Klub, ki vrača nasmeh

Club Prima združuje kakovostno ponudbo na področju prostega časa in lepših plati življenja. V svoji pestri ponudbi pokriva turizem, zdravje, lepoto, šport in izobraževanje, med katerimi izbira in ponudi resnično najboljše.

S svojimi vsebinami odgovarja na želje posameznikov, ki želijo svoje življenje ves čas bogatiti z novimi doživetji.

Trenutno je v svoje vrste privabil preko 6.000 članov, ki že uživajo v vsem, kar ima Club Prima za ponuditi: od izdelkov do preobrazb, od potovanj do specialističnih pregledov.

Kljub temu, da gre za klub, je članstvo BREZPLAČNO. Vpis oz registracija v klub je hitra in enostavna, ob pogledu na vse prednosti, popuste, dogodivščine in prihranke pa vam bo najprej narisal nasmeh na lica, nato pa še omogočil popolno uživanje v življenju.

 

VRHUNSKI ZDRAVNIKI V NEPOSREDNI BLIŽINI

Nedaleč od slovensko-hrvaške meje, v kraju Zatok blizu Zagreba, se v prijetnem naravnem okolju, odmaknjena od velemestnega vrveža, nahaja posebna klinika. Zasebna Specialistična bolnišnica Sveta Katarina pod svojim okriljem združuje vrhunske specialiste, ki z najsodobnejšo tehnologijo in najnovejšimi metodami zdravljenja rešujejo zdravstvene tegobe ter opravljajo preventivna zdravljenja.

Kljub temu, da je v splošni javnosti, v Sloveniji manj poznana, pa je s svojim izjemnim znanjem in nadarjenimi zdravniki uspešno pomagala tudi tako zvenečim imenom kot Severina, Primož Kozmus, Blanka Vlašič, Luka Modrić in drugi. Zagotovo ste ob omembi slavnih gostov pomislili, da je zdravljenje namenjeno le tistim, ki imajo več pod palcem, vendar to v resnici sploh ne drži. Klinika Sveta Katarina nudi svoje storitve po zelo dostopnih cenah, k njim pa lahko pridete tudi z napotnico. Predvsem pa svoje paciente navdušuje s profesionalnim odnosom, resnostjo ter kratkimi čakalnimi vrstami.

 

DO MAGNETNE RESONANCE ŽE V 3 DNEH

Medtem, ko v Sloveniji na pregled z magnetno resonanco čakate tudi več tednov, boste v Sv. Katarini prišli na vrsto že v pičlih 3 dneh. Toliko časa bo namreč minilo od vašega telefonskega klica do trenutka, ko vas bo prijazno osebje pripravilo na pregled. Za vse, ki ne poznate magnetne resonance, velja povedati, da gre za posebno slikanje telesa, ki je za razliko od rentgena popolnoma varno, daje pa tudi bolj kakovosten vpogled v stanje vašega telesa. A kratke čakalne dobe niso edina prednost.  Všeč vam bo tudi cena: preko Cluba Prima boste za magnetno resonanco odšteli le 180 EUR, kar je občutno manj kot v drugih podobnih ustanovah, hkrati pa boste dobili tudi temeljito diagnozo in svetovanje o morebitnem nadaljnjem zdravljenju.

 

SPECIALISTIČNI PREGLEDI ...

V Specialistični bolnišnici Sveta Katarina so možni specialistični pregledi pri ortopedu in nevrokirurgu, predvsem na področju fizikalne medicine in rehabilitacije. Specialistični pregledi obsegajo specialistično zdravstveno anamnezo, kjer se zdravnik in pacient skozi temeljit pogovor podrobno seznanita z zdravstveno težavo, klinični pregled in določitev terapije oz načina zdravljenja.

 

… IN SPECIALISTIČNA ZDRAVLJENJA:

 

Rekonstrukcija sprednje križne vezi

V Sv. Katarini so še posebej uspešni pri zdravljenju oz rekonstrukciji sprednje križne vezi, kje vam strokovna ekipa nudi celostne storitve na enem mestu: od diagnostike, pregleda, posega do rehabilitacije, pri kateri se uporablja najmodernejša medicinska oprema. Proces rehabilitacije je pod stalnim nadzorom strokovne rehabilitacijske ekipe (ortoped, fiziater, fizioterapevt) in se prilagaja možnostim ter potrebam vsakega pacienta individualno.

 

Artroskopija kolena

Artroskopija kolena je vrsta minimalno invazivnega kirurškega posega, s katerim se lahko izvedejo najrazličnejši posegi na področju kolena. Operacija se izvede skozi nekaj malih rezov velikosti do 1 cm. Za razliko od klasičnega operacijskega posega in velikega reza je poškodba in travma okoliškega tkiva pri artrtoskopskih posegih minimalna, okrevanje pa je tudi veliko hitrejše in učinkovitejše.

 

Proteza kolenskega sklepa

Zaradi podaljšanja pričakovane življenjske dobe se soočamo z vse več degenerativnih bolezni, med katere sodi tudi osteoartritis. Vzrok za nastanek te bolezni je lahko staranje tkiva, občasno podkrepljeno tudi z dedno zasnovo, ali pa so vzroki zunanji.  Ko konzervativne metode zdravljenja, fizikalne terapije in biološki postopki ne dajejo več pozitivnih učinkov, je rešitev vgradnja nadomestnega umetnega sklepa ali t.i. proteza kolena. Obstaja več vrst  kolenčnih protez, prav vse pa se popolnoma rutinsko vgrajujejo v Specialistični bolnišnici Sveta Katarina.

 

Operacija hernije diska

Hernija diska je pogosta bolezen hrbtenice v srednjem življenjskem obdobju. Ker povzroča nevrološke okvare, dolgoročno pa tudi išias, jo je najbolj smiselno odstraniti z operacijo. Operacija poteka z uporabo operacijskega mikroskopa, s katerim se natančno odstrani vse dele hernije ter ohrani stabilnost hrbtenice. Strokovno izvedena operacija občutno zmanjša možnosti morebitnih zapletov pri operaciji, pospešuje okrevanje bolnikov in skrajša rehabilitacijo.

 

Totalna endoproteza kolka

Trajno in močno poškodovani kolki lahko običajne aktivnosti, kot so hoja, dviganje iz sedečega položaja ali obuvanje čevljev, spremenijo v boleča opravila. Ljudi s temi težavami bolečina pogosto spremlja tudi med spanjem. Namestitev proteze kolka je ena izmed najbolj pogostih in najuspešnejših sodobnih ortopedskih operacij, saj kar 95-98% vseh kirurško nameščenih protez uspešno deluje vsaj 15 let. Po temeljitem posvetu z zdravnikom se za pacienta določi najbolj optimalno rešitev, ki omogoča hitro rehabilitacijo z ohranjeno funkcijo mišico kolka.

Vse vrhunske storitve in izjemno znanje strokovnjakov Specialistične bolnišnice Sveta Katarina so vam po ugodnih cenah in izjemno dobrih pogojih dostopni v okviru
Cluba Prima - kluba, kjer vam z mikavno in kakovostno ponudbo omogočamo, da uživate življenje.

Komentirajte zgornji članek

Za komentiranje morate biti registrirani oz prijavljeni. Registrirate oz prijavite se lahko tukaj.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja.