33. Club Prima stilska preobrazba: Nevenka Pregl

Triintrideseta Club Prima stilska preobrazba je bila 21.11.2018 - izbranka gospa Nevenka Pregl.

AS2A5129_manjša     AS2A5515_manjsa
Gospa Nevenka pred in po stilski preobrazbi. Nasmejana in pozitivna Štajerka, ki se je na stilsko preobrazbo prijavila, ko je na Facebook zagledala našo objavo. Za hčerkin 30. rojstni dan, ki ga je praznovala ravno ta dan, si je gospa Nevenka zaželela malo spremembe :)

AS2A5133_manjša     AS2A5162_manjša
Ko je Sašo zagledal gospo Nevenko, je rekel, da sploh ne potrebuje preobrazbe, saj ji trenutna pričeska in barva noro pristajata. No :) včasih Sašo tudi pohvali pričesko stranke in potrdi, da ji obstoječi "look" popolnoma ustreza :) Skupaj sta se odločila, da bo njen videz le osvežil in malček preoblikoval.

AS2A5162_manjša     AS2A5208_manjša
Kristian je gospe Nevenki opral in našamponiral lase, da bo virtuoz Sašo lažje s škarjami drsel po njenih laseh :)

AS2A5262manjša     AS2A5285_manjša
Sašo je zavihal rokave, v roke prijel škarje in začel z oblikovanjem frizure. Zaradi izredno lepih las gospe Nevenke, se je Sašo odločil, da pri njej ohrani srednjo dolžino las.

AS2A5295_manjša     AS2A5316manjša
Ko je Sašo zaključil s striženjem, je gospo Nevenko prepustil spretnim rokam Kristiana, ki je naši dami privoščil famozno masažo glave, ob kateri je gospa Nevenka kar malce zadremala :) Po končani masaži je sledila še globalna nega pod napravo Micro Mist.

AS2A5359_manjša     AS2A5365_manjša
Kristian je res super fant, vse obvlada, od umivanja, striženja, sušenja, likanja in celo britja. O ja :) Kristian je profi brivec v salonu Mali :) Gospa Nevenka se mu je popolnoma prepustila in uživala ob negi in prijetnem klepetanju.

AS2A5411_manjša     AS2A5443_manjša
Še zadnji popravki ter make up s strani Nike in gospa Nevenka je pripravljena za shooting, predvsem pa je pripravljena na noro zabavo svoje hčerke :)

AS2A5507_manjša     AS2A5596_manjša
Na koncu še skupno poziranje za našega fotografa z očali Optike Mali ter slika celotne ekipe, odgovorne za nasmeške izbrank po končani preobrazbi ... bravo ekipa Club Prima in frizerski salon Mali :) skupaj smo najboljši :)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Nevenka?
»
Vsak, ki se ima malo rad, si zasluži najboljše. Veliko osebam sem že omogočila prijavo na takšne preobrazbe in sedaj je bil red name. Zato sem se prijavila kar sama :) Informacijo sem našla na FB v Club Prima. Bila sem zelo vesela. Na tisti dan, ko je bila moja preobrazba, sem točno pred 30-imi leti rodila hči Mojco. In takoj me je obšla misel, kakšno poklapano frizuro sem imela tisti dan, ker sem 1 mesec prej ležala v bolnici in da je danes ravno pravi dan, da se to "popravi". Da se vzpostavi ravnovesje ♥ Občutki po preobrazbi so mešani, ker iz kodrov na "speglane" ni kar tako. Še posebej, če sem jaz kot takšna zelo konzervativna kar se teh stvari tiče oz. sem zvesta mojemu stilu celo življenje. Hihi, ampak sem kar hitro sprejela "new look", ampak z malo več opazovanja v ogledalu. Ja, pa tudi make up je zelo drugačen od mojega vsakdanjega. Ko sem prišla na praznovanje hčerinega rojstnega dne tisti večer, sem bila pohvaljena kako mi paše in kako dobra sprememba zame. Vsem sem bila zelo všeč. Na preobrazbi sem bila postrežena s čajem. Vse je bilo tako na "easy". Sašo je zelo prijazen in ima veliko srce in zato mu tudi tako dobro gre. Vsi, ostali frizerji/ka so bili prav tako zelo strokovni, z opisom dejanj na mojih laseh so pospremili vse postopke.  Hvala celotni ekipi!  Zame je bila to prekrasna izkušnja, nevsakdanja. Čeprav se ne fotografiram rada. 4 ure so zelo hitro minile in sem uživala v trenutkih tukaj in zdaj. To, da pomagate ženskam do stilske preobrazbe je zelo pohvalno. Pomagate nam, da doživimo brezplačno spremembo, ki si jo drugače ne znamo, ne upamo privoščiti in je dober pokazatelj, kakšne smo lahko, če si drznemo ♥ Me zapademo v naš vsakdanjik in sploh ne opazimo, kakšne smo včasih in da si zaslužimo kaj takšnega. Hvala Vam vsem, še posebej Sašotu, da nam to omogoča. Projekt je dobro zastavljen, za nas ženske možnost pridobitve novega videza in biti razvajene od vaših frizerjev in vizažistov. Imejmo se rade ♥«

Oglejte si tudi kratek filmček preobrazbe :)

Za več informacij ali pomoč pri prijavi nas pokličite na našo brezplačno številko 080 11 74.

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

in obveščeni boste o novih vsebinah in ugodnih ponudbah.

DARILO ob prijavi: 6-tedenski prehranjevalni načrt za boljše počutje

Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.