Štiriindvajseta Club Prima stilska preobrazba: Sanja Mazovec Škulj

Danes vam predstavljamo še drugo izbranko naše štiriindvajsete Club Prima stilske preobrazbe, ki je bila 21.02.2018 - izbranka gospa Sanja Mazovec Škulj.

4K7F1634manjša začetna1     4K7F2001manjša začetna
Gospa Sanja pred in po Club Prima stilski preobrazbi, ki je s svojo novo pričesko zelo zadovoljna. Čudovita ste gospa Sanja! Že tako izgledate veliko mlajša kot ste, ta pričeska pa vam še dodatno zniža leta ... človek bi rekel skoraj nemogoče - ja očitno pri vas je mogoče :)

4K7F1610manjša     4K7F1625_manjša
Najprej je sledil posvet z našim frizerskim gurujem Sašom Malijem. Edina stvar, ki si jo je naša gospa Sanja želela, je ... da svoje lase še vedno lahko spne v čop, saj ima svoj salon, kjer mora imeti pri svojem delu vedno spete lase. Seveda je naš Sašo to upošteval in ji obljubil, da bo lase še vedno lahko spela v čop ali figo. Ne skrbite gospa Sanja, naš Sašo svoje obljube vedno drži :) in nikoli ne dela sprememb, dokler ne doseže "DA" s strani stranke.

4K7F1646_manjša     4K7F1655_manjša
In začnimo z akcijo ... Naš Sašo "Veliki" je v svoje roke vzel škarje in v trenutku odstrigel njene dolge lase. O ja gospa Sanja iz dolgolaske se boste preobrazila v čudovito "srednje" lasko :)

4K7F1717_manjša     4K7F1723manjša
Gospa Sanja se je prepustila spretnim rokam naše Teje, ki je poprijela za čopič in poskrbela za prekrivanje narastka z naravnimi barvami IONA. Prav tako pa bo naši Sanji nanesla preliv, ki bo poskrbel za naraven videz in visok sijaj.

4K7F1806_manjša     4K7F1810_manjša
Nato je Nika gospo Sanjo pospremila do masažnega stola, kjer ji je sprala barvo, umila lase in ji omogočila masažo lasišča :) Naša Sanja je v masaži neizmerno uživala in se prepustila spretnim rokam naše Nike.

4K7F1830_manjša     4K7F1846_manjša
Sedaj zopet pride na vrsto naša Teja, ki je poskrbela še za fen frizuro. Skupaj z Sašotom sta se odločila, da bosta Sanji pričarala elegantno nakodrano pričesko, ki bo poudarila njene čudovite poteze obraza :)

4K7F1877manjša       4K7F1899_manjša
In sledi še zadnji del naše stilske preobrazbe ... make up, za katerega je poskrbela prav tako naša vsestranska Teja. Naraven look bo pričarala s profesionalno kozmetiko Kryolan in Ben Nye.

4K7F1939 manjša     4K7F1982manjša
Pred finalnim fotografiranjem pa sledijo še zadnji popravki našega perfekcionista Sašota.

4K7F1995_manjša     4K7F2023_manjša
Gospa Sanja pozira z očali Optike Mali, ki so z nami na vsaki stilski preobrazbi.

4K7F2020manjša     4K7F2033_manjša
In pa seveda ena skupna slika našega fotogeničnega Sašota in prekrasne Sanje ter slika celotne ekipe, ki je sodelovala pri stilski preobrazbi. Smo ena luštna ekipca, kajne :)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Sanja?
»Že leta imam dokaj podobno frizuro in tudi paleta mojih ličil se bistveno ne spreminja, zato sem že nekaj časa premišljevala, da zberem pogum in naredim spremembo na fizičnem nivoju. Prijateljica mi je omenila stilske preobrazbe pri Clubu Prima in takoj sem se odločila, da poskusim, predvsem zato, ker Club Prima poznam in je zares PRIMA :) O frizerskem salonu Saša Malija pa sem že večkrat slišala, da so vredni zaupanja in da je gospod Mali veliki mojster na svojem področju. Z novo podobo sem zelo zadovoljna in tudi kar nekaj prijateljic in sorodnic se je odločilo, da preizkusijo srečo pri Club Prima. Vsem, ki to berete, pa toplo priporočam, da se prijavite, saj sem bila sama deležna vrhunske storitve in spoznala ljudi, ki obvladajo svoj posel.«

Oglejte si tudi kratek filmček preobrazbe :)

 

  1. registracija na naši spletni strani Club Prima
    (prav tako morate biti registrirani in prijavljeni vsi tisti, ki boste želeli prijaviti ženo, sestro, mamo, hči ali prijateljico);
  2. pišite nam na naš spletni naslov info@club-prima.si
    (v rubriko zadeva vpišite ''Želim si preobrazbe'');
  3. priložite fotografijo;
  4. napišite zakaj naj izberemo prav vas, oziroma, zakaj si preobrazbe želite.

 

Naslednja Club Prima stilska preobrazba bo 18.04.2018.

Za več informacij ali pomoč pri prijavi nas pokličite na našo brezplačno številko 080 11 74.

 

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja.