Četrta Club Prima stilska preobrazba: Ida Horn

Četrta Club Prima stilska preobrazba je bila 8.11.2016, izbranka gospa Ida Horn.

Prej-03             Potem-02
Ida pred in po Club Prima preobrazbi

Preobrazba-01           Preobrazba-03
Barvanje in umivanje glave

Preobrazba-09     Preobrazba-07
Make up in striženje

Potem-01     Preobrazba-10
Pomlajena Ida je več kot zadovoljna odšla iz frizerskega salona Mali. Pravi, da bo kmalu spet obiskala Sašota, ker ji je po dolgem času frizura končno všeč :)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Ida?

Ne zdi se mi, da sem prav jaz tista, ki si zasluži stilsko preobrazbo. Sem pa je bila zelo vesela. Mislim, da bi si jo zaslužila prav vsaka ženska, ne glede na starost, še posebej nad petdesetim. Informacijo o stilski izobrazbi sem dobila preko Cluba Prima in na sejmu za tretje življenjsko obdobje.

Izbora sem bila zelo vesela, vendar so bili občutki mešani, ker nisem vedela, kaj me čaka in kakšna bo reakcija na preobrazbo, predvsem pri domačih. Še preden sem odšla iz salona, sem se počutila super. Pohval na preobrazbo ni manjkalo. Vsi moji doma in prijateljice so bili navdušeni.

Trenutno ne načrtujem ničesar konkretnega, bom pa sledila vašemu portalu, zagotovo se boste časa domislili, da nam popestrite kakšen dan. Prijateljicam sem že in še bom priporočila, da se registrirajo v Club Prima. Občutki so še vedno fantastični! V salon Sašo Mali se bom prav gotovo vrnila. Vzdušje v salonu je izjemno. Tudi zaposleni so med seboj usklajeni, pridni, natančni, pa še za smeh znajo poskrbeti. Ne bo vam žal, če se v salonu oglasite tudi vi, odlično bodo poskrbeli za vas.

Za zaključek bi se zahvalila ekipi Cluba Prima in vsem zaposlenim v Salonu Sašo Mali, da sem lahko izkoristila možnost stilske preobrazbe, s katero sem več kot zadovoljna, ob tem pa sem še zelo uživala in preživela lep, nepozaben dan. Hvala vsem!

Hvala, da pomagate ženskam do pozitivne spremembe s stilsko preobrazbo in jim polepšate kakšen  dan, ko se lahko tudi one počutijo pomembno in lepo.

Nadaljujte s Club Prima pristopom še naprej, gotovo se boste še kaj zanimivega in koristnega spomnili, da popestrite naše dneve. Komaj čakam. HVALA.

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.