Belly Butter – Belly maslo (250 ml)

bellyButter-5_manjša
bellyButter-2bellyButter-1IMG_7561

25,90 €

Brezplačna dostava! Kombinacija cupuacu, karitejevega in mangovega masla. Povečuje prožnost kože in preprečuje oz. omili nastanek strij. Še posebej primerno za nosečnice, odraščajoče najstnike in aktivne športnike. 100% organsko. Prijazno veganom. 100% naravne maščobe. Ne vsebuje konzervansov. Ne vsebuje alkohola.

Kategorija: ,

Paket vključuje:

  • 1x Belly maslo (250 ml)

Prehitro raztezanje kože bodisi zaradi nosečnosti, rasti, večanja mišične mase ali rejenja lahko privede do nastanka strij, ki so težava marsikatere bodoče mamice, odraščajočega najstnika, športnika ali koga drugega izmed nas. Vzroki zanje še niso povsem opredeljeni, vemo pa, da lahko s pravilnim pristopom strije pomagamo preprečiti oz. vsaj omiliti.

Poleg ustreznih prehranjevalnih navad je odličen način negovanje kože z Belly Butter maslom, v katerem so združene sestavine, ki pripomorejo k povečanju prožnosti kože.

Cupuacu maslo iz amazonskega deževnega pragozda je izredno dober vlažilec. Kot rastlinska alternativa lanolinu ima kar 80% večjo sposobnost vezave vlage iz zraka, zaradi česa izdatno vlaži še tako izsušeno kožo. Z redno uporabo je koža gladka, prožna in napeta.

Karitejevo maslo vsebuje visok delež esencialnih maščobnih kislin, vitamin D, alantoin in antioksidativni trojček vitaminov A, C in E. Takšna sestava mu daje odlične sposobnosti obnavljanja kože, ki z redno uporabo postane navlažena, mehka in gladka.

Še večjo slavo pa si zasluži mangovo maslo, eno najbolj mastnih masel, ki spodbuja obnavljanje kože bolj kot katerokoli drugo. Po sestavi in lastnostih je precej podobno karitejevemu in kakavovemu, le da vsebuje še več antioksidantov in vitaminov. Izredno blagodejno vpliva na vezno tkivo kože, zato še bolj vrača svilnato mehkobo in prožnost.

Belly butter je primeren tudi za mlade mamice za nego od dojenja razdraženih prsnih bradavic. V tem primeru je potrebno pred naslednjim dojenjem maslo popolnoma odstraniti s kože.

Belly maslo v sebi združuje certificirane organske sestavine, ki kožo aktivno spodbujajo k delovanju ter ji tako zagotavljajo prožnost in lep videz. 

Odlikuje ga poseben postopek pridelave brez segrevanja na visoke temperature ali taljenja, zato ohranijo kar največ najpomembnejših hranil, potrebnih za sijoč in zdrav videz kože –  mineralov, vitaminov, antioksidantov in maščob, ki bi bili sicer v veliki meri izgubljeni. Na ta način se hranila ohranijo v celoti, zato lahko svoji koži zagotovite resnično vse kar potrebuje in si ne nazadnje zasluži.

Belly maslo ne vsebuje nič drugega kot zgolj in samo naravne maščobe v obliki, ki omogoča preprosto uporabo - 100% naravno maslo.

Maslo je 100% organsko, brez umetnih barvil, parabenov in petrokemikalij. Ker vsebuje sestavine izključno rastlinskega izvora, je prijazno tudi veganom.

badge

Belly maslo je proizvedeno v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (GMP – Good Manufacturing Practice). Sistem zagotavlja visokokakovostne kozmetične izdelke, ki ustrezajo pričakovanim zahtevam, so zdravstveno neoporečni in povsem varni za porabnika. Zanj podeljen certifikat SIST EN ISO 22716:2007 zagotavlja stalni nadzor ene vodilnih certifikacijskih hiš Bureau Veritas.

BV_Cert_N&B_ISO 22716

 

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Belly Butter – Belly maslo (250 ml)”

Kinezika

KINEZIKA d.o.o., Plinarniška ulica 4, 3000 Celje, Slovenija, matična številka:3936066000, davčna številka: SI 18918557.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.