Superčistila

S čistili odstranjujemo umazanijo z različnih površin. Čistila lahko umazanijo vežejo nase, raztopijo ali razgradijo in tako omogočijo, da jo s površine umijemo ali obrišemo. Ključno pri tem postopku je, da delci čistila prodrejo do umazanije.

V mehkih, poroznih snoveh (npr. tkanine, ki so sestavljene iz več plasti med seboj prepredenih nitk), se mora čistilo do umazanije prebiti skozi več plasti. V trdnih snoveh (steklo, inoks) je umazana le površina. Kljub temu, da je površina na ogled in otip gladka, so v njej mikroskopske pore in luknjice. Umazanija se nabira prav v teh prostorčkih, zato mora čistilo prodreti do nje.

Čistila NanoTreat smo zasnovali tako, da zagotavljajo maksimalno učinkovito čiščenje. Vsebujejo najkakovostnejše aktivne snovi, ki odlično odstranjujejo umazanijo tudi v najbolj skritih prostorčkih (porah, luknjicah in drugih nepravilnostih na površini, ki s prostim očesom sploh niso opazne).

skupina_izdelkov

V razvoju delcev so se v zadnjem času zgodila revolucionarna odkritja. Z zapletenimi postopki je znanstvenikom uspelo običajne snovi pripraviti v novi obliki, v izjemno majhnih delcih. Snovi, sestavljene iz takih delcev, dobijo nove, uporabne lastnosti. Njihova specifična površina je izredno velika, zato lahko nase vežejo velikansko količino drugih snovi (torej tudi takih, ki so sestavni del umazanije). Ker so ti delci izjemno majhni, lahko prodrejo v vse, še tako majhne pore na površini materialov, in tudi do umazanije, ki je globoko v tkanini. Poleg tega imajo taki delci pomembno lastnost, ki čistila spremeni v super čistila: namreč to, da zapolnijo nepravilnosti ali poškodbe na površini snovi. S prostim očesom ta sprememba seveda ni opazna, popolnoma gladka površina pa pomeni, da se umazanija in vodne kapljice mnogo slabše oprijemajo površine. Čistilo tako ne le očisti površino, ampak na njej naredi tanek zaščitni sloj, ta zagotavlja enostavnejše in učinkovitejše čiščenje ter zaščito.

Čistila blagovne znamke NanoTreat površine čistijo, varujejo, zaščitijo in omogočijo manj pogosto čiščenje. Zaradi vseh teh njihovih lastnosti jih upravičeno imenujemo superčistila.

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.