovedi: 5% od zneska paketa
 • manjše število potnikov (v primeru 34 - 39 potnikov): 20 €

Opomba: Program je informativen in se lahko spremeni glede na vremenske razmere in možnosti, ki so odvisne od sodelujočih partnerjev.

Plačilo: po potrditvi naročila s strani potovalne agencije Ojla, prejmete vso potrebno dokumentacijo s plačilnimi podatki po e-mailu (če ga nimate, pa po navadni pošti). V roku treh delovnih dni je potrebno poravnati akontacijo (30%); tako se rezervacija za izbrani termin potrdi. Preostali znesek pa mora biti poravnan najkasneje 10 dni pred odhodom. Plačilo si lahko razporedite po obrokih ali pa poravnate vse v enkratnem znesku. Plačilo je možno preko UPN obrazca ali spletnega bančništva.

Prijavnina 15 € na osebo: se plača neposredno ponudniku (Turistična agencija Ojla) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski oz navadni pošti.

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: podarimo vam 1-dnevni izlet v božični Zagreb (na voljo imate popoldanski ali večerni izlet) v vrednosti 25 €. Možni termini odhodov: dnevni izlet: 7.12. / 14.12. / 15.12. / 21.12. / 26.12.2019; večerni izlet: 6.12. / 13.12. / 14.12. / 27.12.2019

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Korčula, obiranje oliv in mandarin”

Ojla d.o.o.

OJLA, D.O.O., (DRUŽBA ZA TURIZEM IN STORITVE OJLA, D.O.O.), Petrov trg 2, Šempeter v Savinjski dolini, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, matična številka: 3308740000, davčna številka: SI21556318.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.

test