Islandija, 4 dni

shutterstock_577285075_manjša

999,00 €

Letalski prevoz, transferji v času potovanja, slovensko vodenje, 3x nočitev v izbranih hotelih, 3x samopostrežni zajtrk, voden izlet: 1x celodnevni voden izlet Zlati trikotnik.

Ekskluzivno samo za Club Prima kupce brezplačen voden celodnevni izlet: Zlati trikotnik (v vrednosti 38 €).

Termin potovanja: 18.05.2018 – 21.05.2018

Počisti
Zaloga izdelkov: N/P Kategorija: ,

Obiščite deželo, kjer se ledeniki in ognjeniki še vedno bojujejo za prevlado, kjer pokrajino zaznamujejo gejziri z izbruhi vroče vode, kjer je vsak pogled na zalive in fjorde prava poslastica za ljubitelje narave. Na stotine mrtvih strug, osamelih mostov in razgibane pokrajine vas kar sami vabijo na ogled otoka. Pustite, da vas preseneti prisrčnost Reykjavika. Okopajte se v enem od sto kopališč s toplo vodo na prostem. Islandija je še veliko več kot to, le videti in doživeti jo morate! 

Paket vključuje:

 • letalski prevoz (Ljubljana - Keflavik - Reykjavik - Keflavik - Ljubljana), vsi transferji in pristojbine,
 • 3x nočitev v izbranih hotelih v dvoposteljni sobi,
 • 3x samopostrežni zajtrk,
 • avtobusni prevozi po programu,
 • 1x celodnevni voden izlet samo za Club Prima kupce - Zlati trikotnik,
 • vodenje v slovenskem jeziku z izkušenim vodnikom.

Program potovanja:

1. dan: Ljubljana - Reykjavik (ogled mesta Reykjavik- fakultativni izlet 40 € / oseba)
Zberemo se na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana in poletimo v Keflavik. Po pristanku se bomo z avtobusom odpeljali do Reykjavika, islandske prestolnice, kjer živi več kot polovica vseh Islandcev. Nato možnost ogleda mesta (doplačilo) ali priložnost izkoristite za samostojno pohajkovanje. Ogledali si bomo stari in novi mestni del, veličastno Hallgrimurjevo cerkev, Perlan (Biser), muzej skulptur Asmundur Svensson ... Nastanitev v hotelu in nočitev.

Solfar Suncraft in Reykjavik on Iceland_manjsa     shutterstock_695115760_manjša

2. dan: Reykjavik »Južna avantura«: slap Seljalandsfoss - slap Skogafoss - Vik - ledeniški jezik Solheimajokulla (fakultativni izlet v vrednosti 70 € / oseba)
Po zajtrku prosto. Možnost (doplačilo) celodnevnega izleta v islandski naravi, kjer bomo doživeli kontraste, ki jih lahko ponudi samo ta severna posebna dežela: ogledali si bomo slap Seljalandsfoss, ki se spektakularno spušča 60 m v globino in velja za enega največkrat fotografiranih slapov na Islandiji. Največji in morda najbolj obiskani pa je slap Skogafoss. Ustavili se bomo v mestecu Vik, ki je idealen za lepe posnetke in krajši sprehod po črnem pesku. Če bo vreme dopuščalo, si bomo ogledali še Solheimajokulla, jezik znanega ledenika Myrdalsjokulla. Nočitev.

shutterstock_633088016_manjša     shutterstock_195110645_manjša

3. dan: Reykjavik »Zlati trikotnik« BREZPLAČNI izlet (ekskluzivno za Club Prima udeležence)
Po zajtrku bomo imeli malo prostega časa. Nato sledi celodnevni izlet »Zlati trikotnik«. Vožnja do narodnega parka þhingvellir, kjer je bil leta 930 ustanovljen prvi islandski parlament. Sprehodili se bomo med skalami okamenele lave. Pot bomo nadeljevali do geotermalnega območja gejzirjev, kjer bomo videli Veliki gejzir, ter gejzir Strokkur, ki bruha vsakih 5 do 10 minut. Pot nadaljujemo do slapu Gullfoss (Zlati slap), ki v treh stopnjah pada 32 m globoko v sotesko. Ogledali si bomo tudi cerkev Skalholt. Vrnitev v Reykjavik in prenočevanje.

geyser_manjsa     shutterstock_424277386_manjša

4. dan:Reykjavik - Modra laguna - Keflavik - Ljubljana (fakultativni izlet v vrednosti 98 € / oseba)
Po zajtrku prosto. Možnost (doplačilo) celodnevnega izleta v Modro laguno, kjer se bomo lahko okopali v naravnem termalnem bazenu, kjer se pod zemljo srečata sladka voda s kopnega in slana voda iz Atlantika. Geotermalna voda, bogata s soljo in minerali, ima zdravilne učinke na kožo in jo uporabljajo tudi v zdravstvene namene. Nato sledi prevoz do letališča Keflavik in let v Ljubljano. Prihod na Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana v poznih večernih urah.

Islandija blue lagoon_manjsa     shutterstock_302933870_manjša

Pomembno obvestilo:
Zaradi prilagajanja letalskim prevozom in nepredvidenim okoliščinam si pridržujemo pravico do obrnjenega ali delno spremenjenega, vendar vsebinsko neokrnjenega programa.
Minimalno število potnikov: 35.

ČAS POTOVANJA: 4 dni / 3 noči

Doplačila:

 • enoposteljna soba: 230 €
 • riziko odpovedi: 49,95 € / oseba
 • celodnevni voden ogled mesta Reykjavik z vstopninami: 40 € / oseba
 • celodnevni voden izlet Južna Avantura: 70 € /oseba
 • poldnevni voden izlet v Modro laguno: 98 € /oseba

Valuta za plačevanje je islandska krona.

*** DDV je obračunan po 98. členu ZDDV-1.

Za več informacij pokličite 080 11 74.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Islandija, 4 dni”

Kompas

KOMPAS d.d., Pražakova ulica 4, 1000 Ljubljana, Slovenija, matična številka: 5448743000, davčna številka: SI 38865360. Informacije o splošnih pogojih poslovanja si lahko preberete na http://www.kompas.si/portaldoc/Help/splosni_pogoji.pdf

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja.

test