Plesna vadba Salsation

Irena - Salsation 20170505 235_manjša slika
shutterstock_9876154712342668_10153770661279244_3900123416229140474_n

50,00 €

Vzemite si čas zase! Naredite nekaj samo zase! 8 obiskov, 1 obisk traja 60 minut, 1x tedensko, vsaka nedelja ob 19:30. Cena je na osebo.

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce: 1 dodaten obisk brezplačen – torej dobite v paketu 9 obiskov. 

Kategorija: ,

Paket vključuje:

  • 8 vaj po 60 minut + 1 dodaten obisk brezplačen samo za Club Prima kupce;
  • tečaj poteka 1x tedensko;
  • termin: nedelja ob 19.30 uri;
  • tečaj vodi Irena Pfundner (Plešem zase), Elite Trainer Salsation-fitness;
  • oprema: čista obutev-superge, pajkice ali trenirka in majčka s kratkimi rokavi.

Irena, SalsationKo je Irena Pfundner prvič preizkusila Salsation, jo je popolnoma prevzel. Prevzeli so jo prijetni občutki, spomin na ples, občutek lahke sledljivostji, doživetja in prijeten "musklfiber" prihodnji dan. Sledila je soncu in potovala na workshope v Romunijo, Prago, Italijo, Španijo, Avstrijo, Nemčijo in v Španiji opravila tudi inštruktorski tečaj. Po trdem delu ji je kreator programa Alejandro Angulo podelil naziv Salsation Elite, kar pomeni, da lahko program prestavlja na masterclassih in ustvarja lastne koreografije.

Salsation:
Salsation je funkcionalni dance-fitness program prežet z latino ritmi. Je nova generacija plesnih vadb, ki z dovršenimi koreografijami omogoča tako učinkovito vadbo kot razvoj plesnega znanja. Je ples in je funkcionalni trening. Je strast, muzikaličnost in kreativnost. Avtor programa je Alejandro Angulo, izjemno nadarjen plesalec, koreograf in poznavalec sveta skupinskih vadb. Ustvaril je popoln preplet elementov, ki jih vsakdo potrebuje za svojo rast: izzive, emocije, tehniko in zabavo.

Beseda izvira iz dveh delov: SALSA (mešanica plesnih zvrsti) in SENSATION (občutek, ki ga tak ples pusti v nas). Program ima v osnovi dva cilja: doživeti ples in se v njem tehnično nadgrajevati ter zelo dober trening. V premišljene koreografije je namreč še bolj premšljeno vpleten koncept funkcionalnega treninga, zato je to ena od trenutno najbolj učinkovitih plesnih vadb.

Od lansiranja "SALSATION" programa v Sloveniji se je pojavljajo nekaj ponavljajočih se vprašanj, zato jih strnimo tule:

Ali je to še ena ZUMBA?
Ne, ni. Skupno imata samo to, da sta oba latin dance fitness programa. Salsation je bolj plesen, bolj funkcionalen in sama tadva programa najraje primerjam z računalniškim svetom: Kar je Apple v svetu računalništva, je Salsation v svetu dance fitnessa :)

Ali je Salsation manj intenzivna vadba?
Samo na prvi pogled. Pri Salsationu ne skačemo, ampak plešemo. V vsako koreografijo je spretno vpleten funkcionalni trening. Na koncu je ta vadba veliko bolj učinkovita pri oblikovnaju telesa kot ena ura visoko intenzivnega aerobnega gibanja.

Kaj pa, če nisem plesalec/plesalka? je Salsation sploh zame?
Ravno v tem je čar - ni treba biti plesalec, lahko pa s pridnim delom to postanete. Vsaka stvar v Salsationu ima svoj smisel, tako se boste nevede počasi naučili tudi plesne tehnike in postajali vse boljši in boljši plesalci.

So koreografije težke?
Ene so izjemno enostavne, druge na prvi pogled bolj zapletene. A če jim ne boste uspeli slediti, prevzame vso krivdo vaditeljica in se do naslednjič nauči še boljšega vodenja :)

Komu je namenjen Salsation?
Vsem. Najbolj pa boste uživali tisti, ki imate radi glasbo, sploh latino glasbo. Tisti, ki radi plešete, pa že dolgo niste in to pogrešate. Tisti, ki si poleg rekreacije želite tudi malo napredovati v svojem plesnem znanju. Tisti, ki imate dovolj s testosteronom nabitih vojaških treningov in čutite, da potrebujete nekaj bolj izraznega. Tisti, ki ste kdaj preizkusili ples salse. Tisti, ki radi preizkušate nove stvari. Tisti, ki ste malce bolj čustveni in vam že glasba veliko pomeni. In še kdo...

Je Salsation bolj namenjen ženskam?
Nikakor! Ni ga čez moškega, ki pleše salsation :)

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Ta ponudba velja le za nove člane Plesne šole Miki.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Plesna vadba Salsation”

MIKI PŠ d.o.o.

MIKI PŠ, d.o.o. (MIKI PŠ plesna šola, d.o.o.), Kamniška cesta 24A, Zgornje Jarše, 1235 Radomlje, Slovenija, matična številka: 5875463000, ID za DDV: SI62472224.

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja.