Cocoa Butter – Kakavovo maslo (250 ml)

cocoaButter-4_mnajša
cocoaButter-2cocoaButter-1IMG_7493

23,70 €

Brezplačna dostava! Kombinacija kakavovega masla in kokosovega olja. Ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, ter jo ohranja prožno in napeto. Primeren tudi za nego suhih in razcepljenih lasnih konic. 100% organsko. Prijazno veganom. 100% naravne maščobe. Ne vsebuje konzervansov. Ne vsebuje alkohola.

Kategorija: ,

Paket vključuje:

  • 1x kakavovo maslo (250 ml)

Kakavovo maslo je prava zakladnica vitamina E, izredno močnega antioksidanta, ki ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, kot so ekstremno visoke temperature, mraz, veter, UV žarki in ostale tegobe, ki zanjo predstavljajo stres. Je odlična preventiva pred sicer naravnim procesom odmiranja kožnih celic, staranjem, starostnimi pegami, kožo ohranja prožno in napeto.

Dodano kokosovo olje je nepogrešljivo v lasni negi, zato je izdelek priporočljiv tudi za nego suhih in razcepljenih lasnih konic. Najbolj primerno je, da se kot maska nanese pred pranjem in pusti delovati nekaj časa, v manjši količini pa se ga uporablja tudi po pranju. Na ta način so lasje nahranjeni, močnejši in prijetno mehki.

Kakavovo maslo s kokosovim oljem je nepogrešljivo pred sončenjem – ten je lepši, zagorelost pa se ohrani dlje. Ker vsebuje kakav naravni zaščitni faktor 2, kokosovo olje pa faktor 5, je blaga naravna zaščita pred soncem. Kljub temu je potrebno poudariti, da ne gre za zaščito pred škodljivi UV žarki in opeklinami. Pomirja in odlično vlaži kožo po daljši izpostavljenosti soncu, zato ga ne gre pogrešiti niti po sončenju.

In še pomembna posebnost – mehka in lepo mazljiva struktura omogoča preprost nanos!

Kakavovo maslo v sebi združuje certificirane organske sestavine, ki kožo aktivno spodbujajo k delovanju ter ji tako zagotavljajo prožnost in lep videz. 

Odlikuje ga poseben postopek pridelave brez segrevanja na visoke temperature ali taljenja, zato ohranijo kar največ najpomembnejših hranil, potrebnih za sijoč in zdrav videz kože –  mineralov, vitaminov, antioksidantov in maščob, ki bi bili sicer v veliki meri izgubljeni. Na ta način se hranila ohranijo v celoti, zato lahko svoji koži zagotoviš resnično vse kar potrebuje in si ne nazadnje zasluži.

Kakavovo maslo ne vsebuje nič drugega kot zgolj in samo naravne maščobe v obliki, ki omogoča preprosto uporabo - 100% naravno maslo.

Maslo je 100% organsko, brez umetnih barvil, parabenov in petrokemikalij. Ker vsebuje sestavine izključno rastlinskega izvora, je prijazno tudi veganom.

badge

Kakavovo maslo je proizvedeno v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (GMP – Good Manufacturing Practice). Sistem zagotavlja visokokakovostne kozmetične izdelke, ki ustrezajo pričakovanim zahtevam, so zdravstveno neoporečni in povsem varni za porabnika. Zanj podeljen certifikat SIST EN ISO 22716:2007 zagotavlja stalni nadzor ene vodilnih certifikacijskih hiš Bureau Veritas.

BV_Cert_N&B_ISO 22716

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Cocoa Butter – Kakavovo maslo (250 ml)”

Kinezika

KINEZIKA d.o.o., Plinarniška ulica 4, 3000 Celje, Slovenija, matična številka:3936066000, davčna številka: SI 18918557.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.