Freya Lupo: Verižica z usnjeno vrvico in srčkom

Valentin
DSC_1457

79,00 € 67,00 €

Brezplačna dostava! Dolžina srčka verižice na usnjeni vrvici z logotipom je 47 cm. Ročno izdelana iz visokokakovostnega italijanskega aluminija. Samo za vas 15% ceneje.

Kategorija: ,

ZATE. KER SI BOGINJA.​

Ljubezen je tista gonilna sila v našem življenju, zaradi katere je vse mogoče. Med vsemi pa je najpomembnejša ljubezen in prijaznost do sebe.

Dolžina verižice: 47 cm. Verižico prejmeš v darilnem, svilenem mošnjičku. Srček obesek na usnjeni vrvici z logotipom.
Ročno izdelano iz visokokakovostnih italijanskih materialov.

Ženske že od nekdaj s svojim izborom nakita komuniciramo s svetom. Nakit na nas sporoča naša občutja, zgodbe, prepričanja, celo misli … vso paleto čustev; živahnost in umirjenost, veselje in žalost, nežnost in drznost, odprtost in zaščito, umik, odločnost in moč in še bi lahko naštevali ... Govori brez besed, skozi vašo izbiro.

Če dobro pomislimo, je vsakič in za vsako od nas izbiranje kosa, ki nas bo definiral, naš notranji ritual. V tistem trenutku zberemo misli in se posvetimo pogovoru v sebi; “Kako se počutim danes?“ Izberemo kos nakita, včasih ga začutimo takoj, včasih pomerjamo, dokler svojemu odsevu v ogledalu ne odgovorimo: “Ta se danes čuti prav.” Ali ni tisti trenutek čaroben, kot da imamo vso moč na svetu, skladne smo same s seboj in pripravljene na vse.

Prav to je inspiracija in namen Freye Lupo. Da ženske opolnomoči z zavedanjem lastne moči, lepote. Nakit Freye Lupo se posveča ženstvenosti, ljubezni do življenja in temu, da dame žarijo nežno, a drzno žensko energijo.

Nakit Freya Lupo ima svoje vrednote, svoja prepričanja, svojo osebnost, in če se ženska z njimi enači, se prepleteta dve podobni energiji in ženska drugače zasije.

Nakit Freya Lupo je drugačen zaradi nenavadnih kombinacij materialov, ki jih uporablja. Hkrati je drugačen tudi zato, ker je že skozi samo izdelavo in do konca nabit s pozitivno, ženstveno energijo. Vsaka linija, barva, oblika to samo poudari. Freya Lupo zastopa izjemnost ženske v vseh vlogah, ki jih nosimo. Uspešna poslovna ženska, dobra mama, partnerka, ki spoštuje sebe in svoj doprinos okolici in življenju. Nakit Freya Lupo je izum priznane slovenske modne oblikovalke.

 

DSC_4741_pppppp (Custom) (2)

Ksenja Volk je s svojim nakitom prisotna na številnih modnih brveh po svetu. Je odločna podjetnica, strastna mama in partnerka ter ženska, ki si je drznila začutiti svojo notranjo moč in pogledati izven okvirjev. S svojo iskreno željo dajati moč ženskam in sijati prekipevajočo življenjsko energijo je odlična ambasadorka ženstvenosti in drznosti. Ima izbran okus za modo, detajle in prekaljen pogled na svet.

 

 

 

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Freya Lupo: Verižica z usnjeno vrvico in srčkom”

Freya Lupo

FREYA LUPO d.o.o., Savska cesta 25, 1000 Ljubljana, Slovenija, matična številka: 2335409000, davčna številka: SI 66061482. Za informacije o splošnih pogojih poslovanja lahko pišete na info@freyalupo.com  

Pozdravljeni!

Prijavite se na brezplačne elektronske novice,

da boste obveščeni o novih vsebinah, ugodnih ponudbah
in brezplačnih storitvah, ki jih nudimo v Club Prima
Vpišite svoje ime (npr. Janja)
Vpišite svoj email
POŠLJI

S posredovanjem podatkov se strinjate s Pravili in pogoji poslovanja ter z Politika zasebnosti.