Križarjenje po lepi modri Donavi, 18.11.2017

Roumanie, équipage du VivaldiPianoramabarSchonbrunn-Palace-15Vivaldi-Bell-at-SunsetBudapest by night ParlementCabine pont supérieur

499,00 €

4x nočitev v kabini, 4x dopolnjen polni penzion, all inclusive paket pijačavtobusni prevoz, slovensko vodenje, obisk 3 veličastnih mest: Dunaj, Budimpešta in Bratislava!

Super simpatičen program, kjer vas čaka nepozabna plovba z imenitno ladjo VivaldiZagotovljen odhod: 18.11.2017. 

Na voljo so samo še kabine z oknom na palubi UPPER (upper deck)!

Počisti
Zaloga izdelkov: N/P Kategorija: ,

Kraj odhoda: Ljubljana - Maribor - Dunaj
Termin: 18.11.2017 - 22.11.2017 
Postanki: Dunaj, Budimpešta, Bratislava
*vstop možen tudi v Mariboru.

Program križarjenja:

1.dan, 18.11.2017, sobota, LJUBLJANA - DUNAJ
Odhod iz Ljubljane v jutranjih urah do Dunaja. Sledi panoramski ogled mesta in vkrcanje na ladjo ob 18:00 na Dunaju. Nastanitev v kabini ter kratka predstavitev posadke s koktejlom dobrodošlice v 'lounge' baru. Zvečer vas čaka večerja v tipičnem avstrijskem stilu in ambientu.

Pianoramabar     Roumanie, équipage du Vivaldi

2.dan, 19.11.2017, nedelja, DUNAJ - BUDIMPEŠTA
Prebudili se boste v habsburški prestolnici. Samopostrežni zajtrk na ladji in po želji ogled mesta z vodnikom. Dunaj je bil več kot šest stoletij cesarska prestolnica. Najbolj prepoznavna rodbina Habsburžanov je na Dunaju in po vsej Evropi pustila izjemno zapuščino.

Schonbrunn-Palace-15

Dunaj danes »vidimo« v ritmu valčka, vtisne se nam v spomin kot mesto s številnimi pompoznimi in elegantnimi zgradbami, ki so jih rodovom zapustili Habsburgi, številni muzeji, glasbena tradicija mesta s slavno Opero na čelu ter številnimi glasbenimi zasedbami, nenazadnje pa je tudi dom velikega kolesa (Riesenrad) v zabaviščnem parku Prater. Povratek na ladjo in kosilo. Odhod proti Budimpešti. Popoldan boste preživeli v ležernem potovanju po Donavi, ki ima skorajda kot Dunaj sam, zelo bogato zgodovino. Sledi večerja na ladji in večerni ples. V prestolnico Madžarske boste prispeli ponoči, se tamkaj zasidrali in jo uzrli v jutranji zarji naslednji dan.

Budapest by night Parlement

3.dan, 20.11.2017, ponedeljek, BUDIMPEŠTA (fakultativni izlet)
Po zajtrku boste nekaj uric namenili ogledu Budimpešte. Po želji se lahko podate na voden ogled mesta, ki ga Donava deli na pol: na Budo, ki jo zaznamujejo hribčki in dolinice ter Pešto, ki jo odlikuje fascinantna ravnina, ki ponuja fantastičen razgled na reko in ki je hkrati tudi del svetovne kulturne dediščine pod okriljem UNESCA.

Budapest00001

Po ogledu se boste vrnili na ladjo in imeli kosilo. Popoldan si boste vzeli prosto za samostojno raziskovanje tega čudovitega mesta. Zvečer boste imeli večerjo v madžarskem stilu, sledil pa bo zabavni večer. Ob polnoči boste krenili z ladjo proti Slovaški, do še enega simpatičnega mesteca, Bratislave.

4.dan, 21.11.2017, torek, BRATISLAVA (fakultativni izlet)
Umirjena vožnja po Donavi in zajtrk na ladji. Če boste v tem času že potrebovali nekoliko aktivnejši športni oddih, se lahko udeležite ure aerobike ali pa uživate na ladji. Kosilo in prihod v Bratislavo ob 16.00 uri. Po želji se lahko podate na voden ogled mesta. Navdušeni boste nad geografsko lego Bratislave, saj jo na severu obkroža hribovje južnega dela Malih Karpatov, v katere se slikovito pritihotapi Donava. Bratislava ima nek poseben šarm. To  slikovito staro mesto ima čudovite baročne palače, cerkve in prijetne trge. Povratek na ladjo in gala večerja. Po večerji boste pomahali v slovo Bratislavi in se obrnili nazaj proti Dunaju.

5.dan, 22.11.2017, sreda, DUNAJ - LJUBLJANA
Na Dunaj boste prišli v zgodnjih jutranjih urah. Samopostrežni zajtrk bo zadnja etapa vašega čudovite popotovanja po lepi »modri« Donavi. Izkrcanje ter še nekaj prostega časa v centru mesta in prevoz nazaj do Ljubljane.

Cena vključuje:

  • 4x nočitev v izbrani kabini,
  • 4x dopolnjen polni penzion (začne se z večerjo prvi dan in zaključi z zajtrkom zadnji dan),
  • all inclusive paket pijač (voda, vino, pivo, sadni sokovi, kava),
  • vso zabavno animacijo na ladji in koktejl dobrodošlice,
  • avtobusni prevoz Ljubljana - Dunaj - Ljubljana in vse pristaniške in ladijske pristojbine,
  • slovensko vodenje po programu (ogled Dunaja, Budimpešte in Bratislave),
  • organizacijo potovanja ter slovenskega predstavnika*.

* Slovenski predstavnik bo prisoten ob prijavi vsaj 20 potnikov. V nasprotnem primeru je križarjenje lahko individualno.

Cene kabin:

Kabina z oknom na palubi MAIN (main deck):                399 €  na osebo
Kabina z oknom na palubi MIDDLE (middle deck):         469 € na osebo
Kabina z oknom na palubi UPPER (upper deck):            499 € na osebo

Cena za tretjo odraslo osebo v kabini za 3 osebe:              -30% na osnovno ceno križarjenja
Cena za otroke 2 - 9 let:                                                      -20% na osnovno ceno križarjenja

Cabine pont supérieur

Ostale pomembne informacije:

1. Dodatni izlet v Bratislavo in/ali Budimpešto?

Možno je doplačilo za voden popoldanski izlet v Budimpešto (3. dan) ter Bratislavo (4. dan).

2. Maksimalno število ljudi v eni kabini
V eni kabini lahko bivata največ 2 osebi.

3. Kako lahko rezervirate križarjenje in kakšni so plačilni pogoji

  • Naročilo lahko naredite preko brezplačne številke 080 11 74 ali pa sami preko spletne strani. Izberete kabino, ki vam ustreza in število oseb.
  • V primeru, da gredo na križarjenje z vami tudi otroci do 9 let, pa vas prosimo, da nas pokličete na 080 11 74, da skupaj uredimo naročilo.
  • Ob rezervaciji je potrebno plačilo 30% vrednosti. Preostanek pa mora biti poravnan najkasneje mesec dni pred odhodom.

Za več informacij ali pomoč pri naročilu pokličite našo brezplačno številko 080 11 74.

Izbor kabine:

Kabina z oknom na palubi MAIN (main deck): 399 € na osebo, Kabina z oknom na palubi MIDDLE (middle deck): 469 € na osebo, Kabina z oknom na palubi UPPER (upper deck): 499 € na osebo

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Križarjenje po lepi modri Donavi, 18.11.2017”

Morje možnosti d.o.o.

MORJE MOŽNOSTI turizem, zaposlovanje in organizacija dogodkov d.o.o., Resljeva cesta 1, 1000 Ljubljana, Slovenija, matična številka: 6167284000, davčna številka: SI65776372.

test