Elafitski otoki in skrito belo zlato Dalmacije

6 dni
6 dni

460,00 € 429,00 €

Cena za 1 osebo: avtobusni prevoz, 4x nočitev v hotelu 3-4*, 4x polpenzion, ladijski transferji po programu, dobrodošlica v dolini Neretve, raziskovanje Stona in Stonskih solin s kosilom, raziskovanje Šipana z degustacijo domačih proizvodov, izlet na otok Lopud in prevoz z električnim vozilom na plažo Šunj, obiranje mandarin ter piknik s hrano in pijačo.

Kdaj: 08.10. – 13.10.2019. Odhod zagotovljen!

Samo 429 € na osebo za vse rezervacije do 3.8.2019!

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: podarimo vam 1-dnevni izlet v božični Zagreb (na voljo imate dnevni ali nočni izlet) v vrednosti 25 €.

Počisti
Kolicina
Zaloga izdelkov: N/P Kategorija: ,

Zadnji naseljeni otoki v Dalmaciji, rodovitna in zapuščena polja, kamnite hiše, dvorci dubrovniških knezov in gospode, oljke, mlinice, promenada palm, dišeče trave, rožiči, sinje modro morje in intenzivne barve, najlepša plaža Šunj na Lopudu, modra jama na Koločepu, Ston na vratih Elafitov, največje obzidje in najstarejše soline, belo zlato dalmacije.

Paket vključuje:

 • avtobusni prevoz,
 • 4x nočitev v hotelu 3-4*,
 • 4x polpenzion,
 • ladijski transferji po programu,
 • dobrodošlica v dolini Neretve,
 • dogodek-raziskovanje Stona in Stonskih solin s kosilom,
 • raziskovanje Šipana z degustacijo domačih proizvodov na Šipanu,
 • izlet na otok Lopud s prevozom z električnim vozilom na plažo Šunj,
 • obiranje mandarin,
 • piknik s hrano in pijačo pri domačinu na povratku,
 • turistično takso, vodstvo in organizacijo.

1. dan: prevoz, nočitev, večerja,
Odhod avtobusa iz Slovenije v večernih urah, med 22:00 in 24:00. Dobrodošlica v dolini Neretve. V Stonu bomo za obzidjem raziskovali skrite zaklade in belo zlato južne Dalmacije. Sprejem v solinah in pogostitev. Namestitev v hotelu Slano ali Elafiti, sprehod skozi mesto, spoznavna večerja.

2. dan: nočitev, zajtrk, večerja
Raziskujemo otok Šipan. Pohod na razgledni vrh ter mimo šipanskih polj v mesto Suđurac, kjer obiščemo dvorec Skočibuha in pri domačinu poizkušamo oljčno olje in domače proizvode. Kopanje, proste aktivnosti. Zabavni večer.

3.dan: nočitev, zajtrk, kosilo, večerja, animacija
Po zajtrku se z ladjico odpravimo na izlet na otok Lopud, kjer nas bodo raziskovalne poti zanesle tudi do ene najlepših plaž na tem delu Jadrana. Lahko bomo tudi zaplavali in se sprostili.

4. dan: prevoz, zajtrk, animacija
Po zajtrku, če se ne bomo odločili dan drugače preživeti, gremo na fakultativni izlet v Dubrovnik. Možen postanek na povratku na otoku Koločep. Zaključni dalmatinski večer v hotelu.

5. dan: prevoz, nočitev, zajtrk, kosilo, animacija
Zajtrk in slovo od Elafitov. Na povratku sprejem pri domačinu ob izlivu Neretve v morje, trgatev mandarin, piknik in povratek proti domu.

Kdaj? 08.10. - 13.10.2019 (odhod zagotovljen)

Možna doplačila na osebo:

 • 1-posteljna soba: 100 €
 • sprednji sedeži na avtobusu (prve tri vrste 3-12): 10 €
 • zavarovanje rizika odpovedi: 5% od zneska paketa
 • manjše število potnikov (v primeru 34-39 potnikov): 15 €
 • manjše število potnikov (v primeru 39-45 potnikov): 10 €

Opomba: Program je informativen in se lahko spremeni glede na vremenske razmere in možnosti, ki so odvisne od sodelujočih partnerjev. Minimalno število potnikov za izvedbo izleta po navedeni ceni je 45.

Plačilo: po potrditvi naročila s strani potovalne agencije Ojla, prejmete vso potrebno dokumentacijo s plačilnimi podatki po e-mailu (če ga nimate, pa po navadni pošti). V roku treh delovnih dni je potrebno poravnati akontacijo (30%); tako se rezervacija za izbrani termin potrdi. Preostali znesek pa mora biti poravnan najkasneje 10 dni pred odhodom. Plačilo si lahko razporedite po obrokih ali pa poravnate vse v enkratnem znesku. Plačilo je možno preko UPN obrazca ali spletnega bančništva.

Prijavnina 15 € na osebo: se plača neposredno ponudniku (Turistična agencija Ojla) po prijavi na podlagi poslanega računa po elektronski oz navadni pošti.

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: podarimo vam 1-dnevni izlet v božični Zagreb (na voljo imate popoldanski ali večerni izlet) v vrednosti 25 €. Možni termini odhodov: dnevni izlet: 7.12. / 14.12. / 15.12. / 21.12. / 26.12.2019; večerni izlet: 6.12. / 13.12. / 14.12. / 27.12.2019

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Elafitski otoki in skrito belo zlato Dalmacije”

Ojla d.o.o.

OJLA, D.O.O., (DRUŽBA ZA TURIZEM IN STORITVE OJLA, D.O.O.), Petrov trg 2, Šempeter v Savinjski dolini, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, matična številka: 3308740000, davčna številka: SI21556318.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.

test