Dvajseta Club Prima stilska preobrazba: Zlata Blatnik

Dvajseta Club Prima stilska preobrazba je bila 13.12.2017 - izbranka gospa Zlata Blatnik.

4K7F9370_manjša     4K7F9754_manjša
Gospa Zlata pred in po stilski preobrazbi. Kakšna pozitivna in energična oseba, ki je sprejela izziv in se iz kodraste dolgolaske prelevila v pravo kratkolaso divo :)

4K7F9402_manjša     4K7F9407
Auuuu je rekel Sašo, ko je zagledal dolge kodraste lase gospe Zlate. Takoj je vedel kako jih bo ukrotil in kakšno pričesko ji bo pričaral. Zlata je bila kar malo zaskrbljena ... ampak po pogovoru z našim mojstrom Sašo Malijem, se je kmalu sprostila in mu popolnoma zaupala pri izbiri nove frizure.

4K7F9371_manjša     4K7F9385_manjša
Po končanem čvekanju je sledilo pranje in šamponiranje las in seveda brez masaže ne gre :) tokrat bomo to nalogo zaupali našemu Kristjanu, ki ima zelo močne roke, ki obvladajo. Gospa Zlata je neizmerno uživala in se prepustila prijetnemu gnetenju izpod rok Kristjana.

4K7F9425Manjša     4K7F9427_manjša
Sašo je poprijel za škarje in striženje se je pričelo. Draga gospa Zlata, čas je, da se poslovite od svojih dolgih las in pozdravite najbolj odštekano modno frizuro vseh naših preobrazb v letu 2017 :)

4K7F9470_manjša      4K7F9492_manjša
Uuuaaauuuu koliko las ... gospa Zlata kar ni mogla vrjeti svojim očem. Njena prva beseda ob pogledu na svoje odstrižene lase je bila  "o moj bog, moji lasje." :)

4K7F9479_manjša     4K7F9490_manjša
Gospa Zlata se v ogledalu sploh ni prepoznala in še kar ni mogla verjeti, da ima na glavi tako malo las ... Gospa Zlata, čist huda ste, nova frizura vam noro, noro dobro pristaja! En velik aplavz za pogum!

4K7F9499_manjša     4K7F9523_manjša
No, pa je gospo Zlato v roke zopet vzel Kristjan in ji na lase nanesel preliv v rjavem odtenku, zaradi katerega bodo lase gospe Zlate postale veliko bolj živahne, pridobile pa bodo tudi dodaten volumen in svežino.

4K7F9539_manjša     4K7F9530_manjša
Po 20 minutah je Kristjan začel spirati preliv in na lase gospe Zlati zopet nanesel šampon in ji še 1x privoščil masažo las. Kaj pa to ... top! Kristjan od danes naprej si lase umivam in barvam pri tebi, kar 2 masaži las ... ufff... to pa je užitek :)

4K7F9557_manjša     4K7F9569_manjša
Nato pa smo gospo Zlato prepustili naši Teji, ki je na lase nanesla koktelj Fusio - Dose, ki intenzivno neguje in regenerira zelo suhe in občutljive lase. Prodira globoko v lasno strukturo in dodaja lasem potrebne hranilne snovi, vitamine in vlago, ki bo na laseh ustvaril masko.

4K7F9591_manjša     4K7F9605_manjša
Na laseh gospe Zlate smo uporabili tudi napravo Micro Mist, ki izloča paro in s tem omogoča odpiranje lusk na laseh, da bo čarobni koktelj Fusio - Dose prodrl globoko v lasišče in nahranil vse njene lase. Priporočamo!

4K7F9641_manjša     4K7F9629_manjša
Zopet Teja in Ana v duetu ... pa naj se nanašanje ličil Ben Nye in Kryolan prične. Malo pudra tu, malo maskare tam ... še malo lička in pika na i ... rdečilo za ustnice :) Tako, gospa Zlata je ready za slikanje! :)

4K7F9672_manjša     4K7F9691_manjša
Zadnja preobrazba pa je bila res polna presenečenj, saj bomo uporabili še en ful top aparat Climazon, ki ustvarja naravno sušenje las in je odličen za kodraste pričeske. Bravo salon Mali :)

4K7F9699_manjša     4K7F9761_manjša
Očala Optike Mali nikoli ne manjkajo na naših preobrazbah, poglejte kako pristojijo naši gospe Zlati. A ni huda :)

4K7F9711_manjša     4K7F9797_manjša
Še skupna slika Sašota in gospe Zlate po končani stilski preobrazbi in zadnja skupinska slika ekipe, ki je glavni krivec vseh stilskih preobrazb, v tem letu.

Dragi moji, ekipa frizerskega salona Mali in ekipa Club Prima, vam želimo lepe praznike, miren božič ter srečno, zdravo in uspešno leto 2018. In ne pozabite z novim letom, začnemo z novimi stilskimi preobrazbami ...  zato ne čakajte in se hitro prijavite :)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Zlata?
»
Želja, da moram s svojimi predolgimi lasmi nekaj narediti, nekaj kar bo podobno pričeski in bo ustrezalo mojemu (športnemu) načinu življenja, je zorela v meni že dve leti. Imela sem dolge lase, menda lepe in zdrave, pa vendar se nisem tako počutila. Skoraj ves čas sem imela spete v figo ali čop, če pa sem imela spuščene, sem imela vsaj spete zadaj na tilniku z glavničkom oziroma zaponko. Želja je rasla in zrasla v potrebo. Ves čas sem si prigovarjala, daj zberi pogum in pojdi. Dokler mi življenje ni prineslo naproti Barbare. Na enem od najinih srečanj je omenila, da bi me povabila za stilsko preobrazbo. Povabila sem bila vesela, pa vendar pozabila nanj. Že čez nekaj dni me Barbara pokliče in mi pove, da mi nudi preobrazbo in naj se hitro odločim. Čutila sem, da Barbari lahko zaupam, čeprav tega ne znam razložiti. Še sama sebi ne morem verjeti, da sem se odločila v pičle pol ure, v službi uredila dopust in šla.  Šla s tresočimi nogami in tisoč vprašanji v glavi: kakšna bom potem? Ali Sašo RES zna?.... Tremo pred začetkom sem poskušala sprostiti s smehom. Mislila sem, da bo Sašo najprej odstrigel nekaj centimetrov las. Ampak ne! Pogumno in suvereno je odstrigel kar pri ušesih! Šok! Dojela sem, da gre zares. Ampak bolj je strigel, bolj sem si bila všeč. Še z mokrimi lasmi sem se počutila odlično. Sašo je mojster svojega poklica. Svaka čast. Da ne prehvalim  ostalega razvajanju v salonu. Zame so res  lepo poskrbeli, počutila sem se kot zvezda. Ves čas v središču pozornosti. Čeprav mi to v vsakdanjem življenju ni prav všeč, pa mi je v salonu to sproščeno vzdušje zelo prijalo. Sledila je pot domov. Vodila me je skozi šoping center, ker sem čutila neizmerno potrebo, da nov obraz, novo pričesko dopolnim z novim oblačilom. Doma me je pričakala hči. Ni bila navdušena, hotela je svojo staro mami nazaj. Meni pa je moja nova podoba sedla in mi je bilo prav vseeno, da njej nisem všeč. Počutila sem se svetsko! Mož me itak zmeraj pohvali, zdaj sem čakala samo še odziv sodelavcev. Naslednje jutro je bilo v službi glasno…vsi so me hodili gledat in vsem, res prav vsem je bila moja nova podoba všeč. Nekateri so mi celo rekli, da bi morala to storiti že prej. Vsi pa so mi čestitali za pogum. Pogum? A ni hecno, da za preobrazbo potrebuješ pogum? Če sta to Barbara in Sašo z ekipo, potem se samo prepustiš in zaupaš. In uživaš!
Celotni ekipi se še enkrat zahvaljujem za razvajanje in jim želim vse lepo in dobro v novem letu!« Preobrazbo pri Club Prima bi iz srca privoščila tudi svojim prijateljicam.«

Oglejte si tudi kratek filmček preobrazbe :)

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.