Osemnajsta Club Prima stilska preobrazba: Saša Mlakar

Osemnajsta Club Prima stilska preobrazba je bila 22.11.2017 - izbranka gospa Saša Mlakar.

4K7F6128     4K7F6416Manjša
Gospa Saša pred in po stilski preobrazbi ... kakšna sprememba in zadovoljstvo gospe Saše nad novo podobo - kar žari :)

4K7F6131
Naša Ana je gospe Saši z vodo namočila lase, da bo naš "veliki" Sašo Mali lažje s škarjami drsel po njenih laseh.

4K7F6147     4K7F6143
No ... pa je le na vrsto prišel veliki mojster Sašo :) ... ker je bila babica gospe Saše frizerka in ji je kot najstnici vedno delala odštekane frizure, si je gospa Saša ekstremno spremembo zaželela tudi tokrat ... brez izjeme :)

4K7F6152     4K7F6165
Ja seveda, bravo Kristjan ... pregrinjalo z logom Mali pa res ne sme manjkati na preobrazbi :)

4K7F6176     4K7F6196
In akcija ... Sašo je vzel vajeti v svoje roke in začel oblikovati pričesko ... malo odstriže tu ... malo zabrije tam ... o ja :) naš Sašo je res človek detajlov :)

4K7F6213     4K7F6222
Še posvet z našim Blažem pred barvanjem ... saj se bo naša gospa Saša iz rjavolaske spremenila v platinasto sivolasko in na sebi bo imela kar 3 barve ... uhhhhh vsi komaj čakamo končen izdelek :)

4K7F6234     4K7F6251
Ja. Najprej je potrebno lase razbarvati, da bo nova barva prijela in prišla ven točno taka, kakršno si je zamislil naš Sašo.

4K7F6304     4K7F6270
Oooooo najboljši del celotne preobrazbe ... čarobne roke našega mojstra masaž glave ... Blaža :) gospa Saša se mu je čisto prepustila in med pranjem las kar malo zadremala ... jah kdo pa nebi ... meni so se oči zapirale samo ob pogledu na masažo, kaj šele, da bi pristala na masažnem stolu ... zaspim v sekundi :)

4K7F6313     4K7F6321
Blaž je poleg barvanja, masaže glave in pranja las, poskrbel tudi za fen frizuro naše nagrajenke Saše ... ooo ja, naš Blaž je tudi vse-stranski :) sicer pa to ni nič nenavadnega :) Sašo ima celotno ekipo "univerzalcev" oziroma "vse-strankarjev" :)

4K7F6340     4K7F6351
In seveda, kot vedno po urejeni pričeski, sledi make up z našo najljubšo kozmetiko Kryolan in Ben Nye. In našo najboljšo vizažistko Tejo ... en aplavz za Tejo :)

4K7F6370     4K7F6361
Pred finalnim fotografiranjem sledijo še zadnji popravki našega simpatičnega Sašota ... nooo, ne bom ga preveč hvalila, da mu ne bo to prišlo v navado :) sicer pa Sašo itak to sam dobro ve :) lahko bi rekla, da se naš Sašo tega tudi več kot dobro zaveda :)

4K7F6384     4K7F6390
In še zadnja malenkost z očali optike Mali ... slika zadovoljnega šarmerja Sašota ter presrečne in samozavestne gospe Saše.

4K7F6409     4K7F6398
Na koncu pa še skupno poziranje za našega fotografa ter slika celotne ekipe, odgovorne za nasmeške izbrank po končani preobrazbi ... bravo ekipa Club Prima in frizerski salon Mali ... skupaj smo najboljši!!!!! :)

Kaj meni o Club Prima stilski preobrazbi gospa Saša?

»Za stilsko preobrazbo sem se odločila, ker sem prezaposlena in nezadovoljna sama s sabo. Moje življenje je neprestana dirka v službi ali doma s hčerko in vsemi prevozi, ki jih opravim sama, kot mati samohranilka. Zato sem se preko spletne strani Club Prima, prijavila na stilsko preobrazbo in bila zelo vesela, ko sem izvedela, da sem izbrana. Komaj sem čakala dan preobrazbe. V Salonu Mali sem se počutila zelo ležerno in sproščeno, saj so vsi okoli mene vedeli kaj delajo in so bili vsi zelo prešerno razpoloženi in simpatični. Po stilski preobrazbi se počutim dobro in zadovoljno, vsi so pohvalili moj izgled, nekaj ljudi pa me sploh ni prepoznalo :) Menim, da je stilska preobrazba super stvar,  saj imamo ženske vedno manj časa zase in tak enkraten dogodek nam lahko polepša veliko dni :) ... seveda do naslednjič, ko spet gledamo na uro kdaj moramo k frizerju. Zato vse tiste, ki ste v dvomih, da bi se prijavile ... ne biti, se splača, je prijetno in sproščujoče :)«

 

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.