Družinska komunikacija, brezplačno predavanje

shutterstock_35605405

Brezplačno!

Želite vedeti kako z lastno komunikacijo vplivamo na izboljšanje medsebojnih odnosov? Kako bližnjim pokazati, da jih sprejemamo kljub njihovim napakam? Pohitite s prijavo, število mest je omejeno! Kdaj? 18.10.2017. Kje? Litostrojska 52, 1000 Ljubljana.

Ste kdaj pomislili kaj od naslednjih stvari?

  • Mi se imamo radi, a se nam nikoli ne uspe zmeniti! Vsakdo vleče na svojo stran in se na koncu skregamo.
  • Mi se pogosto ignoriramo.
  • Ne bom popustil/a, če on/ona ne bo …
  • Nikomur ni pomembno, kako se jaz počutim.
  • Nekdo bi lahko tudi mene razumel!
  • Jaz imam vedno prav!
  • Ne bom popustil/a, pa tudi če …
  • Raje prekinem odnose, kot da …
  • Jaz že nisem kriv-a.

Če ste, je ta delavnica namenjena prav vam!

Na predavanju boste poskušali priti do ugotovitve da z lastnimi spremembami in zavedanjem svojega vedenja vplivamo na boljše odnose v družini in kako lahko s svojim vedenjem vplivamo na boljšo družinsko klimo.

Termin in lokacija:
18.10.2017 (17.00 - 19.00)
Litostrojska 52, 1000 Ljubljana

Družina je naša osnovna celica, v kateri se rodimo, rastemo, odrastemo, odhajamo in se ji vračamo. Ljubezen in medsebojno razumevanje sta sestavni del družine. Vsaj tako si želimo. Večinoma pa je v družinah premalo medsebojnega razumevanja in pogosto komuniciramo na napačen način. Premalo najdemo razumevanja in spoštovanja do drugih družinskih članov in se pogosto vedemo tako, kot da sta spoštovanje in ljubezen v družni samoumevni. Tudi v družini je to treba pokazati in reči. Vsak dan.

Pogosto se imamo radi in se sprejemamo, a tega ne znamo pokazati. Zato bomo delali na tem, kako z lastno komunikacijo vplivamo na izboljšanje medsebojnih odnosov. Kako drugim pokazati, da jih imamo radi, kljub temu da nam določena dejanja naših bližnjih niso všeč. S tem pokažemo, da bližnje sprejemamo kljub napakam. Nihče ni popoln in vsi delamo napake.

POHITITE, ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!

Specializantka psihoterapije in diplomirana pedagoginja, ELENA KECMAN

Elena Kecman 1_manjsa

Dela v Svetovalnici EnoVita v Ljubljani, kjer izvaja svetovanje in psihoterapijo za posameznike, pare in skupine. Študij transakcijske analize, smer svetovanje, je zaključila pri Zoranu Milivojeviću. Pri delu uporablja tehnike transakcijske analize in logosinteze.

V svetovalnici nudi pomoč pri osebnih težavah, grajenju samozavesti in samospoštovanja ter boljše samopodobe. Nudi strokovno pomoč pri izboljšanju komunikacije in soočanju z osebnimi težavami in čustvenimi stiskami, kot so npr. strah, tesnoba in panika ali prekomerna zaskrbljenost. Dobro počutje in dobri medsebojni odnosi so bistvo kakovosti življenja.

Za več informacij ali rezervacijo mest pokličite na našo brezplačno številko 080 11 74.

Mnenja

Še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Družinska komunikacija, brezplačno predavanje”

Elena Kecman s.p.

EnoVita, osebno svetovanje in izobraževanje, Elena Kecman s.p., Trg prekomorskih brigad 5, 1000 Ljubljana, Slovenija, matična številka:6530184000, davčna številka: SI37721526. Za informacije o splošnih pogojih poslovanja lahko pišete na kecman.elena@gmail.com