Devetnajsta Club Prima stilska preobrazba: Marjeta Dimnik

Devetnajsta Club Prima stilska preobrazba je bila 06.12.2017 - izbranka gospa Marjeta Dimnik.

4K7F8087 2MK     4K7F8514 2_manjša
Gospa Marjeta pred in po stilski preobrazbi ... iz črnolaske se je preobrazila v prelepo kostanjevo "srednjelasko".

4K7F8133 2_manjša     4K7F8120 2_manjša
No pa začnimo z našo že devetnajsto stilsko preobrazbo. Gospa Marjeta se je udobno namestila v masažni stol, Blaž pa ji je pred samim striženjem in oblikovanjem najprej nanesel profesionalni izdelek za odstranjevanje barve EFASSOR, ki zagotavlja popolno, učinkovito in hitro odstranitev barve z las, ne da bi jih poškodoval.

4K7F8137 2_manjša     4K7F8148 2_manjpša
Blaž in Ana sta s skupnimi močmi poprijela za sušilec las in se lotila sušenja njenih lepih dolgih las, ki že nestrpno čakajo na Sašotove spretne roke :) Uff kakšna barva las, izdelek EFASSOR je odlično opravil svoje delo ... kaj pravite :) Poleg izdelka Efassor moram omeniti še en top izdelek, ki je vedno prisoten in uporabljen na vseh stilskih preobrazbah. To je izdelek SMARTBONDki ne poškoduje las in omili oksidativni stres ter nevtralizira ostanke belila v laseh, vezi so okrepljene, proteinska struktura las zaščitena. Po procesu barvanja ali svetlenja pa poskrbi za obnovo slabih vezi.

4K7F8158 2_manjša     4K7F8153 2Mnajša
V salonu Mali uporabljajo najbolj kakovostne barve za lase - ena izmed njih je barva INOA (ne vsebuje amonijaka, je brez vonja in primerna za vsa lasišča, tudi za nosečnice), ki jo bo Sašo uporabil tudi na naši gospe Marjeti. Sašo je gospe Marjeti pokazal katero barvo las ji bo nanesel in razložil pozitivne učinke barve INOAJa firbec sem vem :) sem morala malo "pokukati" v katalog možnih barv :) ko gre za barvo las me vse zanima ... sploh barve, ki so naravnega izvora, so čisto po mojem okusu.

4K7F8169 2_manjša     4K7F8189 2_manjša
Zopet je vajeti v svoje roke vzel naš vsestranski Blaž ... prijel je za čopič in začel z nanašanjem barve ... naša Marjeta mu je popolnoma zaupala in se hkrati spraševala kakšen bo končni rezultat ... hmmm draga Marjeta ... sem 100% prepričana, da boste s končnim rezultatom več kot zadovoljna :)

4K7F8225 2_manjša     4K7F8245 2_manjša
Po pranju las, pa sledi še blagodejna masaža glave in lasišča, kateri se ne more upreti nobena stranka. Tokrat je vlogo maserke prevzela naša Ana, gospa Marjeta pa se je udobno namestila in odplavala v svet sanj :) hmmmmm le kaj je sanjala :) jaaaaaaaaaaa verjetno kakšen bo končni rezultat stilske preobrazbe :)

4K7F8270 2_manjša     4K7F8283 2_manjša
No pa smo ga le dočakali ... našega mojstra Sašota, ki je zajahal svojo Hondo :) in pričel z oblikovanjem Marjetine frizure.

4K7F8332 2 _ manjša     4K7F8312 2_manjša
Naš Sašo je res mojster detajlov ... naša Marjeta se je tudi njemu čisto prepustila in komaj čakala svoj novi videz. Njen nasmešek pove vse :) z eno besedo bi jaz temu rekla zaskrbljenost :) :) :)

4K7F8361 2_manjša     4K7F8345 2_manjše
Ana je gospo Marjeto še posušila in sfrizirala in že je bila pripravljena za naslednjo postajo ...  make up v trgovini KABUKI.

4K7F8387 2_manjša     4K7F8391 2_manjša
Tokrat sta se make up preobrazbe lotili kar dve ... naša Ana in Teja ... odločili sta se, da bosta gospe Marjeti na obraz pričarali naraven svež videz. Uspelo jima je :)

4K7F8427 2_manjša     4K7F8454 2_ manjše
Še zadnji popravki našega velikega Sašota Malija in naša gospa Marjeta je pripravljena na fotoshooting :)

4K7F8475 2_manjša     4K7F8504 2_manjša
Seveda na vsaki stilski preobrazbi nas spremljajo tudi očala optike Mali. Naši gospe Marjeti so odlično pristajale.

4K7F8478 2_manjša     4K7F8486 2_manjša
Na koncu pa še naša malenkost :) Res sem vesela, da sem lahko del te ekipe in vsakič znova prisotna na preobrazbah, ki našim izbrankam vedno pričarajo nasmeh na obraz. Hvala ekipa Mali, najboljši ste :)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Marjeta?
»Ko sem izvedela, da me čaka prava pravcata stilska preobrazba, sem komaj čakala, da me bodo »v roke vzeli« stilski strokovnjaki in bom deležna sveže in pozitivne spremembe svojega videza. Za to je bil že skrajni čas in vesela sem, da so se preobrazbe mojega videza lotili prav strokovnjaki iz salona Mali, saj so res mojstri. Pred preobrazbo si nisem predstavljala, da bo sprememba na boljše tako očitna in velika. Nad končnim rezultatom sem navdušena, počutim se kot prerojena! Zelo mi je všeč moj nov izgled in barva las je z eno besedo - čudovita. Obisk v salonu Mali je bil eno veliko razvajanje. Ves čas preobrazbe so me člani Malijeve ekipe crkljali – od sproščujoče masaže lasišča, uživanja na masažnem stolu med pranjem las, striženja, make-upa, kavice … pravi »full service«. V njihovemu salonu sem preživela 4 res čudovite ure, ki mi bodo ostale v lepem spominu. Stilsko preobrazbo pri Club Prima bi iz srca privoščila tudi svojim prijateljicam.«

Oglejte si tudi kratek filmček preobrazbe :)

 

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.