Freya Lupo – usnjeni izdelki

“Usnje je izjemen material … je prijetno na koži, mehko na dotik … pa tudi oblikovanje z usnjem mi je v užitek, v kombinaciji z drugimi materiali mi omogoča, da se prepustim inspiraciji in v svoje kose nakita vnesem točno to, kar želim sporočiti ženskam.”

Freya Lupo je kot oblikovalka in poslovna ženska strastna zagovornica ženstvenosti in drznosti, ki jima pripisuje skoraj čarobno moč. Ženske želi opolnomočiti predvsem v tistem trenutku dneva, ko smo kljub hitremu tempu ženske v stiku izključno same s seboj in si izberemo kos nakita, ki pripada našemu počutju, ki ga želimo ob točno tisti priložnosti.

Usnjena zapestnica, ki jo predstavljamo tukaj, je ena izmed najmočnejših ambasadork Freyinih sporočil in vzorčen primer kombinacije ženstvenosti in drznosti. Sestavljajo jo dvakrat zavit krog, ki simbolizira neskončen tok energije, srce kot večni simbol ljubezni in življenja ter rinke, ki simbolizirajo dele verige, Freyinega priljubljenega elementa. Le ta simbolizira moč, samozavest in glamur ženske. Usnjena osnova zapestnice je izbrana z namenom, da omogoča udobje ob nošenju in nežen dotik na koži, ostali elementi pa lahko tako še bolj govorijo svoje zgodbe. Zato je usnjena zapestnica zelo živa in na zapestju zasije in elegantno izstopa.

freyalupo II     freyalupo I

“Zapestnice morajo biti udobne, prijetne za nošenje in predvsem vzdržljive. To je pomembno. Vsi materiali, ki jih kombiniram so izbrani točno s tem namenom, da združim eleganco, drznost in ženstvenost, a ob tem ne zanemarim praktičnosti in udobja in trajne lepote. To usnje definitivno omogoča. Me pa nanj veže še nekaj,” doda Freya Lupo v našem pogovoru. “Od malega sem v stiku z njim, saj je moja mami delala v usnjarni, kjer sem tudi sama v počitnicah pomagala in videla, kako se dela torbice, denarnice in drugo. Tam sem se naučila, kako raznolika so in kdaj uporabiti katero vrsto usnja. Še danes pa izkoristim nakup tega materiala za druženje s svojo mamo, kjer skupaj predebatirava ideje. Tako lahko suvereno rečem, da moji kosi nakita nosijo v sebi tudi pristno ljubezen in pozitivno energijo.”

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.