Inovativna terapevtska kozmetika Oxilver

Inovativna terapevtska kozmetika Oxilver predstavlja novi koncept zdravja in lepote pri tretiranju kože in nohtov. V razvoj in proizvodnjo linije izdelkov Oxilver so vključena dognanja medicine, farmacije in moderne kozmetologije. Celotna linija temelji na aktivnih kisikovih spojinah in dodatku koloidnega srebra v ionski obliki, ki proizvod dodatno stabilizira.

enikam

Oxilver izdelki kožo in nohte regenerirajo, oksigenirajo in negujejo. Dodatek Aloe Vere in hialuronske kisline pripomore k hitrejšemu celjenju, vlaženju prizadete, rdeče ali razdražene kože. Koža si hitreje opomore, postane prožna in elastična.

zdrava koža1

Pantenol kot dodatna komponenta pa poskrbi za hitrejšo regeneracijo prizadetih nohtov in obnohtne kože. Nohti dobijo svoj sijaj in trdnost.

zdravi nohti1     zdravi nohti3

Oxilver je proizvod moderne kozmetologije, ki je razvila učinkovit način za nego in zaščito celic kože in nohtov. Lastnosti proizvoda Oxilver so zapisane v inovativni sestavi izdelka, ki temelji na komplementarnem učinku aktivnega kisika in koloidnega srebra. Aktivni kisik deluje sinergijsko s koloidnim srebrom in kožo ter nohte čisti, neguje, hidrira in oksigenira.

Delovanje Oxilverja po nanosu deluje tako, da ob stiku raztopine/gela s površino kože, nohta ali sluznice pride do delovanja med aktivno kisikovo spojino in kovinskim ionom v membrani patogenov (bakterij, virusov, glivic), ki so prisotni na teh površinah. Pri tem se sprosti kisik in kot singlet prehaja v človeške celice, kjer aktivira proces oksigenacije. Tako se celica regenerira in oksigenira preko svojega lastnega mehanizma, ki je najučinkovitejši in najintenzivnejši. Glivične okužbe nohtov lahko prizadenejo tako nohte rok, kakor tudi nohte nog, ker pa so izjemno trdovratne in se rade ponavljajo, jih je potrebno pravilno zdraviti. Z Oxilverjem jih lahko pozdravite za vedno!

Torej, izdelki Oxilver so primerni tako za otroke kot za odrasle, moške kot za ženske, za kratkotrajno kot za dolgotrajno uporabo. Namenjeni so za rane kot antiseptik, za tretiranje vseh kožnih sprememb kot so dermatitisi, ekcemi, suha koža, pordela koža, luskavica, akne, rozaceje, so nepogrešljiv pripomoček za preprečitev izbruha herpesa na ustnicah.

herpes2       piki žuželk 1

Oxilver je izdelek moderne kozmetologije, ki je razvila učinkovit način za oksigenacijo, nego in zaščito celic kože in nohtov.

Club Prima priporoča:
Oxilver skin pršilo, 100 ml
Oxilver skin, gel za kožo, 30 ml
Oxilver nail pršilo, 100 ml

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.