Sedemnajsta Club Prima stilska preobrazba: Meta Vašl

Sedemnajsta Club Prima stilska preobrazba je bila 10.11.2017 - izbranka gospa Meta Vašl.

4K7F4086     4K7F4296
Gospa Meta pred in po stilski preobrazbi ... od dolgolaske do čudovite "srednje"laske :)

4K7F4104     4K7F4101
Sašo je bil navdušen nad Metinimi negovanimi in močnim lasmi, zato sta se z Blažem odločila, da bosta na njene lase nanesla le preliv, saj sta se oba strinjala, da mora gospa Meta zasijati s svojo naravno barvo las. A ste kaj opazili :) bodite pozorni na našega Blaža :) BRKI :) Blaž se je prepustil movembru :) A vam je všeč?

4K7F4135     4K7F4116
Meta se je prepustila spretnim rokam našega Blaža, ki je za njo več kot odlično poskrbel, tako z najbolj primernim prelivom zanjo kot z dobro voljo in skodelico odlične kave "Mali" :)

4K7F4143     4K7F4147
Po barvanju las je Blaž poskrbel tudi za sprostitev, saj  je gospe Meti nudil vrhunsko masažo glave in lasišča. Kot vedno je tudi gospo Meto presenetil s svojimi spretnimi rokami. Naša Barbi pa je le opazovala in bila kar malce "ljubosumna", saj bi dala vse, da bi bila na Metinem mestu, ker je obsedena z Blaževo masažo lasišča ... eh Barbi pa drugič 😉

4K7F4162     4K7F4203
Nato je končno vajeti v svoje roke ponovno prevzel  "veliki" Sašo Mali. S škarjami je zaplesal po Metinih laseh in začel oblikovati končno frizuro naše izbranke. Zaradi izredno lepih in gostih las gospe Mete, se je Sašo odločil, da pri gospe Meti ohrani srednjo dolžino las. Ko je Sašo zaključil s striženjem, je oblikovanje frizure prepustil Ani, ki je s sušilcem za lase poskrbela za lepe naravne kodre :)

4K7F4210     4K7F4234
Naša Teja je v trgovini Kabuki s profesionalno kozmetiko Kryolan in Ben Nye na obraz gospe Mete pričarala naraven in svež videz.

4K7F4259     4K7F4265
In seveda, brez očal Optike Mali in nasmeškom našega "velikega" Sašota in gospe Mete ne gre :)

4K7F4286     4K7F4271
Meta in Sašo po končani stilski preobrazbi. A opazite? Oba več kot zadovoljna :) Za konec pa še skupinska fotografija celotne ekipe stilske preobrazbe Club Prima. Moram vam priznati, da je to moja prva stilska preobrazba v družbi vam že znane ekipe :) Moja malenkost je vidna na fotografiji čisto levo (bele hlače hehehe)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Meta?

»Ko sem na dom prejela letak Club Prima in na zadnji strani zasledila zadnjo stilsko preobrazbo, sem si zelo podrobno pogledala še preostale preobrazbe na vaši Club Prima spletni strani. Videla sem kakšni so bili rezultati do sedaj in bila nad videnim res navdušena ter se prijavila. Ko pa sem izvedela, da sem izbrana, kar nisem mogla verjeti. Prijavila sem se namreč kar tako, z malo upanja, da bom imela možnost doživeti stilsko preobrazbo. No ... in zgodilo se je tisto malo verjetno - jaz sem bila Club Prima izbranka :) Na stilski preobrazbi se je vse vrtelo okoli mene. V dobrih rokah sem bila vse od prihoda v salon. Sašo vzbuja zaupanje, ki prežene še zadnje dvome, kaj bo nastalo iz frizure. Pranje glave na masažnem stolu in nebeška masaža lasišča ob koncu pranja je doživetje zase. Striženje kar traja in traja, vsak las posebej je potrebno ukrotiti, ampak mojster je natančen. Frizura na koncu je točno takšna kot mora biti. Še skok v sosednji salon, kjer spretne roke dodajo še pikico na i s primernim make up-om. Menim, da si marsikatera ženska ne upa spremeniti pričeske, pa tudi večina frizerk nima ideje, kaj bi ženski pristajalo. Prav zato je fino kdaj priti v roke takšnemu strokovnjaku, kot je Sašo in se prepustiti njegovim rokam. Hvala vsem, ki ste v tej Club Prima stilski preobrazbi sodelovali.«

 

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.