Imate težave s hrbtenico? Iščete učinkovito pomoč?

Bolečine v hrbtenici so zelo tesno povezane s stresom in duševnimi obremenitvami, ki se naberejo tekom let. Z leti hrbtenica kosteni, postaja neprožna in trda. Ko je hrbtenica v pravilni legi, je med vretenci dovolj medvretenčnega prostora, da le-ti ne pritiskajo na živce in ne povzročajo bolečin. Med vsakim medvretenčnim prostorom se namreč iz hrbtenjače odcepi živec, ki oživčuje določen organ. Kadar vretenca niso v pravilnem položaju ali so na njih odpadne snovi, ki se naberejo z leti, pride do poškodbe diska in živcev. Prav energetski zastoji povzročajo bolečine in nepravilno prehranjevanje celic v našem telesu, kar vodi k različnim boleznim. Ohranjanje zdrave hrbtenice je ključnega pomena za naše zdravje, česar pa se še premalo zavedamo.

Brez naslova

Kaj pomeni terapija Korekcija hrbtenice in kako deluje?

Korekcija hrbtenice je obnavljanje in tvorba novih celic. To so vse celice, vključno s celicami kostne mase. Z ČI - (CHI) energetsko terapijo, ki dosega določene vibracije, ki so nujne za obnavljanje celic, se tvori in obnavlja kostna masa in kostni mozeg. Hkrati se revitalizirajo zaradi povečanega pretoka energije tudi drugi organi, saj so vsi povezani s hrbtenico.

Kako poteka korekcija hrbtenice in ali je boleča?

S posebno energetsko terapevtsko tehniko najprej nežno zmasiramo hrbtenico, mišice in ligamente, s katerimi so povezana vretenca do te mere, da se lahko s posebnimi gibalnimi vajami vretenca postavijo v pravilno lego. Gre za nebolečo metodo, ki združuje poleg nežne terapije še enostavne in rahle gibalne vaje, ki jih človek zazna kot prijetno razgibavanje. Učinek pa je kljub temu zelo velik, saj se blokade sprostijo, bolečine popustijo, človek postane gibčnejši, izjemno se poveča pretok energije in s tem dotok hrane do celic. S korekcijo pomlajevanja hrbtenice se ne odpravljajo le težave s hrbtenico, temveč se ponovno vzpostavi pretok energije ter kisika do organov in s tem odpravljamo nepravilnosti v njihovem delovanju (bolezni, ki so povezane s posameznimi organi) ter jih pomlajujemo.

Ali je mogoče hrbtenico kakorkoli poškodovati?

Na ta način hrbtenice ni mogoče poškodovati, saj gre za nežno masažo in nežne gibe, ki privedejo vretenca do te mere, da se sami postavijo v pravilni položaj. Poveča se pretok energije in sposobnost prenašanja hrane po meridijanih do vseh notranjih organov, ki so povezani s hrbtenico. S tem hrbtenico pomlajujemo, saj privedemo do povečanega dotoka kisika, ki je pogoj za pravilno dihanje celic.

Ananta korekcijo hrbtenice priporočamo vsem, ki imate težavo s hrbtenico, bolečine v vratu, rokah, ramah, nogah, sklepih in kolenih.

Korekcijo hrbtenice so razvili kitajski mojstri iz različnih področij, bazira pa na tradicionalni kitajski medicini petih elementov, v kombinaciji z najnovejšimi dosežki na področju ČI (CHI) življenjske energije.

Club Prima priporoča:
Terapija Korekcija hrbtenice

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.