Deveta Club Prima stilska preobrazba: Simona Stakne

Deveta Club Prima stilska preobrazba je bila 28.3.2017 - izbranka gospa Simona Stakne.

1     2
Simona pred in po Club Prima preobrazbi ...

3     4K7F1402

4     4K7F1381
Sašo se je zelo resno "lotil" Simone ... no ja, njene frizure seveda :) Simona pa mu je 100% zaupala in se mu popolnoma prepustila ...

4K7F1476     4K7F1545
Sašo in Blaž sta skupaj ugotavljala kakšna barva bi bila najbolj ustrezna za Simono. In bila sta seveda skladna, oba sta bila prepričana, da mora Simona imeti naravno barvo las.

4K7F1597     4K7F1619
Sašo se je odločil, da bo Simono dal pod "havbo" t.i. Micro Mist, katera izvrstno poskrbi za globinsko nego poškodovanih las.

4K7F1713     4K7F1695
Sašo, ki je vedno zelo pozoren, je seveda takoj opazil, da nosi Simona očala in kontaktiral gospoda Miha iz Optike Mali. V času, ko si je Simona "pod havbo" negovala svoje poškodovane lase, smo šli z ekipo do Optike Mali in izbrali nekaj primernih očal ...

4K7F1718     4K7F1741
Med tem, ko je Teja urejala frizuro Simoni, sta Sašo in Simona pomerjala očala in tudi našla najbolj primerna očala :) res lepa :)

4K7F1775     4K7F1781
... sledil je še make-up ... neverjetno ... kaj naredi sprememba frizure in make-up ...

4K7F1805     4K7F1809
... in seveda presrečna Simona s popolno preobrazbo ... in kdo drug je poleg nje ... kot "veliki" Sašo Mali :)

4K7F1813
... in kot se za konec spodobi ... še skupinska slika ekipe ... Simona, Sašo, Teja, Blaž in Jani.

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi Simona?
Samo sreča v izbiri me je pripeljala do čudovite izkušnje, ki sem je bila deležna. Hvala vam. Moje mnenje je, da življenje vedno prinese to, kar potrebuješ in jaz sem zagotovo potrebovala spremembo. Moji lasje niso bili v dobri kondiciji.

Kako sem izvedela za možnost stilske preobrazbe? Čisto slučajno sem naletela na spletno stran in se prijavila. Mislila sem zakaj ne, saj je vsakemu stilska preobrazba dobrodošla. Ko sem prejela telefonski klic, da sem prav jaz srečna izbranka, presenečenje ne bi moglo biti večje. Ostala sem brez besed.

V času stilske preobrazbe sem se počutila res odlično, saj sem doživela čudovite trenutke z ljudmi, ki so zelo pozitivno naravnani. Sprememba je velika in sem res navdušena J z veseljem bom priporočila svojim prijateljicam, da se prijavijo na to res pravo življenjsko preizkušnjo. Bilo je fantastično. Nikoli nisem doživela toliko pozornosti in res se počutiš krasno, ko si tam. Priporočam vsakemu, da se oglasi v salonu Mali in doživi to prijetno izkušnjo. Osebje je super. Gospod Sašo zelo odkrit in neposreden, seveda pa obvlada svoje delo in naredi res čudovite frizure.

Poleg preobrazbe bom tudi priporočala večkratno ogled Club Prima, kajti ponuja veliko in prav vsak lahko najde kaj zase.

Za konec bi še povedala, da bi vsaka ženska morala vsaj enkrat v življenju doživeti takšno preobrazbo. Hvaležna sem vam za to dano priložnost, ki sem jo dobila od vas. Hvale vredno dejanje s strani Club Prima. Še več bi moralo biti takšnih možnosti.

Še enkrat najlepša hvala za vse kar ste storili zame. Lep vsak dan s sončkom obsijan vam želim.

Št. komentarjev: 1

  1. Čudovita preobrazba in Čudovito je, da tudi strokovnjaki delajo dobra dela.

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.