Triindvajseta Club Prima stilska preobrazba: Sonja Potočnik

Club Prima ekipa se je odločila, da bo sedaj osrečila kar dve gospe na isti dan :) Triindvajseta Club Prima stilska preobrazba je bila 21.02.2018 - prva, ki vam jo bomo predstavili, je gospa Sonja Potočnik.

4K7F1636_začetna manjša     4K7F1976 začetna manjša
Naša energična gospa Sonja pred in po Club Prima stilski preobrazbi ... zelo srečna in zadovoljna :)

4K7F1578_manjša     4K7F1680_manjša
Gospa Sonja si je tako močno želela stilske preobrazbe, da se je v salon Mali pripeljala kar iz Celja :) Našemu Sašotu se je popolnoma prepustila, brez kakršnihkoli omejitev. Tokrat je za našo energično gospo poskrbela vsestranska Teja, ki ji je za začetek na lase nanesla barvo IONA.

4K7F1745_manjša     4K7F1750_manjša
Naša vajenka Nika je po 20 minutah naši gospe Sonji oprala in našamponirala lase, da bo naš virtuoz Sašo lažje s škarjami drsel po njenih laseh :)

4K7F1771_manjša     4K7F1795_manjša
Pa je na vrsto prišel naš veliki mojster Sašo Mali :) V svoje ustvarjalne roke je prijel škarje in začel z oblikovanjem kratke frizure. Gospa Sonja :) še malo pa boste ugledala svojo novo podobo :)

4K7F1819Manjša     4K7F1871_manjša
Po končanem oblikovanju frizure je Sašo gospo Sonjo predal naši Ani, ki je prav danes praznovala svoj 24 rojstni dan - vse najboljše Ana. Gospa Sonja je tako uživala v fenanju las, da je vmes kar malo zadremala :) Nato je sledil še make up v trgovini Kabuki. In napočil je trenutek ... trenutek, ko je naša Sonja pripravljena na razkritje ... ne, ne, preden jo spustimo domov, gre še enkrat pred našega frizerskega sodnika Sašota :)

4K7F1919_manjša     4K7F1922_manjša
Še zadnji detajli in oblikovanje frizure našega mojstra Sašota.

4K7F1928_manjša     4K7F1952_manjša
Kot vedno smo našo gospo Sonjo polepšali z očali Optike Mali. Poglejte kako vesela in navdušena je naša gospa Sonja nad novim "lookom" :)

4K7F1969_manjša     4K7F2032_manjša
Za konec pa še poziranje gospe Sonje in Sašota in seveda celotne ekipe salona Mali skupaj s presrečno gospo Sonjo, ki komaj čaka, da se pokaže svojim prijateljicam :)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Sonja?
»Za stilsko preobrazbo sem se  odločila, ker sem starejša in sem želela nekako spremeniti svoj dolgoletni videz. Preko spletne strani CLUB PRIMA sem se prijavila na stilsko preobrazbo in se zelo razveselila, ko so me poklicali, da sem bila izbrana. Sam prihod v salon MALI  je bil prisrčen in zelo lepo so me sprejeli, tako, da sem se počutila čisto domače :) Delo vseh zaposlenih na moji preobrazbi je potekalo zelo organizirano in sproščeno. Vsi so vedeli, kaj delajo in vsi so zelo, zelo prijazni in sproščeni (tudi nasmejali smo se). Po preobrazbi se počutim zelo srečna in zadovoljna, moj novi izgled so vsi pohvalili. Nekateri me skoraj niso prepoznali. Res bi se rada vsem zahvalila za prijeten dan, ki sem preživela z vami. Hvala!«

Oglejte si tudi kratek filmček preobrazbe :)

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja.