Druga Club Prima stilska preobrazba: Dragica K. Zdejlar

Druga Club Prima stilska preobrazba je bila 11.10.2016, izbranka gospa Dragica Kocijan Zdejlar.

Prej-02        Zatem-04
Dragica pred in po Club Prima preobrazbi

Preobrazba-01a       Preobrazba-01b
Barvanje in umivanje glave

Preobrazba-03       Preobrazba-05
Globinska nega za lase in make up

Preobrazba-10          Preobrazba-12
Striženje in frizura izpod rok fantastičnega frizerskega virtuoza Saša Malija

Zatem-01
Dragica je presrečna odšla iz frizerskega salona Mali. Razlika je več očitna.

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Dragica?

"V planu imam, da se posvetim svoji psihofizični kondiciji, da okolici postavim meje in si ne dovolim več, da sem kar naprej na razpolago drugim. Moje želje so, da se hčerke osamosvojijo in so zadovoljne s sabo, jaz pa da končno zadiham s polnimi pljuči. Želela bi se naučiti še francoskega jezika (angl., nem., ital., hrv. že obvladam), več potovanj in ob sebi dobro družbo, ki bi si stali ob strani v dobrem in slabem. Do informacije o stilski preobrazbi sem prišla prek Facebooka. Zazdelo se mi je, da si stilsko preobrazbo zaslužim, ker sem do sedaj vedno v ospredje postavljala druge ljudi, predvsem družinske člane, sedaj pa je prišel čas, da tudi jaz zase nekaj lepega naredim. Na splošno se počutim v redu, z vzponi in padci, kar se pa tiče vašega povabila na preobrazbo, me napolnjuje z radostjo, da se tudi meni dogajajo lepe stvari.

Bila sem zelo vesela, da sem končno tudi jaz nekje izbrana in opažena.

Na preobrazbo sem prišla z namenom, da ženskam po petdesetem letu pokažem, da se za njih lepo obdobje življenja šele začenja, naj se cenijo, postavijo drugim meje, skrbijo za zdravo prehrano, gibanje, zunanji videz, naj bodo radostne in vesele in naj najdejo notranje ravnovesje. Prispela sem v pričakovanju novega videza, radovedna kako bo izpadlo. Preobrazba je vsebovala frizerja, ličenje, stilistko, fotografa, skratka, izpolnjeni so bili vsi pogoji.

"Value for money" je prihranek denarja za vsakega, ki koristi ugodnosti Club Prima, je najboljši način, da človek koristi kvalitetno ponudbo po ugodni ceni. Club Prima sem že priporočila prijateljicam in veliko se jih je že odzvalo, prav tako pa sem priporočila Saša Malija, ki ga bom zagotovo še obiskala. Dal mi je nekaj vizitk še za »frendice«.

Stilska preobrazba Cluba Prima je ena lepših potez, marsikatera ženska na žalost nima finančnih sredstev niti poguma za ta korak. Rabijo malo spodbude in vi jim to omogočate. Še na tem mestu hvala. Club Prima je domiselno zasnovan projekt, delati je treba na širši prepoznavnosti, ideja odlična.

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.