ORGONITI – Generatorji življenjske energije

ORGONITI - Generatorji življenjske energije so nepogrešljiv pripomoček v življenju sodobnega človeka, saj nudijo skoraj popolno zaščito pred visoko in nizkofrekvenčnimi sevanji.

Vsi poznamo energijo, ki podpira življenje. Je vseprisotna in se giblje skozi vso živo in neživo naravo in je poznana v vseh kulturah. Imenujemo jo »chi,ki,prana,ha,bioenergija«, vitalna energija, skalarno polje valovanja, orgonska energija, …

Dr. Wilhelm Reich, avstrijski psihiater velja za »očeta« orgonske energije. Za slovenskega raziskovalca, ki se že več kot dve desetletji aktivno ukvarja z raziskavami orgonske energije in razvojem naprav za izboljšanje našega skupnega življenjskega prostora pa velja Miran Vučko.

Živimo v izredno onesnaženem svetu. Zrak, ki ga dihamo, voda ki jo pijemo, hrana ki jo jemo – vse se spreminja, spreminja se iz naravnega in čistega v nenaravno in umazano.

Človeško telo se tudi spreminja, spreminja se v odgovor na spremenjene dejavnike iz okolja. »Prilagaja se«. Danes se prilagaja večjim nečistočam in onesnaženjem, kot se je bilo sposobno pred desetletjem in več. Rezultat je, da smo brez volje, notranjega miru, ustvarjalnosti, prihaja do raznih razpoloženjskih nihanj in bolezni. To je znak, da energija zastaja.

Naši orgonitni izdelki imajo sposobnost, da prečistijo negativnosti iz okolja in elektrosmoga ter geopatogene točke / podvodne tokove in koznična sevanja / v pozitivno življenjsko energijo. Ne samo, da delujejo na bivalne in poslovne prostore, pač pa vplivajo tudi na človeško telo in avro.

Med drugim čistijo in uravnovešajo čakre oz. energijske centre v telesu. Oživljajo osiromašeno hrano in mrtvo vodo, ki jo vsakodnevno uživamo.

Značilno za orgonite je, da jih ni potrebno z ničemer napajati, delujejo nenehno, s pretvarjanjem človeku škodljive oblike energije v koristno in mu pomagajo pri energetskem obnavljanju.

Orgonit je generator / transformator življenjske energije in deluje kot akumulator, ki vase srka negativno energijo in jo skozi kaos v orgonitni osnovi transformira v čisto orgonsko / življenjsko energijo. Tako se prečistijo bivalni in poslovni prostori, kakor tudi naša telesa. Ščiti nas pred elektromagnetnimi in geopatogenimi sevanji, kakor tudi pred negativno energijo drugih ljudi, ki nas obkrožajo.

Z orgoniti je mogoče koncentrirati orgonsko energijo iz okolice in jo koristiti kot terapevtsko sredstvo proti raznimi bolezenskimi stanji. Polagamo jih lahko na boleča mesta in tako omilimo bolečine.

Kam namestiti orgonite?

Najboljše učinke pri uporabi orgonitov dosežemo tako, da vsak bivalni prostor opremimo z enim orgonitnim stožcem, lahko pa si naredimo orgonsko mrežo štirih stožcev v vsak vogal npr. hiše in eno poloblo na sredino prostora. Že v kratkem času bomo čutili in opazili pozitivne spremembe.

Orgonitni stožec je najidealnejša oblika za uporabo v bivalnih in poslovnih prostorih, avtomobilih za varno vožnjo, pod posteljo za dober in kvaliteten spanec, v dnevno sobo za zaščito pred elektromagnetnimi sevanji, …

Club Prima priporoča:
Srednji orgonitni stožec – za zdravje

Srednji orgonitni stožec – ljubezen in harmonija

Orgonitni podstavek po želji namestimo v prostor, kjer bomo lahko oživljali vodo in hrano ter istočasno čistili prostor, to je lahko kuhinja ali dnevna soba.

Club Prima priporoča:
Orgonitni podstavek

Orgonitni osebni amulet nosimo vedno s sabo. V torbici, postavimo ga na računalnik, v žepu, … Kjer smo mi, naj bo tudi on.

Club Prima priporoča:
Orgonitni amulet – zdravje
Orgonitni amulet – ljubezen

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja.