Petnajsta Club Prima stilska preobrazba: Tina Golobič

Petnajsta Club Prima stilska preobrazba je bila 11.10.2017 - izbranka gospa Tina Golobič.

4K7F8485     4K7F8767
Tina pred in po Club Prima stilski preobrazbi ... kakšna samozavest sije iz te druge fotografije :)

... pa se vrnimo na začetek ...

4K7F8501     4K7F8508
Sašo se je odločil, da bo Tino postrigel in ohranil njeno temno barvo las. Našega mojstra vedno zmoti "rdeč" odtenek na laseh, zato se je odločil, da bo le tega pri Tini odstranil :)

4K7F8515     4K7F8554
Kako zanimivo je opazovati Sašota, ko se "loti" stranke :) Počasi. Z občutkom. V detajle.

4K7F8578     4K7F8639
Ko je bilo striženje No1 končano, sta se Sašo in Blaž posvetovala katera barva bi bila ustrezna za Tino in nato je Tino prevzel Blaž :) Tina je bila še vedno v odličnih rokah :)

4K7F8648     4K7F8656
Tina je bila presenečena, ko se je razkomotila v naslonjaču :) kar ni mogla verjeti, da poleg pranja glave dobi celotno masažo :) in kot sem že večkrat omenila, je masaža glave daleč najboljša ravno pri Blažu :) Blaž, kapo dol :) res si dober :)

4K7F8681     4K7F8672
Kot se spodobi za frizerski salon Mali, je vedno poskrbljeno prav za vse :) Dobro počutje. Prijetna energija. Dvig samozavesti. Ja, vse to dobite, ko vstopite v salon :) tudi izredno okusno kavo po želji :) vedno sveže rožice, po katere gre Sašo celo sam na trg :) Sašo velikokrat tudi razveseli svoje stranke, ko gredo "polepšane" iz njegovega salona z rožico :)

4K7F8686     4K7F8706
Sledilo je striženje No2. Ja v take podrobnosti gre Sašo. Vedno. Po končanem striženju je prevzela Tino v svoje roke naša Teja. Teji se jaz vedno z veseljem prepustim pri oblikovanju pričeske :) JA. Striženje vedno zaupam le Sašotu :) oblikovanje pričeske Teji :) masaža glave pa je daleč najboljša pri Blažu :)

4K7F8713     4K7F8717

4K7F8724     4K7F8731
Po oblikovani pričeski je sledil make-up, za katerega je tudi odlično poskrbela Teja.

4K7F8752     4K7F8767     4K7F8761
Tina po končani stilski preobrazbi. Dodatno je "okrašena" z nakitom Freya Lupo, katerega lahko kupite tudi pri nas, na Clubu Prima :)

4K7F8773     4K7F8786
Tina z modnimi sončnimi očali, za katere je pokrbela Optika Mali. Res odlična očala. Vrhunski dizajn. Vrhunska kvaliteta. In Tina z očali z dioptrijo, Optika Mali. In seveda v duetu z našim "velikim" Malijem :)

4K7F8799     4K7F8818
Tina se je zaželela tudi fotografijo na tem "kraljevskem" stolu :) in seveda smo ji ustregli. Ja. Res se vsaka počuti kot kraljica na tem stolu, še posebej po stilski preobrazbi :) in pa Tina s celotno ekipo: Teja, Blaž, Kristjan in Sašo Mali. Hvala ekipi in srečno do naslednje stilske preobrazbe :):):)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi Tina?
»Od nekdaj sem z veseljem pogledala vsako stilsko preobrazbo – in se vedno znova čudila, zakaj se ženske že prej niso odpravile k frizerju. Tudi sama sem bila dolgih 30 let prepričana, da so zame edino sprejemljivi samo dolgi lasje. Četudi sem se občasno odločila za spremembo barve ali oblike frizure, sem bila vedno poznana le kot dolgolaska. Tudi k frizerju sem se vedno odpravila z jasnim navodilom: postrižite samo malo. Zato je bilo vabilo na preobrazbo zame pravi izziv. Ki pa sem ga sprejela z velikim navdušenjem in zavedanjem, da se bom prepustila mojstrom svojega poklica. In sem se! In doživela neponovljivo dogodivščino, nepozaben dan s toliko pozitivne energije, da jo bom še nekaj časa nosila s seboj. Takšna preobrazba se ne pokaže samo v krajših laseh ali drugem odtenku šminke – ponuja namreč možnost, da se vidiš skozi druge oči in da si postaneš všeč na drugačen način. Potem pa še vsi prijazni komentarji in pohvale najbližjih, prijateljev in sodelavcev. Uf! Da ti preostane samo še vprašanje – zakaj se za tovrstno preobrazbo nisem odločila že prej?! Tak tretma bi si vsaj enkrat v življenju morala privoščiti vsaka ženska, sama pa sem si obljubila, da bom to naredila vsaj enkrat na leto. Priporočam vsaki ženski – tudi tistim, ki ste (smo) prepričane, da same zase najbolje veste (vemo) kaj vam (nam) najbolj odgovarja. Stokrat hvala ekipi Club Prima in ekipi Salona Mali za tole nepozabno avanturo.«

 

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja.