Booster gel kot odlična podpora zdravju in dobremu počutju

Redna telesna dejavnost ugodno vpliva na zdravje in splošno počutje, zato bi morala biti naša vsakodnevna rutina. Po drugi strani vrhunski in rekreativni šport premikata meje vzdržljivosti, zato se pomen zdravega športnega udejstvovanja vedno bolj izgublja. Primerna skrb zase, še posebej na področju preventive, priprave na športno aktivnost in regeneracijo po njej, je edina garancija za zmožnost premagovanja fizičnega napora na dolgi rok.

Spoznajte štiri heroje – Booster Gel masažne gele, ki so rezultat več kot 20-letnih izkušenj in znanja v kozmetični industriji kot tudi športnem udejstvovanju. Z njimi si pomagajo vrhunski športniki in rekreativci, ki po Thermic gelu posegajo za ogrevanje pred športno aktivnostjo, po njej pa za dobro regeneracijo uporabljajo Ice gel. Za popolno oskrbo sklepov in mišic poskrbi Glucosamine s posebno kombinacijo hondroitina in bosvelije, ki izboljšuje simptome bolečin, občutljivosti in oteklosti sklepov. Starejši uporabniki z Relax gelom hladijo, sproščajo utrujene noge in lajšajo težave s krčnimi žilami.

Nevprašljiva kakovost

Booster Gel masažni geli so proizvedeni v skladu z načeli dobre proizvodne prakse (GMP – Good Manufacturing Practice). Sistem zagotavlja visokokakovostne kozmetične izdelke, ki ustrezajo pričakovanim zahtevam, so zdravstveno neoporečni in povsem varni za porabnika. Zanj podeljen certifikat ISO EN ISO 22716:2007 zagotavlja stalni nadzor ene vodilnih certifikacijskih hiš Bureau Veritas.

BV_Cert_N&B_ISO 22716

Komu so namenjeni Booster gel masažni geli?

Vrhunskim športnikom in rekreativcem za optimalnejšo pripravo oz. regeneracijo mišic, vezi in sklepov po športni aktivnosti, doseganje boljšega rezultata in preprečevanje poškodb.

Starejšim porabnikom in ostalim posamezniom, ki jih pestijo težave, povezane s pojavom težkih rok, nog in hrbta.

Club Prima priporoča:
Glucosamine Booster gel
Thermic Booster gel
Ice Booster gel
Relax Booster gel

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.