Butters organska masla za nego kože

Ker vemo, kako problematična zna biti trda, razpokana in izsušena koža brez leska, z Butters predstavljamo linijo negovalnih kozmetičnih izdelkov, ki temelji pretežno na karitejevem maslu (poznan tudi kot Shea butter) ter ostalih maslih, oljih in voskih, ki nam jih ponuja narava. Njihovo poslanstvo je, da negujejo, hranijo, mehčajo kožo in lase, zato se v negovalne in zdravilne namene uporabljajo že več tisoč let. Karitejevo, kakavovo, kokosovo maslo ter arganovo in jojobino olje, so združeni v Antiage maslu, ki gladi gubice in varuje pred prezgodnjim staranjem. Če ste v veselem pričakovanju, ali se iz drugih razlogov bojite nastanka strij, jih boste učinkovito preprečili in omilili že nastale, z maslom Belly butter, ki združuje najboljša masla za izboljšanje prožnosti kože.

A

Izdelki Butters v sebi združujejo certificirane organske sestavine, ki kožo aktivno spodbujajo k delovanju ter ji tako zagotavljajo prožnost in lep videz.

Odlikuje jih poseben postopek pridelave brez segrevanja na visoke temperature, zato ohranijo kar največ najpomembnejših hranil, potrebnih za sijoč in zdrav videz kože –  mineralov, vitaminov, antioksidantov in maščob, ki bi bili sicer v veliki meri izgubljene.

Butters masla so nič drugega kot zgolj in samo naravne maščobe v obliki, ki omogoča preprosto uporabo. Zakaj je to pomemben podatek? Ker mnogi sorodni izdelki vsebujejo pretežni delež vode, kateri so dodana masla v zanemarljivem deležu. Zato ni potrebe, da bi Butters maslom dodajali konzervanse, saj se bakterije v maščobah ne morejo naseliti.

Masla so 100% organska, ki so povrhu vsega tudi brez umetnih barvil, parabenov in petrokemikalij. Ker vsebujejo sestavine izključno rastlinskega izvora, so prijazna tudi veganom.

badge

Club Prima priporoča:
Antiage Butter – Antiage maslo, 250 ml
Cocoa Butter – Kakavovo maslo, 250 ml
Belly Butter – Belly maslo, 250 ml
Shea Butter – Karitejevo maslo, 250 ml

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.